Wpisy 3 431 982 – 3 432 081
5 grudnia 2018 11:31 → 5 grudnia 2018 13:29, 100 wpisów
a co to za badziew przez internet , pewnie wrzucili te 3 gry aby podnieśc sprzedajność tych produktów
gdzie multi gdzie keno niech se w du... wsadza takie ułatwienie
ktoś na zielonej powiedział że strona wejdzie jak padnie kumulacja i proszę
wyobraź cię sobie minę Zbigniew, tego, co uruchomił serwis, cytuję:
"Nie chciałem latać do kolektury po kupon, ani marnować czasu na szukanie wyników losowania w sieci lub w TV. 3Gry.pl rozwiązuje ten problem..."
"Nie chciałem latać do kolektury po kupon, ani marnować czasu na szukanie wyników losowania w sieci lub w TV. 3Gry.pl rozwiązuje ten problem..."
robal mnie te granie przez internet nie rusza
i tak widzę ze multi nie ma
i tak widzę ze multi nie ma
Dusia, masz rację. Nie interesuje mnie gra przez internet i zakupy. Już miałem problem. Ubywaly mi środki z konta. Musiałem zmienić nr rachunku i kart płatniczych.
Ciekaw jestem za to ile gimbusów i niżej naciśnij,
Taaaaaaa, mam 18 +
a potem
Taaaaaaa, mam 18 +
a potem
Dusia, w T. S. jest sztab specjalistów wysoko opłacanych by było najmniej wygranych.
dusia
nie mam dziś zdecydowanego faworyta może
coś z tego
(12/14/52/56)
nie mam dziś zdecydowanego faworyta może
coś z tego
(12/14/52/56)
nie podaje nikomu mojego nr konta ,ani danych z dowodu osobistego ,przez tel ,i internet
Kuleczki na sznureczkach, losowania z taśmy, magnesy ...
Co obstawianie ?
Co obstawianie ?
Dusia, błędem jest podawanie towan na portalu i gra na sucho. Niektórzy w podawanych typach nie trafili nawet 1 liczby. Inni zaś, typujacy na sucho, omal nie dostali zawału.
znam historie gdy na skan z dowodu , ktoś zakupił na konto sąsiadów ok 20 rowerów przez internet
dusia 1 albo 2 , 3 i 4 mogą obie , ale kto wie Ts patrzy i kombinuje
Kędzior może to były 3 rowery dwa siedmio osobowe a jeden sześcio a dziadek źle zrozumiał chcieli jechać do Torunia na wycieczkę zobaczyć w lesie rydza bo jeszcze nie widzieli
Kędzior widziałem takie kilku osobowe rowery fajna sprawa tylko jak to widzę to mało się nie zesikam ze śmiechu
zapchała się mi kanaliza latam z kretami i szczotkami i przepychaczkami burczy w rurach wywala smród i syf i nic
Na lotto.pl odpisali mi ze pozostałe gry będą wprowadzane cyklicznie w przyszłym roku .
Jacunn a zagraleś już czy narazie sprawdzasz co jak za i przeciw
Wróciłem właśnie do domu i dowiedziałem się dopiero o tym,teraz instaluje na telefon aplikacje
Kędzior kup dwa granaty w biedronce i jeszcze kiwi niech się sąsiad nie dziwi
Jak cwaniaki zaczną grać, to rozsadzi komin magnetyczny...
Forsami nie powinieneś sobie zrobić testu czy nie jesteś uzależniony od hazardu...
dusia naturalne sposoby , pigwówka na miodzie i spirytusie - 2 setki butelką sie natrzeć i z chłopem pod pierzyną wypocić
Poważnie pytam - prawidłowo wyświetlają się Wam wyniki gier na tej nowej stronie ?
Robal, na kompie cyferki w wynikach wyświetlają się poprawnie, ale zauważyłem 'drobiazg' typu kumulacja w lotto plus hihi
Brandimage -
thx, no to może prędkość transmisji, albo coś na łączach u mojego operatora
thx, no to może prędkość transmisji, albo coś na łączach u mojego operatora
Oczywiście że jestem Hazardzista ale co to za życie jak nic na p nie pali nie pije nie p przegrywa Składała kobieta pieniądze na kożuch a potem kożuch mole zjadły co jej z tego przyszło ja płacę abonament za gre w Lotto z Plusem na cały miesiąc i Mini do tego po jednym zakładzie .Ale są priorytety chleb masło mleko a gry liczbowe prawie na samym końcu bardzo daleko
Robal podaj ten adres niech i ja zobaczę co tam nie widać tych wyników
Forsami, nie że - cały czas nie widać, raz ten brak, ten cień, jest w mini, raz w lotto
Tą nowa totolotka - www.gry.lotto.pl
Tą nowa totolotka - www.gry.lotto.pl
Robal zobaczyłem jednak nie na darmo Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych jak wchodze na takie obce strony o grach ta taki jakiś wszechobecny chaos panuje nasze Multipasko jest jednak najlepsze
Napisali ze gry to złożony proces technologiczny dlatego nie ma wszystkich gier od razu
Jeszcze 2 i koniec pracy
Robal tak Ci się zapytam czy Ty miałeś Kiedyś 5/6 w Lotto z Plusem czy mi się przywidziało
W miejscowości Ruda Śląska padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane