Wpisy 3 429 414 – 3 429 515
1 grudnia 2018 18:56 → 1 grudnia 2018 20:18, 100 wpisów
No Francja to 25 stopni..jak podpala jeszcze kilkanaście samochodów i sklepów
puszczaj bo swieto
Przyjdzie i do Polski, przyjdzie na wiosnę.Dzikie kaczki są pod ochroną.
mam farta znaczy przeciez tylko mam piarda
Wizard:
Lubisz czytać Kalendarz ŚWIĄT Nietypowych.
Lubisz czytać Kalendarz ŚWIĄT Nietypowych.
Nawet nie wiedziałem o takim dniu .Jest też Dzień Świra? Na portalu jest każdego dnia.
Ciekawe, co wylosują w Lotto de?
Losowanie: 19:25.
wszyscy zdążyli zmienić opony na zimówki...
Coś w moim profilu tak a propos szczytu,tj. kongresu klimatycznego...
Jeśli chodzi o szczyt klimatyczny to za wynajem mieszkania w okolicy spodka wołają 1500 zł za dobę
Taka ciekawostka
Taka ciekawostka
Januszom zamiast płonąć korzeń, to palą hasiami w piecu...
Jacunnpoważnie to przecież w Hotelu jest 150 złotych doba hotelowa
Kongres katowicki i po co to...
https://www.olx.pl/oferta/flat-for-rent-cop-24-CID3-IDxGonB.html
Katowice to moje miasto, to Śląska Stolica...
Po to by żyło się lepiej Szukają współczesnego Szewczyka Dratewke co Smoga pokona Arogancki
Plac Szewczyka, nie Kwaków...
Pracuję w innej branży...
Deontay 7 Wilder 13 ko
wygrajmy razem z nim, multi juz wie
52 czy 62
ktokolwiek widzial ktokolwiek wie 30
ktokolwiek widzial juz wieczorne losowanie
wjedziemy w multi jak dziki w cygana dzis
Twoja magia nie zna pojęcia deya-vu...
a dzis mi sie snilo ze taki mathiew przyszedl do pracy, spytal sie ile zarabiamy i dal mi w bankonocie 3 tys funtow
a moze to bylo 300, 10,30
To Cię czeka z konta upust...
3 429 454. MONTEZUMA1 2018-12-01 (19:34)
Wiesz może gdzie on mieszka ?
tez bym przygarnął 3tys funtów
Wiesz może gdzie on mieszka ?
tez bym przygarnął 3tys funtów
3 tys funtow w takim 1 duzym banknocie, piekny sen moze proroczy ale musialbym wygrac 15 tys zl w co
17 Milionów złotych w Lotto jeszcze jest czas by wzbogacić moją pulę pieniędzy
mathiew baldcock 7,15
36
mateusz lysy kuta
psikuta 7
Cock or dick
Dobrze, że Pasko nie zna english...
10 tyg temu byla taka piona
w sobote 6, 7,15 dal 30,10 i to dzis
w sobote 6, 7,15 dal 30,10 i to dzis
mocno spozniony sen
Postawilem na wildera pewne wygrana dobrze zainwestowane pieniadze
Forsami wilder ma tylko jeden pas juhasek trzy czyli 3 mistrz w roznych kategoriach w 2019 w koncu musza sie spotkac koniec tych unikow
Wilder za walkę dostanie 14 Milionów dolarów A Fury 10 ale Fury jak powiedział oddaje kasę dla bezdomnych nie chce być Milionerem ani Miliarderem nosz.to znowu w Toruniu będą się cyrki działy będę auta od bezdomnego
Adam Kownacki undisputed 22
Ale fury mowi tak jak wygra to da.ale wie ze nie wygra a to oznacza ze to co dostanie nie przekaze
moja piona real, 2 bokserow, kto, wiek
Mulag było boks trenować tu niema komina magnetyczego za samo wyjście do ringu dostajesz 10 Milionów dolarów najwyżej będzie sz miał beret zmięty
Dziś gram dwie dziewiątki w MM bez plusa, ale stawka 3, a Wy co dziś gracie ? Na te mityczne 17 melonów ?
A tak sie dobrze zapowiadało z wilderem poczatek walki i juz sie od tego czasu nie moze podniesc
Ojciec Tadeusz się dziś wq.rzył, bo matołusz, ukochany jarozbawa realizuje politykę Rotszyldów w Polsce
Każda Ale ja sobie tam mielę jeden zakład w MM non stop, a dziś z okazji jubileuszu PiSu i Morawieckiego, że mają takie wielkie sukcesy to zagrałem dwie dziewiątki bez plusa ze stawką 3.
Swoją drogą mnie się powodzi gorzej pod rządami PiSu, bo wypchnęli mnie z pracy za poglądy propisowskie
Co tam poglądy trzeba Wygrać w Lotto 17 Milionów i mieć długie spodnie bogate życie jak Bush
Macie rację, jak wygram melony to odpłynę na wyspę i prześlę kartkę szefowi: "mnie to lotto"
Jak smiesz podnosic reke tak pisac do lochu przepros ale nie mnie ale.swinke
To był atlas Polskich zwierząt np baranów jak zrobić czapkę z wełny
Ja od marca br. nie jem WOGÓLE wieprzowiny, bo nie chcę łykać chorego mięsa z ASF, a wierzcie mi w Polsce to już jest powszechne. Każda wieprzowina jest chora.
Szanuj szefa swego,bo możesz mieć gorszego...
A drób nie lepszy zjesz a potem chodzisz i robisz tak ko kokokoko
"...W ogóle"...
Dokladnie slyszysz forsami szanuj tadeusza troche pokory na kolana przed swoim.idolem
Galik