Wpisy 3 436 896 – 3 436 995
11 grudnia 2018 17:12 → 11 grudnia 2018 18:50, 100 wpisów
podalem na czat 25 liczb z pierwszego rzutu nie potwierdzone--słabo tylko 5/25
NIE sprawdzone NIE potwierdzone jak by bylo 8/25 to by bylo GIT, za niedługo zamierzam typo tylko parki profil, na 5-10 brak czasu--bo wymaga TO duzoo czasu
żyjecie nim na dal niby was wkurzał a brakuje wam z nim wojny i docinków najwyraźniej widać to wyraźnie h ehe
no i prosili czatowicze bym jednak tego nie robił z zielonej aż 8 osób więc jestem ale przerwy będą w uczestniczeniu na czacie
Myvictory ja niczego nie przezywam stwierdziłem tylko suche fakty
Dr jak ts
Sebus się i tak udziela
Viktor co się ha ha
Dr
powiem że dziś jestem w kur,, i nerwowy ale próbuje sie z relaksować żeby to przeszło mi tak wewnętrznie mam dziś muszę to zwalczyć na wesoło
Doktor
mam pytanie,,, typujac parki i w 30 loso = 10-11 parek lub w 30 losowaniach = 3x5/5
czy mam sie obawoac o swoje bezpieczenstwo ??
mam pytanie,,, typujac parki i w 30 loso = 10-11 parek lub w 30 losowaniach = 3x5/5
czy mam sie obawoac o swoje bezpieczenstwo ??
Makler
Viktor co się stalo
Makler że co
Za dobrze ci idzie
Makler różne są teorie
rozchorował się jeden i drugi pracownik w biurze a mnie zadano bym wyrobił się z papierami biurowymi i nałożył zadania większe na innych by zdążyć, dla tego taką nerwy mam ale moze z czasem przejdzie
Viktor ciężka sprawa
Tu chodzi o teorię spiskowe ts
Jak ktoś mato i tak wygrywa
Ropucha trafil w 30 loso 2x5/5 i przestal typowac
D
byc moze trafie w 30 loso 10-11 parek i ktos bedzie chcial mnie namierzyc np. bandzior
D
byc moze trafie w 30 loso 10-11 parek i ktos bedzie chcial mnie namierzyc np. bandzior
Makler
Jak byś miał meliony to moze
Chyba nikt na zielonej nie miał takich zdarzeń
Makler wtedy namierzyć ciebie jakąś dziewczyna i piwie kup mi majteczki w kropeczki , buciki, płaszczyk, czapeczka z szaliki itd itp
Dalekosiężne mają tu plany poniektórzy
Wieczorem losowanie lotto z +
Miłego
Myvictory no to wypisz skierowanie do kołchozu tym chorowitym Ę Ą Halooooo ę @ niech darmozjady zobaczą jak prawdziwa praca wygląda
Tomi ja mam taką parke para para para riki tiki tak jak chcesz wygrać w Lotto no to zagraj tak 6/49
Mam wysłane na dziś i jutro mini systemem na 7 liczb i jak wygram 5/5 też mi stykanie
Nie ma wujka jak będzie promocja na 9 liczb w multi od 18 grudnia to gram zawzięcie
zagraj systemem 12stu