Wpisy 3 429 736 – 3 429 835
1 grudnia 2018 22:32 → 1 grudnia 2018 23:59, 100 wpisów
Wszystko co teraz robicie odłóżcie na później,wstrzymajcie oddech.Przemówi teraz nasz nowy prezes
FORSAMI
FORSAMI
Chcecie Kumulacji w Lotto by wyniosła naprawdę 20 Milionów to od jutra grać tylko w Lotto i bedzie to takie proste jak kilo gwoździ w kieszeni KONIEC wykładu Wy to weźmiecie na żarty a to jest prawda przekierować swoje granie na jedną gre i są efekty pożądane Dobra Noc
Dziękujemy Panie Prezesie Forsami za dobry głos w naszych domach
Pozdrawiamy i życzymy sukcesów
Pozdrawiamy i życzymy sukcesów
dziękujemy za krótki ale jak owocny i mądry w swej prostocie wymowie przekaz dziękujemy i tak uczynnimy wszyscy bez podziału na lewice czy prawice bo dobro naszych finansów jest najważniejsze jeszcze raz dzięki
Również was żegnam bo już dość późno jest a jutro wcześniej wstaje.
No dobra bajkopisarze, który dzisiaj wygrał coś...
Białystok: -13.
Szczecin: +3.
16 stopni różnicy w temperaturze.
Szczecin: +3.
16 stopni różnicy w temperaturze.
Gosia nie myśl zagraj , najwyżej dołożysz się do obiektów sportowych
Kocham T.S.Kocham Portal Multipasko.Kocham Portaloeiczow,którzy jak najęci grali pewniakami z czatu.Polscy coś mało grają w lotto.Do 17 milionów brakowało 1300000 zł.Prosze się poprawić i grać więcej , tak by kumulacja na wtorek wyniosła chociaż 18 milionów.Zdrowia, szczęścia, pomyślności, życzy obywatel z Izraela.
Zagrałem dwa zakłady bez plusa MM 9 liczb stawka 3 i wygrałem 24 zł
Premier,rząd i prezydent są z Was dumni, że wspieracie sport i budżet państwa.
kędzior13 będzie na następną grę, gram dziewiątkę na stawki 3-4-5....
galik ja nie jestem bandzior tylko przestrzegający prawa Polak Pasko to dobry człowiek.
z czasów komuny pamiętam hasło -- młodzież z partią - tylko już ani tej partii ani tej młodzieży nie ma
Sliber,gdybyś zagrał z daty urodzenia naczelnika 18.06.1949 to byś trafił : 1.8.6.4,16.41 miałbyś 4 w lotto plus
Fuck
ja dziś zagrałem z daty Lwa Tołstoja , ale lew okazał się hieną
Co to za gra z wygraną 24pln jak nie lotto...
A kto mówi, że Pasko jest zły? Pasko też kocha naczelnika.Na Podkarpaciu dzieci się rodzą na korytarzach bo służba zdrowia spi.Ot, całe Podkarpacie, Zagłębie...
W tej mojej trudnej sytuacji przekonałem się że wszyscy tutaj są w porządku poza Mulag i arogancki, którzy obrabiali mi tyły gdy zostałem wykluczony, jeszcze ujadali na mnie do pana Pasko, który jest na prawdę człowiekiem sprawiedliwym i godnym szacunku.
Ci dwaj to źli ludzie są i wszystkich tutaj przed nimi przestrzegam.
Ci dwaj to źli ludzie są i wszystkich tutaj przed nimi przestrzegam.
Silber Ty jesteś mi obojętny i na Ciebie nie donoszę...
Lew Tołstoj to wybitny poeta.Bylo zagrać z mojej daty urodzenia, trafilbys 5.Odbij sobie jutro , kup Zdrapki Tabliczka Czekolady, nie wygrasz,a powachasz zapach czekolady
Kędzior
Niedługo u nas nie uświadczysz nawet chabety
Nasze araby już w USA
Niedługo u nas nie uświadczysz nawet chabety
Nasze araby już w USA
zaś komulacja nie wierze
Basztard,
Pablo2391 zobaczyć, tzn. uwierzyć...
Basztard
z TW Bolkiem na czele i czystą wódką
A kto, by tam chciał do niego pisać...
Z tego co wiem arogancki Panie to do Basztarda pisali Adam Mickiewicz i Jerzy Waldorff.