Wpisy 3 437 542 – 3 437 641
12 grudnia 2018 15:21 → 12 grudnia 2018 18:10, 100 wpisów
Menstar nie przejmuj się dlatego ja tu jeszcze nic nie wygrałem poza zwrotami ale zwroty to nie wygrane
Stary zakład opieki nad zwierzętami 7,17,19,27,29,30,32,39,51,63
forsami znam twoje liczby zrobiłem ci to znaczy twojemu skanowi zdjęcie rentgenowskie i wiem jakie masz liczby
20 zeta wygrane w krzyżówce xl...i od razu zakupiłam mini 16x
W miejscowości Siemianowice Śląskie padła wysoka wygrana w zdrapce Drzewko szczęścia
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
ja to dziś nie gram ...tylko 16x mini
4x córka skreśliła
12x swoje
4x córka skreśliła
12x swoje
Ona ma szczęście bo raz trafiła 4/6
Lotto a ja marnej 3/6 lotto nie umiem trafić
Lotto a ja marnej 3/6 lotto nie umiem trafić
wczoraj z systemu nici i to Pani kolektorka pomyliła...miało być 7 Liczb Lotto...dała 7 Liczb mini
Arczi ma głowe do liczb tak jak ja tylko nie potrafi to wykorzystać jak ja
Trzeb grać jednym dwoma lub trzema zakładami na 6 skreś5eń i cały czas tymi samymi
tak potwierdzam ale lepiej na 7 w mini trzy cztery zakłady intensywnie a będzie wygrana wam dana
arczi ma ale co z tego jak w realu nie gra, być może to się wiąże z kosztami taka mała satysfakcja nawet nie w typowaniu tylko w zestawach trzeba grac w realu jak ma się czucie do liczb jest taki okres że sie czuje liczby a później przychodzi marazm wieloletni
Ioio podobno ty to jesteś Sebastian tag gadają
nie widzisz po wyglądzie że pytasz Zbigniew gdzie masz oczy przecież widać
Gosia... Trza grac tylko 2 z maszyny albo w ogolegrudzień chce mi się 3/6 lottojak będę gral
41,43,45,46,49 na wieczorprofil ale cudów nie będzie... Pod uwagę 20,25,29
Mulag... Mini 7 liczb to kolo25 zł, 4 zakłady 100...? no jak taka kasę mógłbym wydawać co 2 dni... To wcale bym nie gral
Jak dobrze pójdzie będę kreśli sam na 9 liczb z promocjidobrze ze później jest promocja... Zdążę poszykowac parki i trojki