Wpisy 3 432 486 – 3 432 585
5 grudnia 2018 19:54 → 5 grudnia 2018 21:39, 100 wpisów
kędzior
a nie wysylaleś przypadkiem przy okazji tego mm, jakiegoś skromnego lotka ?
a nie wysylaleś przypadkiem przy okazji tego mm, jakiegoś skromnego lotka ?
własnie o tym mowie tylko kupon za 2,50 , to pomyłka maszyny albo cud
To daj skana jak to cud będziesz święty
Ok, skoro tak mówisz, to może nie zamknęli poprzedniej transakcji
nie zapomnij
99 minut i kabaret
89 minut i cyrk
Dlaczego niektórzy stałe powtarzają te same hasła-wyrazy na czacie? Czy to zależy od stanu umysłu?
79 minuty i Kondrado
Bartoszb tak
"banan", "chcemy banana", "odliczanie", "zaraz cyrk". Przecież można poszerzyć swój horyzont umysłowy, czytając jakąś książkę, czy zajrzec do słownika ortograficznego. Pewien medrzec chce "szczelac" do ludzi. Madry facet.
Zag69 jag mini
To kot
Nigdy nie przyciętny
Żaden kot nam nie podskoczy bo dostanie cyfrą w oczy staluch niechaj każdy kot pamieta że Rezerwa to Rzecz Święta
Wpis 501 prawie jak wieczne 500 .forsami wiesz o co chodzi
498 mało UPS kosmos
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko ja powtarzam bo Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
58 minut
Ja izbę chorych
Nie stety
Ostatnie 118dni tak miałem
A tys co robił cały mon na wartach
Byłeś w MEN I W MON gdzie było lepiej jasne ze w MONIE
Oczywiście że Tak i tak narodził się cyrk w naszym cyrku co sobota polowanie jest na kota
No ok a teraz oglądane film o dawnych czasach z lat 90 tych kiedy brac rosyjska polaków mieszkała w legnicy w postaci wojskowej co mieli fajne czapki do dziś pełno starych rosjan czy też innych za wschodniej granicy jak i nowych całe rodziny nic nie paniemaju dopóki coś mają płacić jak teraz mikołajki czy te wolne pod koniec roku 2 tys na lepka wsio paniemajet
fajne te emoty tylko nic więcej jak emoty a ludzie lubią baje no to do filma
jest forma dzis na 5 zdrapek od razu znalazlem jedyna pelno
cos w tym jest
cos w tym jest
ja od mikusia dostalem piwo guiness , 5 zdrapek, 7/7 5/5 multi i pare parek na lotto uk
styknie
styknie
Islandorka spisz juz
Z kotem czy z chopem
CZY JUŻ SIĘ REJESTROWAŁ Totalizatora Sportowego ŻEBY GRAĆ PRZEZ INTERNET
Za powyższy wpis motylek stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Banan
Forsami wyślij mu banana

Ja nie mogę napisać slowa r o z .....
8 minut
Islandorka wiesz ja tylko 7 minuto mogę
Za późno dzisiaj trafisz
2 minuty i Kondrado