Wpisy 3 433 821 – 3 433 920
7 grudnia 2018 15:40 → 7 grudnia 2018 17:18, 100 wpisów
6 godzin i losowanie
Radio co ma ryja co za chłam ziorłem i typowanie a tu cisza z liczbami
Sprawdziłem ile jest kolektur w samym Toruniu i pisze że jest aż 109 b.dużo
W pewnym sensie to jest zrozumiałe że w wielkich miastach są częste wygrane niż w tych małych miejscowościach czy wsiach w samej tylko Warszawie jest 891 kolektur to jak gdzieś na wsi nawet jest kolektura to nawet niema tyle grających co kolektur i prędzej padnie 6/6 w Lotto lub 5/5 w Mini w Warszawie niż w małej miejscowości chociaż nie znaczy to że to jest niemożliwe.
3 433 809 dziekuje za miłe slowa pod moim adresem, ale jesli chodzi o tzw. szczesliwe kolektury to niewierze w takie rzeczy,jedynie co analizuje to liczby,na jakich gram w grach losowych, uwarzam ze jesli komus ma dopisac szczescie to to mu w koncu sie zisci i jesli ktos ma trafic to trafi, jesli zas chodzi o tzw wygrane w stacjach radiowych to niemowieze nie ale tam tez jest tak jak tu w totka, z tymi wygranymi, np radio ZET wyslij smsa ze swoim imieniem a wygrasz kase samochod itd, ile razy w to sie bawiłem ile smsow wysłałem i do dzisiaj nic, kupe kasy wywaliłem w to i dalej nic,i nietrafilem nawet 2zł tu taj zas wygrane sa realniejsze w lotto, nie mowie ze ludzie niewygrywaja , wygrywaja ale nie liczni tez tak samo jak i tutaj, tylko pytanie jacy ludzie wygrywaja CI chyba co maja juz wiecej, bo nie słyszałem jeszcze czegos takiego zeby gdzies ktos z biednych ludzi cos gdzies trafił? ja tez w radiu nic nie trafiam, o poza tylko tym ze codziennie mam telefon ze wygrałem samochod, tablet, kamerke samochoowa itd, ale jakos jeszcze nic z tych wygranych nie dostałem w realu wiec pytam gdzie sa te moje wygrane, przez telefon pytam tego dzwoniacego gdzie mam odebrac nagrode i kiedy i czy przy odbiorze mojej wygranej moga byc zemna funkcjonariusze np.policji coby sie odbylo zgogodnosc odbioru nagrody, wtedy taki adept z drugiej strony sie szybko rozlancza ciekawy jestem gdzie moje wygrane ida kto je pozniej dostaje jesli nie ja
Nawet w Nekla jest dwie kolektury na Parkowa 1 i Zawodzie Tomi 77 To u Ciebie co.
3 433 809. Lady66 ja nie jestem szczesciarzem, choc chciałbym byc ,ale nie jestem naprawde,całe zycie mam pod górke, moze nie długo bedzie z górki jak zamkne oczy na zawsze, wtedy bede szczesliwy bede spał i spał i spał i nikt mi tego snu juz nie odbierze tylko ze wczesniej chciałbym jeszcze cos przytulic przed tym snem, moze jakas drobna 5 w mini, choc raz w zyciu,ale to sie jeszcze okaze czy stanie sie u mnie cud, czy trafie te 5/5 zanim usne grunt to trzeba byc zdrowym, miec nadzieje i wierzyc ze sie uda i modlic sie oto aby sie udało, grac i wygrywac i pomalu dazyc do obranego sobie celu
3 433 824. przepraszam za blą bw wyrazie kolektura
Moim skromnym zdaniem ten niby fenomen szczęśliwej kolektury polega na tym że ktoś raz wygrał pokaźną sumę pieniędzy i gra dalej nie spoczywa na laurach w myśl zasady że pieniądze mnożą pieniądze osobiście sam bym tak zrobił .Wygrywanie jest jak najbardziej rzeczywiste i realne mając pieniądze mamy możliwości duże gra systematyczna systemem itd itp tu nawet nie chodzi o szczęście bo to jest wyrafinowana strategia tylko się takie mity bajki dorabia do gracza a bo ten i ten to miał szczęście no tak zagrać z chybił trafił i wygrać to tak możemy napisać ale jeżeli jest gość który gra systematycznie strategicznie to to jest wyrafinowane granie z premedytacją i żadne tam bajki o szczęściu poprostu musi wygrać bo niema innej opcji takie jest moje zdanie na ten temat
u mnie w małej miejscowosci jest tylko 2 kolektury i tutaj ,w kolekturze ktorej gram padła juz tez 6 w lotto plus jednej osobie i to przed sama goscia smiercia, gosc 2 tygodnie wczesniej trafił 6/6 w Lotto, gosc grał duzo zachorował i lezał juz w domu nie bylo dla niego ratunku, ale pomimo swojego stanu grał dalej, i wkoncu trafił tylko szkoda ze tak pożno, mu sie to udało
Arczi,,, jedna osoba za pisanie BEZ SPACJI miala bana na miesiac i dlatego tak przypuszczam
3 433 822. tak dla Ciebie chłam , bo nie wierzysz, ale to Twoja sprawa jest nie moja ,
3 433 833. tak bo to tak działa
a w co tu wierzyc zeby jeszcze bylo w co ale ok ok wole rozowe sloniki na to samo wyjdzie trza sie puscic
ktos tu pisze ze nikt niepodaje liczb na czacie, a wiecie dlaczego bo wszyscy chca wygrac swoimi liczbami i nikt niechce byc stratny
Arczik ja nie podaję liczb na czacie bo nie chcę aby ktoś był stratny jak je pusci
Arczi, pomysłów już brakuje na liczby, co podasz to i tak nie wylosują
Uwielbiam kreślić po pijaku zawsze coś padnie a jak nie to ja chociaż
3 433 846.witaj Gabriel zauwazyłem ze liczby ktore podajemy nie raz tu na czacie za zbyt czesto nie wychodza w losowaniach, czyzby byly wybierane liczby te tylko ktorych tu nie podajemy na czacie, czy aby to tak nie działa
a to co piszesz ze niechcesz aby ktos był stratny z Twojego powodu liczb to świeta racja poco ktos po przegranej ma za nami biegac z siekiera? tez prawda
a to co piszesz ze niechcesz aby ktos był stratny z Twojego powodu liczb to świeta racja poco ktos po przegranej ma za nami biegac z siekiera? tez prawda
3 433 851. GABRIEL
3 433 855. o to tez trafna uwaga jest
3 433 854. hejka i na wzajem
3 433 864 oj tak tak tylko fajne dziunie i wysokie wygrane wszystkim
Motto na ten weekend....Zamiast tracić na pukony lepiej wypić dwa kielony
3 433 872.
