Wpisy 3 439 667 – 3 439 766
15 grudnia 2018 16:06 → 15 grudnia 2018 17:53, 100 wpisów
A ten gryks to już masakra na tym portalu to jakiś dziwny czlowiek
IOIO........debiut 2018-12-04
785 wpisów ostatnio: 2018-12-15
tyle 785 wpisów przez 11 dni potrafi tylko Sebastian_M
TY
785 wpisów ostatnio: 2018-12-15
tyle 785 wpisów przez 11 dni potrafi tylko Sebastian_M
TY
Makler jesteś bardzo podirytowany. Może pójdź na siłownię lub gdzieś wyżyć się ale tu daj ludziom żyć
Makler i jak idziesz to idź a nie co chwila machasz
Miej trochę rozsądku i silnego postanowienia bo widzę że nie wiesz co masz ze sobą zrobić
Miej trochę rozsądku i silnego postanowienia bo widzę że nie wiesz co masz ze sobą zrobić
A ty doktor2p jesteś jego doradca ?
Przychodzisz tu po to żeby dogadać jak jacunn , gryks , i makler ?
Przychodzisz tu po to żeby dogadać jak jacunn , gryks , i makler ?
IOIO sadze ze ty nie masz ze sobą co zrobić wisisz ty non stop na czacie chcesz się dowartościować
Naprawdę nie możecie sobie znaleźć innego zajęcia ?
Tak trudno troszkę ruszyć głową?
Tak trudno troszkę ruszyć głową?
Sebastian jesteś żałosny i tyle w temacie skoczyłem konwersacje z tobą
4 typy spod ciemnej gwiazdy przychodzą tu na ten czat i jątrzą jak by tu kłócić ludzi. Po co to robicie odpowiedz mi
Bawi was to co robicie ?
Dowartosciowuje ?
Nie rozumiem waszego postępowania.
A może chcecie rozwalić ten czat ?
Dowartosciowuje ?
Nie rozumiem waszego postępowania.
A może chcecie rozwalić ten czat ?
Małpa zielona masz rację że będę pisał i płyty nie zmienię bo jak będzie w Lotto 9 Milionów to to będę wychwalał pod niebiosa od zawsze twierdzę że Lotto najfajniejsza gra
Małpa zielona nie wiem czego mi zazdrościsz zacznij typować bediesz miał punkty może nawet medal złoty a może sobie nawet trafisz w Lotto 6/12 wirtualnie albo w Multi Multi 9/10 też wirtualnie nie rozumiem czego tu zazdrościć jak Ci się nie chce grać typować to do kogo żale. A kim jesteś to wiem ale co mi tam co domnie możesz mieć i 100 ników ja mam jeden i mi wystarcza
prawda ciebie boli co nie ma to jak sie dowartosciowac jestes typowym trolem czujesz sie wpisami robiac z ludzi tymi czym ty jestes dowartosciowany dumny jak paw a wychodzi zes ten io io wmawiasz swoje ulomnosci wmawiasz cos co sam robisz innym smieciazu netowy wpisow i nickow ze tez pasko nie moze sobie z toba poradzic mam nadzieje ze ten zalosny nick sm ma blokade na wieki po co wchodzic na ten czat gdy osiol zasmieca jego i ci od greya
forsami
3 439 686. IOIO 2018-12-15 (16:19)
..................... A może chcecie rozwalić ten czat ?
TO TY rozwalasz ten czat i stronkę
pisales mi ze chcesz zrobić taką samą stronę www jak TA -- i kto ma w tym interes zeby rozwalić TĄ stronkę
..................... A może chcecie rozwalić ten czat ?
TO TY rozwalasz ten czat i stronkę
pisales mi ze chcesz zrobić taką samą stronę www jak TA -- i kto ma w tym interes zeby rozwalić TĄ stronkę
Cześć
Co robicie ?
Ostatnio rzadziutko się tu pojawiam >>> i co widzę >>> odgłosy jakiegoś zwierzaka zapisane literami
no chyba że to epilepsja klawiatury
Co robicie ?
Ostatnio rzadziutko się tu pojawiam >>> i co widzę >>> odgłosy jakiegoś zwierzaka zapisane literami
no chyba że to epilepsja klawiatury
Forsami zrób mi zdjęcie rentgenowskie bo mam dziś kupona kupionego
Zbigniew mam dwa zdjęcia Rentgenowskie z badań do pracy mam dać na profilu użytkownika
Zbigniew forsami chcesz wiedzieć jakie mam liczby w dużego lotka wejdz na mój profil
3 439 691. ban.ban ban bamban
Menstar Zbigniew patrzcie na moje zdjęcie na Multipasko Zbigniew chciałeś Rentgenowskie to masz
3 439 691. gryks76 ,,wmawiasz cos co sam robisz innym smieciazu netowy'' ban
3 439 710. Forsami 2018-12-15 (17:15) Wiśniowa.na zawsze...
Menstar Zbigniew patrzcie na moje zdjęcie na Multipasko Zbigniew chciałeś Rentgenowskie to masz
Który to miesiąc
Który to miesiąc
ba tam nic nie widać
3 439 721. kedzior13 2018-12-15 (17:19) tutejszy
co tu się dzieje bany , rentgeny , problemy
co tu się dzieje bany , rentgeny , problemy
hey na południe się mocno wstrzeliłem
3/7, 4/10 i pustak , nie wiem na co tyle kasy teraz wydać
3/7, 4/10 i pustak , nie wiem na co tyle kasy teraz wydać
Kędzior gdzie ja tam tylko Lotto widzę zobacz jeszcze raz. Musiałeś białe myszki widzieć
dziś sobota majteszki w kropeczki
3 439 749. Psycholozka 2018-12-15 (17:46) Nie chce bananów i czosnku
to co chcesz
to co chcesz
Uwaga:
W Radiowej Jedynce ostrzegają przed dużymi opadami śniegu na... południowym wschodzie.
W Radiowej Jedynce ostrzegają przed dużymi opadami śniegu na... południowym wschodzie.
Doktor.
Doktor