Wpisy 3 430 382 – 3 430 481
2 grudnia 2018 22:53 → 3 grudnia 2018 08:19, 100 wpisów
ale nie ma co narzekać czasem trafi się jakaś zdrapka która czasem zwróci koszty
Jak Cię swędzi-to się drap
Ja nie drapałem,nie drapię...i nie będę drapał
Ja nie drapałem,nie drapię...i nie będę drapał
Gosia_77,jeśli będziesz podgladac inne profile,nigdy Ci się nie uda.
Jeśli jedziesz na tych samych liczbach, zawsze będziesz na plusie.
Zagraj danymi technicznymi męża.Rozmiar buta i Twój.Nr kołnierzyka
Nie,coś więcej bo grałem trójkami, czwórkami, piątkami , szóstkami i jedna siódemkę a na chybika na 10 miałem 6
Tutaj byli bardzo życzliwi Portalowicze.Mam z nimi kontakt.Oni bez zaglądania do statystyk trafiają.
mają szczęscie ja nie umiwm skreślać od tak sobie liczb na blankiecie dla mnie to trudne
No , właśnie, tu jest błąd.Sluchaj intuicji.Spod jakiego jesteś znaku?
Nie można skreślać liczb na chybił trafił.To już lepiej zagrać na chybika, niż kreślić byle jakie.
To wspaniały znak Zodiaku.Nie chce publicznie podawać liczb dla Ciebie.Na jutro możesz ustrzelić nawet 7 / 9.
hahaha,"nie podawaj liczb publicznie",wiekszej głupoty nie słyszałem,przecież jak wysyłasz jeden z drugim,to TS wie jakie numery wysłałeś i tego ci nie wylosują,wylosują tylko takie które im pasują,bo akurat chcą wzbogacić jakiegoś gostka,no a później tą kasą się dzielą,jak czytam nieraz te wpisy to ręce opadają
to,że podajesz tu liczby nie ma wpływu na wygrane,no ale jak nimi zagrasz no to już ma,bo już wiedzą jakie numery wysłałeś i ci tego nie wylosują,może nieraz rzucą jakieś ochłapy,a reszta u kliki rządzącej i to wszystko
Galik!
Mnie "cieszy" co innego-Jest grupa przygłupów,którzy strzegą swoich typowań jak skarbów-obawiając się żeby ich ktoś nie zerżnął-bo wtedy będą "spalone"
Mnie "cieszy" co innego-Jest grupa przygłupów,którzy strzegą swoich typowań jak skarbów-obawiając się żeby ich ktoś nie zerżnął-bo wtedy będą "spalone"
gonzaga
wiem gonzo i to jest śmieszneci ludzie po prostu nie myślą
wiem gonzo i to jest śmieszneci ludzie po prostu nie myślą
dlaczego nie podaje się głownych wygranych o której godzinie były wysłane,bo to by dużo powiedziało o tym przekręcie
Pano.. Dopiero w czwartek dostanie ktoś taki prezent to jeszcze kumulacja trochę wzrosnie
ciężarówka z pieniędzmi w końcu do ciebie dotarła. Od tego momentu nie masz problemu z pieniędzmi. Ale nie powinieneś tego powstrzymywać, ponieważ pieniądze się wyczerpują, wyślij je do wszystkich ludzi, którym życzysz dobrobytu. W tym roku grudzień ma 5 czwartków, 5 piątków i 5 sobót. To się zdarza co 823 lata. Nazywa się "moneybags". Udział i pieniądze pojawią się za 4 dni. Na podstawie chińskiego Feng Shui. Osobom które go nie udostępnią, zabraknie pieniędzy, podziel się nim w ciągu 11 minut po przeczytaniu.
toteż dzielę się tą kasą z Wami
toteż dzielę się tą kasą z Wami
No to dzisiaj zaczynamy Szczyt Klimatyczny w oparach smogu...
Kędzior13 nie wierz w bajki...
Nie życzę Ci źle, wszystko zależy od tego jakie liczby zostaną wylosowane...
Efekty specjalne się biorą z tego, co w moim profilu...