GABRIEL widze ze czujesz moc
wypije obejrze sobie teleexpres i zaczne cos modzic na 21:40 w mini
Ja właśnie wczoraj zagrałam w mini przez internet pierwszy raz....jedno się nie zmieniło: nic nie wygrałam
ej grac czy nie grac o to jest pytanie na sucho poki co 02,07 a z tych 5 liczb hm 15,19,23,26,27,32,37,38,40,44
3 433 880. i oto chodzi graj i wygrywaj
3 433 885. laurcia spokojnie nie udało sie wczoraj ua sie nastepnym razem wazne aby sie nie poddawac i grac, a szczescie samo przyjdzie
3 433 892. graj i wygrywaj
gryks76 Twoje liczby z czata Tesik juz przyswoił nie wyjda wymysl inne i nimi graj a tu niepodawaj, pozwol im wkoncu CI wpaść
zacznijcie tu podawac inne a innymi wygrywac
jak dla mnie bzdury napisales ale ok twoje zdanie podobne bzdety jak tych basztarow bywalcow regulaminowych skromnych leidy itp trzeba miec farta bo rownie dobrze moge zadnych liczb nie typowac nie podawac wejda lub nie wejda brednie
Cześć muszę poprawić prace dyplomowa, już wiele razy poprawiałem. Chodzi o to że Pani Promotor Szanowna chce abym wskazał te nieobowiązujące z ustaw. Ale jak to zapisać ?
brednie piszesz ze napisałem moze i tak? ale zanim , to napiszesz ze sa to brednie i bzdury to najpierw to sprawdz sam, wtedy zobaczysz efekty tego czy sa to bzdury czy nie? graj jednymi liczbami swoimi wybranymi nie kombinuj bo przez takie kombinowanie z liczbami mozez niezle popłynac na kasie, chcesz wiecej tracić niz wygrywac, to prosze bardzo wszystko wedlug życzenia
3 433 900.tak farta tez trzeba miec i Tobie tez zycze abys go wkoncu miał I wygrał w to co tam grasz
Uwielbiam dziewczyny w pończochach i stopkach blondynki. Są u was takie ? Bo szukam mojej pierwszej w życiu.
3 433 906. krzysztof c 2018-12-07 (17:03)
Uwielbiam dziewczyny w pończochach i stopkach blondynki
To ty chyba nagiej czarnej nie wdziałeś..
PS. a na cholere Ci te rajstopy?
Uwielbiam dziewczyny w pończochach i stopkach blondynki
To ty chyba nagiej czarnej nie wdziałeś..
PS. a na cholere Ci te rajstopy?
Jest z ktoś z was po Administracji lub pracuje w tym zawodzie ?
3 433 906. tak? ja tez uwielbiam dziewczyny, mlode,ładne i fajne a przede wszystkim mile z odpowiednim charakterem i moga byc bez ponczoch juz ale w mini i niekoniecznie zaraz blondynki, np szatynka o milym usposobieniu,ceniaca szczesrosc i uczciwosc,i chcaca miec rodzinke, taka na poziomie
krzysztof c, to nie ten portal chyba tu chyba takich nie znajdziesz no moze 1 taka gdzies jest? choc i niewiem do końca ale szukaj szukaj
krzysztof c, to nie ten portal chyba tu chyba takich nie znajdziesz no moze 1 taka gdzies jest? choc i niewiem do końca ale szukaj szukaj
okraska ja tam lubie koronki zdejmowac ale coz kazdy ma jakis fetysz
3 433 908 okrasa co tam naga czarna nie lepiej jakas azjatka lub mulatka te sa piekne nie mowiac juz o białych kobietakach, a nie odzrazu czarna całkiem
3 433 911
czasami na takie sztuki to czasu nie ma.
raz /raz i trza koguta zaganiać do kurnika..
czasami na takie sztuki to czasu nie ma.
raz /raz i trza koguta zaganiać do kurnika..
Liczba 7 wpadnie o 21:40
3 433 913. arczibalik73 2018-12-07 (17:15) schleisen-tylko mini lotto
3 433 908 okrasa co tam naga czarna nie lepiej jakas azjatka lub mulatka
potrafisz rozróżnić brunetkę od czarnej?
nie czytasz ze zrozumieniem ..
3 433 908 okrasa co tam naga czarna nie lepiej jakas azjatka lub mulatka
potrafisz rozróżnić brunetkę od czarnej?
nie czytasz ze zrozumieniem ..
Sebastian ile Ci jeszcze zostało #