Wpisy 3 434 745 – 3 434 844
8 grudnia 2018 14:46 → 8 grudnia 2018 16:22, 100 wpisów
albo bardzo wazna rzecz ktora praktycznie decyduje o wszystkim
Mój wujek był w kasynie i postawił na liczbę 2 dużą kasę. Kulka wpadła do dwójki ale niestety wypadła i brak wygranej. I wyszedł.
wlasnie chcialem grac na live a tu tylko elektroniczna ustawiona gra bez sensu
Jeśli chcesz by Twoje dane obiegały świat i chcesz dużo reklam, zarejestruj się w Lotto.Z FB wyciekły hasła i dane, z banków też , dlaczego mają być bezpieczne w kraju nad Wisla?
To jak wróżysz w Róży to powiedz nam jakie liczby wpadną dziś w lotto i mini
Już tyłu bylo wróży na czacie, że T.S.ma radość z wygrywania.To organizator wygrywa i tak ma być.
1010, tak dużo nauczyłem się w Polsce.Kocham Polskę i Polaków.W tym kraju można robić interes.
nie ma nikogo kto by nie narzekal nie marudzil odstawial frustracji i tak ide sie zaraz puscic heya ho hi ho tak po zatym polacy ukraincy niby polacy mieszkajacy po za granicami polski
Najbardziej niszczycielskim polskie rodziny jest alkoholizm, nimotunizm i...
Nikotynizm
Hazard.
Panuje moda na życie od uzależnień.
Policz czas spędzony na durnych portalach i porównaj do czasu spędzonego na pływalni, czy czytaniu dobrej książki.
Psycholozka a ciebie co tu sprowadziło
będziesz nawracać zbłąkanych wędrowców
będziesz nawracać zbłąkanych wędrowców
Jak książka to tylko z systemami jak pływać to tylko w luksusie teraz nikt niechce być mencennikiem
Hazard Was zniszczy. Szkoda Mi was. Grając pomagasz budować Polskę.
No pewnie lepiej wysłać w kopercie do Lichenia i myśleć że to coś zmienia a pasiprzuchy bawią za nasze i to jest dopiero myślenie
Psycholożka dziękują za Twoją wczorajszą opinie na mój temat i pozdrawiam Cię bardzo gorąco
Zaq nie śmieje się z niczyich uczuć religijnych ale widzę to co widzę niestety
Nawet jest ostatnio głośna sprawa jak pewnemu pomnik zasłaniają w podziękowaniu za jego haniebnie zasługi wobec dzieci. takich odrazu usuwać z urzędu sąd wyrok więzienie tyle w temacie