Wpisy 3 435 540 – 3 435 639
9 grudnia 2018 16:04 → 9 grudnia 2018 17:05, 100 wpisów
3 435 535.
Żona przychodzi do domu i szczebiota do męża:
- Wiesz? Dzisiaj mi się poszczęściło! Idę obok zsypu na śmieci, patrzę a tam para pantofelków stoi. A jakie piękne! Przymierzyłam - mój rozmiar!!!
Mąż:
- Taaa... Poszczęściło Ci się.
Po paru dniach żona znowu mówi:
- Słuchaj, idę do domu, a u nas na podjeździe, na żywopłocie, czapka z norek wisi. Przymierzyłam - mój rozmiar!
Mąż kręci głową z podziwem:
- Szczęściara z Ciebie. A ja - popatrz - nie wiem czemu, ale szczęścia nie mam. Wyobraź sobie, wyciągam wczoraj spod łóżka bokserki - i nie mój rozmiar!!!
- Wiesz? Dzisiaj mi się poszczęściło! Idę obok zsypu na śmieci, patrzę a tam para pantofelków stoi. A jakie piękne! Przymierzyłam - mój rozmiar!!!
Mąż:
- Taaa... Poszczęściło Ci się.
Po paru dniach żona znowu mówi:
- Słuchaj, idę do domu, a u nas na podjeździe, na żywopłocie, czapka z norek wisi. Przymierzyłam - mój rozmiar!
Mąż kręci głową z podziwem:
- Szczęściara z Ciebie. A ja - popatrz - nie wiem czemu, ale szczęścia nie mam. Wyobraź sobie, wyciągam wczoraj spod łóżka bokserki - i nie mój rozmiar!!!
Forsami -> ....413-> poważnie tak sądzisz, że taka by była wygrywalność ?
3 435 542.
Robaltrochę to przerysowałem ale to nie bezcelowe takie zagranie Totalizatora raptem to tylko i aż 12/24 a reszte też czytałeś to wiesz oco chodzi
Panie pasko pewnie przy niedzieli jesteś gdzies tam zerkasz wiec popraw tą analize
jeszcze 2 lata i robimy Menstar impreze zaprosimy Cypisa będzie nam spiewał Impra jest tu albo Pani Jolanta Cudowna jest Farbowany rudy krzoku
Menstar mam Cię na oku farbowany rudy krzoku dziecioku pamietasz ślunsko i wychładzalnie i kinkonga predatora gitara łokieć tenisisty pięt niema predatora klienta
Zegarek myśmy robili z predatorem w jednej brygadzie taki babo chłop miała tyle siły co dwa konie jakby Cię trzepła o ścianę to byś był jak lynoleuuum
To klasowy ptak Bardzo drogi jak Płowy Paszke Barcelona prestiżowy lot
Dzień bez graniajest jak kongrws bez Jaroslawaale muszę to przetrawic... I poniedziałek chyba tez
Jeszcze raz przypominam am od 18 do 24 grudnia 9/9 w promocji. Szczegóły na moim profilu.
Megamocny nie gra się tak. 3 trójki nie wpadną jednocześnie to ci mówię
Trzagrac jeden na 9 liczb. 2 losowaniai tak co 2 dni... Żeby było taniej
Miałem kilka i wybierałem danego na dany dzień i godzine teraz cały czas to samo typuje bo nie chce mi się myśleć...
Megamocny zrób sobie tak. Wybierz trzy liczby które mają wpaść. Następnie dobierz do tej trójki 6 liczb niepewnych i zobaczysz efekty
trafilem te co mialy wejsc, byly znane, ale czasem dobrze dolozyc takie co maja nie byc niby
Megamocny czyli jesteś wytrawnym graczem. Wytypowałeś 3 liczby pewne i dobrałeś 2 tak
Tylko ze ja jeszcze w multi multi nie gram. Zagram dopiero jak będzie promocja na 9 liczb czyli od 18 grudnia
trzeba zasymulowac popsucie kuponu , dobrze ze numerow nie trzeba duzo, 1-5 to na pewniakach
wiecej to psuc
wiecej to psuc
chyba ze masz takie pewniaki ktore tak naprawde nie sa pewniakami
Megamocny pewniaki to 3 liczby mam takie założenie. Ale czy słuszne czy nie to się wkrótce okaże