Wpisy 3 436 874 – 3 436 973
11 grudnia 2018 14:58 → 11 grudnia 2018 18:24, 100 wpisów
Nie, chce dostać 100 tys i zapłacę od tego podatek... Na który rzuca się ludzie z tego forum... By nie było tragedii
bo kto ma duzo temu jeszcze bedzie dodane
a kto ma malo temu wszystko zabioro, tak mowi Pismo sw
a kto ma malo temu wszystko zabioro, tak mowi Pismo sw
Doktor
Seb zmienil wizerunek, sie przeistoczył ciekawe jak długo???
Seb zmienil wizerunek, sie przeistoczył ciekawe jak długo???
podalem na czat 25 liczb z pierwszego rzutu nie potwierdzone--słabo tylko 5/25
NIE sprawdzone NIE potwierdzone jak by bylo 8/25 to by bylo GIT, za niedługo zamierzam typo tylko parki profil, na 5-10 brak czasu--bo wymaga TO duzoo czasu
żyjecie nim na dal niby was wkurzał a brakuje wam z nim wojny i docinków najwyraźniej widać to wyraźnie h ehe
no i prosili czatowicze bym jednak tego nie robił z zielonej aż 8 osób więc jestem ale przerwy będą w uczestniczeniu na czacie
Myvictory ja niczego nie przezywam stwierdziłem tylko suche fakty
Dr jak ts
Sebus się i tak udziela
Viktor co się ha ha
Dr
powiem że dziś jestem w kur,, i nerwowy ale próbuje sie z relaksować żeby to przeszło mi tak wewnętrznie mam dziś muszę to zwalczyć na wesoło
Doktor
mam pytanie,,, typujac parki i w 30 loso = 10-11 parek lub w 30 losowaniach = 3x5/5
czy mam sie obawoac o swoje bezpieczenstwo ??
mam pytanie,,, typujac parki i w 30 loso = 10-11 parek lub w 30 losowaniach = 3x5/5
czy mam sie obawoac o swoje bezpieczenstwo ??
Makler
Viktor co się stalo
Makler że co
Za dobrze ci idzie
Makler różne są teorie
rozchorował się jeden i drugi pracownik w biurze a mnie zadano bym wyrobił się z papierami biurowymi i nałożył zadania większe na innych by zdążyć, dla tego taką nerwy mam ale moze z czasem przejdzie
Viktor ciężka sprawa
Tu chodzi o teorię spiskowe ts
Jak ktoś mato i tak wygrywa
Ropucha trafil w 30 loso 2x5/5 i przestal typowac
D
byc moze trafie w 30 loso 10-11 parek i ktos bedzie chcial mnie namierzyc np. bandzior
D
byc moze trafie w 30 loso 10-11 parek i ktos bedzie chcial mnie namierzyc np. bandzior
Makler
Jak byś miał meliony to moze
Chyba nikt na zielonej nie miał takich zdarzeń
Makler wtedy namierzyć ciebie jakąś dziewczyna i piwie kup mi majteczki w kropeczki , buciki, płaszczyk, czapeczka z szaliki itd itp