Wpisy 343 538 – 343 637
14 czerwca 2011 15:16 → 14 czerwca 2011 16:10, 100 wpisów
ja wieczorkiem delikatnie dam sobie w baniak. wczoraj i dzis miałem ciezkie dni. 

Powiedzcie mi, czy u Was też tak dziwnie się wpisy dodają... taki wolny przesów. Znaczy nie że gorzej - po prostu inaczej.
no dzis wieczorkiem to rum bedzie w modzie...ale nie ma sprawy bedzie wasze zdrowie

Lestek już oczo pląsów dostaje od tego przesuwania sie czata..mnie sie podobało przed tem bardziej niz teraz to przesuwanie
kiedyś tez tak żle czułem i po pracy na mecz jechałem a tak mi się nie chciało poszedłem do sklepu kupiłem 2 harnasie wypiłem pół i jak nowo narodzony, a po 2 

i tak trzymaj tylko nie zapominaj o ostatniej przyjemnosci.... nie odmawiaj....nie tylko sobie 

i...o to chodziło....w sumie to pacierz najwazniejszy...po Bożemu ..musi byc..

Jak to wczoraj xiąc na naukach powiedział, dziewczyna w ciąży już dawno swoją świeczkę zdmuchnęła a w welonie stoi 

no jak jest nie po Bożemu...Gała zaproponował sex analny stąd i moje pytanie

Gała...jak sie bedziesz z tego spowiadał to uwazaj...nigdy nie wiadomo kto po drugiej stronie....

ok. ja uciekam....bede wieczorkiem..jak zawsze..prawie zawsze. narazie

witajcie jak tam po losowaniu?? macie

3/6 2 zł jest heheh
andromeda grasz na wieczor
witam

andromeda ale tak sumujac to na plus jestes??

jakie liczy proponujesz na wieczor??
Gała uśmiechnij sie
...gra dopiero sie rozpoczeła...pare razy sie przegra a pózniej odbije --pozytywne mysłenie i uszka do góry
...gra dopiero sie rozpoczeła...pare razy sie przegra a pózniej odbije --pozytywne mysłenie i uszka do góry
Gała zaden minus...to element tej gry...wszystko pod kontrolą...TS jest nasz

andromeda codziennie puszczasz zakłąd?? na 14 i 22.15
Andro dziś mi z trudem przychodzi uśmiech,tak pozytywne myslenie gwarantuje sukces