Wpisy 3 429 703 – 3 429 802
1 grudnia 2018 22:16 → 1 grudnia 2018 23:20, 100 wpisów
HA HA ha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha muszę wybrać z konta 5 Milionów i zagrać w Lotto to będzie kumulacji 20 Milionów
co raz bliżej do Mikołaja jedynie wtorek może to jeszcze przerwać
Wpis . ... 517 sprawdzony o godz. 20:30
Kupiony zakład 12/49 z Plusem.
Prognoza była:2/12. Jest 3/12 ale.
trzeba trafić 5/12 aby był zysk.
Kupiony zakład 12/49 z Plusem.
Prognoza była:2/12. Jest 3/12 ale.
trzeba trafić 5/12 aby był zysk.
6 tego mikolaj 7 chce za te info 54 zl
42 mln jak przekroczy to warto puscic wszystkie zaklady
oczywiscie jak nie wejda 2 szostki
oczywiscie jak nie wejda 2 szostki
Forsa... A zobacz w mini... Kolejna sobota 300 tys... Może nie z rzędu ale ludzie grają gromko
Tu już nawet komin magnetyczny nie jest potrzebny na takie kity z satelity 20 Milionów a będzie 16
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
a co zrobisz karty rozkłada zawsze TS siadasz przy stole albo opuść lokal raczej będziemy siadać na jego zasadach by coś z tego wycisnąć
Zlikwidować Eurojackpot zlikwidować Super Szansa zlikwidować Kaskada to będzie w puli Lotto 20 Milionów zrozumieli ile mam razy te same teksty pisać jak tego nie ogarniacie co pogrąża Polskie Lotto
Mulag keno to grają nie liczni i ta gra akurat niema znaczenia dla kumulacji jak te pozostałe co opisałem
Forsami chyba zaczynają rozumieć trzeba ich edukować nawet jak to jest rzucaniem grochu o ścianę z re gipsu
W Socho emeryty jadą ostro w Keno. Jeden ostatnio 150 tysi wyjal
Szkoda języka strzepić i tak wełna mineralna i tak wełna z barana lepiej sie wymedytować
A ja nie lubie. Za szybko. Nie zdaze w cyfry popatrzec a juz losuje. Nie ma zabawy
nie rób tak edukuj ludzi nie zniechęcaj się dobra i jedna owieczka nawrócona
No to Profesor Prezes Forsami wszyscy słuchajcie co wam rzeknie bo chcę dla was dobrze w swej nad miar potędze wiedzy
Mulag Dobrze prawisz pora spać jutro kierunek Otwock zatypuje i popatrze i może morze Bałtyckie
Wszystko co teraz robicie odłóżcie na później,wstrzymajcie oddech.Przemówi teraz nasz nowy prezes
FORSAMI
FORSAMI
Chcecie Kumulacji w Lotto by wyniosła naprawdę 20 Milionów to od jutra grać tylko w Lotto i bedzie to takie proste jak kilo gwoździ w kieszeni KONIEC wykładu Wy to weźmiecie na żarty a to jest prawda przekierować swoje granie na jedną gre i są efekty pożądane Dobra Noc
Dziękujemy Panie Prezesie Forsami za dobry głos w naszych domach
Pozdrawiamy i życzymy sukcesów
Pozdrawiamy i życzymy sukcesów
dziękujemy za krótki ale jak owocny i mądry w swej prostocie wymowie przekaz dziękujemy i tak uczynnimy wszyscy bez podziału na lewice czy prawice bo dobro naszych finansów jest najważniejsze jeszcze raz dzięki
Również was żegnam bo już dość późno jest a jutro wcześniej wstaje.
No dobra bajkopisarze, który dzisiaj wygrał coś...
Białystok: -13.
Szczecin: +3.
16 stopni różnicy w temperaturze.
Szczecin: +3.
16 stopni różnicy w temperaturze.
Gosia nie myśl zagraj , najwyżej dołożysz się do obiektów sportowych
Kocham T.S.Kocham Portal Multipasko.Kocham Portaloeiczow,którzy jak najęci grali pewniakami z czatu.Polscy coś mało grają w lotto.Do 17 milionów brakowało 1300000 zł.Prosze się poprawić i grać więcej , tak by kumulacja na wtorek wyniosła chociaż 18 milionów.Zdrowia, szczęścia, pomyślności, życzy obywatel z Izraela.
Zagrałem dwa zakłady bez plusa MM 9 liczb stawka 3 i wygrałem 24 zł
Premier,rząd i prezydent są z Was dumni, że wspieracie sport i budżet państwa.
kędzior13 będzie na następną grę, gram dziewiątkę na stawki 3-4-5....
galik ja nie jestem bandzior tylko przestrzegający prawa Polak Pasko to dobry człowiek.
z czasów komuny pamiętam hasło -- młodzież z partią - tylko już ani tej partii ani tej młodzieży nie ma
Sliber,gdybyś zagrał z daty urodzenia naczelnika 18.06.1949 to byś trafił : 1.8.6.4,16.41 miałbyś 4 w lotto plus
Fuck