Wpisy 3 434 145 – 3 434 244
7 grudnia 2018 20:44 → 7 grudnia 2018 21:29, 100 wpisów
Jesteśmy praworzadni, wsadzamy nawet swoichkto mógł to powiedzieć?
Zegarek tylko w kolekturze i tak zostanie jak tu czytasz to chyba widzisz że to maniana błędne odczyty położenia za długo nie posiedzisz za dużo nie pograsz bo nie wolno itd itp kicha jak dla mnie
pozdrawiam wszyskich git -recydiwstow
rezerwistów miało być
Zegarek ja się swojej pasji nie wstydzę powiedzmy że się zajmuje od 16 roku życia.a Maniana to Gry przez ILOTTO i utwór Margaret
3 434 151. Forsami 2018-12-07 (20:47) Wiśniowa.na zawsze...
Zegarek ja się swojej pasji nie wstydzę powiedzmy że się zajmuje od 16 roku życia a wojsku ci na to nie pozwalali
Zegarek ja się swojej pasji nie wstydzę powiedzmy że się zajmuje od 16 roku życia a wojsku ci na to nie pozwalali
Zbyszek Warto było czekać na te piękne czasy by na własne galy cuda te zobaczyć
3 434 155. Forsami 2018-12-07 (20:49) Wiśniowa.na zawsze...
Kto inny się w tedy zajmował nastąpiła przerwa w życiorysie by po MON ie zacząć nowe życie
forsami mie we wojsku uswiadomili so to jest Slub
Zegarek otwórz sobie spadochron bo jak nie to będą z Ciebie naleśniki z ryżem
zegarek chcesz mercedesem jeżdzić
forsami wiesz o co chodzi mercedes
za pytaj zegarka czy chce jezdzić mercedesem
Przerwa techniczna teraz ja idę odpalić petarde już zaczynam żegnać rok
W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża.
Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej.
Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej.
Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już zajebiście.
Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej.
Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?!
Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę NIE MOŻNA dogodzić...".
Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co jest wyżej.
Na drugim piętrze był napis: "Mężczyźni tutaj mają pracę i kochają dzieci" - Miło, ale zobaczymy, co jest wyżej.
Na trzecim piętrze była tabliczka: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci i są niesamowicie przystojni" - No, coraz lepiej - pomyślała - ale wyżej, to musi być już zajebiście.
Na czwartym piętrze można było przeczytać: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni i pomagają przy pracach domowych" - Słodko, słodko... Ale chyba wejdę piętro wyżej.
Na piątym piętrze stało: "Mężczyźni tutaj mają pracę, kochają dzieci, są niesamowicie przystojni, pomagają przy pracach domowych i są diabelnie dobrzy w łóżku" - No niesamowite, wręcz cudownie - pomyślała kobieta - ale jak tu jest tak wspaniale, to co musi być piętro wyżej!?!
Na szóstym piętrze BARDZO zdziwiona kobieta przeczytała: "Na tym nie ma żadnych facetów. Zostało ono stworzone tylko po to, aby udowodnić, że wam, babom, za cholerę NIE MOŻNA dogodzić...".
Emeryt
Merce... Sama rdza, podobnie Mazda 6 czy nawet Fiesta roczniki 2012...troche to dziwne
3 434 186. zegarek 2018-12-07 (21:07) Mazowieckie
Zbi nie naśladuj mnie bo pujde gdzie do piachu
Zbi nie naśladuj mnie bo pujde gdzie do piachu
3 434 184. tomi77
to nie dziwne
po prostu są to auta z Danii albo krajów skandynawskich
w Kołobrzegu kosztują w komisach o 4-6 000 taniej niż w reszcie kraju
Dania sól, sól, sól tak zżera karoserie
to nie dziwne
po prostu są to auta z Danii albo krajów skandynawskich
w Kołobrzegu kosztują w komisach o 4-6 000 taniej niż w reszcie kraju
Dania sól, sól, sól tak zżera karoserie
Dopisano wygrane Eurojackpot - odnotowano w Polsce 1 x 932 813,10 zł
7 pewniak
3 434 200. Forsami 2018-12-07 (21:13) Wiśniowa.na zawsze...
Ja to w wojsku...kogo Porucznika
Ja to w wojsku...kogo Porucznika
Dopisano wygrane Eurojackpot dla pozostałych krajów UE.
Padła główna wygrana w wysokości 33 208 146,80 EUR w kraju Dania
033 to mój kierunkowy DDC
3 434 207. zegarek 2018-12-07 (21:15) Mazowieckie
A gdzie są panie z multi pasko? te stare bawią wnuki a te młode na fejzbuku czy jakoś tak się nazywa
A gdzie są panie z multi pasko? te stare bawią wnuki a te młode na fejzbuku czy jakoś tak się nazywa
Kumulacja Eurojackpot: 43 000 000 zł
434 216. Forsami 2018-12-07 (21:19) Wiśniowa.na zawsze...
Na fejsbuku szczylo z łuku albo do sąsiadów robi kuku luku na Na fejsbuku siedzą i się
Na fejsbuku szczylo z łuku albo do sąsiadów robi kuku luku na Na fejsbuku siedzą i się
Przerwa... Mecz słaby kura za co ten Nawalka kasę bierze... Żadnej swierzosci
3 434 221. Forsami 2018-12-07 (21:21) Wiśniowa.na zawsze...
Kumulacja też uciekła to zrub dzisiejszej nocy kopulację i jeszcze na tym zarobisz 500 plus
Kumulacja też uciekła to zrub dzisiejszej nocy kopulację i jeszcze na tym zarobisz 500 plus
forsami jedno pytanie mogę zadać
Po coś się żenił nie uświadomili cię
3 434 237. zegarek 2018-12-07 (21:26) Mazowieckie
E powinieneś wiedzieć o co chodzi za puzno
E powinieneś wiedzieć o co chodzi za puzno
3 434 240. zegarek 2018-12-07 (21:27) Mazowieckie
Ja się nie żenił jeszcze czemu to najpiękniejszy dzień dla dziewczyny
Ja się nie żenił jeszcze czemu to najpiękniejszy dzień dla dziewczyny