Wpisy 3 437 474 – 3 437 573
12 grudnia 2018 14:14 → 12 grudnia 2018 16:18, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Wczoraj sobie tak rzuciłem na tester takie liczby te z 2017 z 10 Listopada w Multi Multi co wtedy miałem 9/10 dałem to w tester na 9000 ,tysięcy losowań wstecz patrzę i oczom nie wierzę w 2016 w kwietniu bodajże było też 9/10 na tych numerach zapisz sobie i potem sprawdź mam to u siebie w stałych w tym roku miałem chyba 4x7/10 oto one 2,3,5,6,14,23,34,38,41,42
no ja nie gram w Multi tyle losowań i to dwa w dniu to akurat weszło
Nigdy bym nie przypuszczał że to tak wyjdzie albo że było bo jak zapisywalem ten zaklad do stałych to robiłem to spontanicznie szkoda że nie w realu ..chociaż dziś to zagram na wieczór
1/18/33/55 wlazło szkoda że bez plusza, real 3/4 4/6 4/8 i tyle
Chyba w 5 trafiłem coś bo tam ze 100 któregoś na 26 miejsce pokazało
Mulag nie chce Ci tu po Włosku delamento...ale jak tam w Mini grasz jeszcze tak jak zwykle
No cały Mulag jak zwykle zajęty liczeniem pieniędzy odpowiedź za rok
nie ma to dla mnie znaczenie bo robię co mam robić a to tylko zabawa którą mogę przerwać
Bo zaczynasz mi tu gwiazdorzyć hehe chcesz wafelka ę Ą Ę Ą Halooooo
nic już nie panuje a jak planuje to przez prace także nie ma to już dla mnie znaczenia żadnego już
to tylko taka odskocznia od normalności zawsze to tak traktowałem
Zaraz podam jakimi zagram w Multi Multi na wieczór 10/10 z Plusem
ja odpuściłam na razie granie ..
ale mam nie odparte przeczucie że coś mnie omija
ale mam nie odparte przeczucie że coś mnie omija
wszystko co mam dorobiłem się ciężką pracą i są efekty jak bym miął czekać na wygraną to z pewnością bym nic nie osiągnął ale gram jeśli ci oto chodzi 10 wysłałem nowy kuponik na 10 losowań 3 zakąłdy w mini
2,3,5,6,14,23,34,38,41,42 .&/8,10,16,22,26,28,36,43,46,60 $ 70,71,72,73,74,75,76,77,78,79 Kosy spalinowe zagram sobie na wieczór
mam ważne do 19 ale zobaczę czy przerwy nie zrobię bo są inne wydatki
dziś w jeden dzień wydałem około 900 zł ale jak się korzysta trzeba płacić
Mulag wiadomo jakby na to patrzeć to odrazu Brat Albert pod wiaduktem kolejowym to taka rozrywka jakby coś spadło to przyspieszy proces szkoda nawet pitu pitu tu otym pisać
to nie stronka by poważnie pisać tu ma być śmiesznie i radośnie i nie na temat taka odskocznia od normalności choć nie którzy chcą tu zrobić ze stronki pogrzeb
Multipasko.pl strona gra ts a ts liczby zamiast nich większość pierd o deklach z 1000 nickami nie wspomnę i o tych zbanowanych pod innym nickiem
Piękna zdrapkach za 400000 koło Torunia. Grypa zajmij się typowania i, nie szpiegostwem. Czy oni zabierają Ci szczęście lub okrada?
W miejscowości Biała Piska padła wysoka wygrana w zdrapce Szybkie 50
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Świętochłowice padła wysoka wygrana w zdrapce Czarny Kot
Forsami cos ta twoje miasto Roza jest pechowa zadne liczby nie wchodzo
Menstar nie przejmuj się dlatego ja tu jeszcze nic nie wygrałem poza zwrotami ale zwroty to nie wygrane
Stary zakład opieki nad zwierzętami 7,17,19,27,29,30,32,39,51,63
forsami znam twoje liczby zrobiłem ci to znaczy twojemu skanowi zdjęcie rentgenowskie i wiem jakie masz liczby
20 zeta wygrane w krzyżówce xl...i od razu zakupiłam mini 16x
W miejscowości Siemianowice Śląskie padła wysoka wygrana w zdrapce Drzewko szczęścia