Wpisy 3 429 295 – 3 429 394
1 grudnia 2018 14:36 → 1 grudnia 2018 17:53, 100 wpisów
Dziś impreza zakładowa prawie 80 ludzi na kabarecie mię tu nie będzie
Majteczki w kropeczki
Seven dostał od Mikołaja 10000
Forsami a ty ile dostaniesz
Dam
Nie jest łatwostart kiepski czas na wieczór ze zmianadobra zmiana
domagają się mikołaja i choinki i latających po stronie muitipasko płatków śniegu
Sławek co w tym śmiesznego Obershlisen
Doktor.
Walka nad ranem Wilder kontra Fury Wilder rozniesie tego błazna
jest czarny, to wygra Wilder
jakoś tak przyjemnie po wysprzątaniu biurka czyściutko jakoś tak inaczej jak człowiekowi nie wiele trzeba nowa podkładka na biurko
14 Stoch co to jest powtórzyć to jeszcze raz co to jest za skakanie
Forsami jak tam poduszka wyciągnięta z brzucha i z pleców i tyłka już po pracy
Kownacki to może karmić kaczki w parku tu trzeba mieć bombe w ła pach a nie poklepywać się jak Wach ze Szpilką.
co się dzieje w tym boksie kto w końcu jest najlepszy na świecie bo nikt nie wie tylu mistzów fbi sbi HBO canał +
Jest taki bokser Kownacki??? Andrew wróć, bo ani ani sluchu o polskich bokserach w eterze...
Zapomniałem to już po andrzejkach...
Athony Joshua wba i ibf i wbo wilderek ma tylko wbc wychodzi że trzeba mieć 4 pasy by być tym najlepszym na świecie czyi co dzis walka wilderek z josuua nie nie biej sie z tym fury tak to po co na co czekać trzy pasy czekja co ma Joshua
Mulag pisałem nie raz na pewnych portalach że to są żarty dwóch mistrzów świata w wadze ciężkiej Joshua i Wilder tylko czy widziałeś dwa słońca na niebie Joshua wg też cienias boi się Wildera a komercja też robi swoje czemu do tej walki nie chcą dopuscić to jest żałosne Czy widzieliście dwóch mistrzów świata w piłce nożnej
chyba tak po co walka dzisiejsza dawać wilderka i Joshusa ma ąz trzy pasy co ma mieć je i nei walczyć
Gosia77 jak nie zagrasz, to nie wygrasz...
Jedynie Lenox Lewis był prawdziwym mistrzem i odszedł z ringu jako mistrz, szacun...
Gosia
Wiecie im dłużej się siedzi na czat tym więcej błędów człowiek robi
Dzisiaj zagrałem w E. P., stawka 5, 5 zakładów. Co do Lotto na chybił trafił, kilku moich znajomych, w moim mieście i przesympstycznych Portalowiczow (są tacy na portalu,mało, bo mało, ale są), otrzymało prawie identyczne zestawy. W każdym jest licha 49 w parze z 48 i 18.Podejrzewam, że te liczby nie wyjdą. Ktoś na portalu podał pewniaki na Lotto. Zagrałem nimi w Multi Multi. Warto było. Pozdrawiam " gurnikuw kopiacych wungiel".
zmęczenie wychodzi ciężko pracujemy na czacie a Pasko nie daje bananów czy innych składników odżywczych zlitował by się da nad nami
w Twój profil Gosiu, tamte liczby dawniej typowane są za słabe, żeby wygrać EP...
tymi innymi też nie wygrasz, sorry...
To co jest w profilu arogancki E.p
To to są wyniki E.p które już wylosowali
To to są wyniki E.p które już wylosowali
No właśnie
Hej co wystartowalem w lidze typerskiej zero pkt wieczorem ma być lepiej
wiem które chodzą częściej i z którymi innymi liczbami bo e.p gra się wynikami
Nie daje bo być może zrozumiał swój błąd. Lepiej późno, niż wcale. Regulamin można, i trzeba zmieniać, bo nie jest doskonały. Podam przykład. - Jeśli zaloguje się na swoj profil z komputera na którym już się logowała inna osoba ( współpracownik) to już nie może pisać na czacie, bo jest info " nie możesz pisać pod wieloma nickami".
Na Twoje dobre wyniki możesz czekać nawet i XX lat tak jak jest wypłacana EP...
Te co mam w profilu E.p to zapisane zostały swego czasu jak się w to głębiej bawiłam do tej pory wyszło napewno więcej innych dobrych zestawów E.p o których nie wiem
Sneak
już to zapomniałam ten sposób a trzebabyło poświęcić więcej czasu tak na piechote bez kompa
Tak to jest jak się założy 100 + kont...
arogancki usunęłam ale mi było szkoda zestawów bo ich nie zapisałam i poprosiłam o przywrócenie ze względu na liczby
lepiej być przygotowanym na wygraną i mieć dużo kont w bankach
Ten sposób już dawno zapomniany... był sposób, a teraz go nie ma...
Zdajemy sobie sprawę, że Amin ma wiele obowiązków, i być może piszą i dzwonią portalowicze z drobnymi sprawami, zajmując Mu czas. Jednak uważamy, że na poważne listy pisane drga elektroniczna, powinien odpowiedzieć. Mowa tu o odblokowanie, bezpodstawnie zablokowango profilu. Wielu Portalowiczow zniechecilo się do portalu. Powodem jest między innymi treści pisane na czacie, jak i do i ki, w znanym stylu pewnej posłanki.
Liczby są rychliwe... Każda może wypaść w swoim czasie...
Można pisać pod różnymi nickami z tego samego komputera ale musi być godzina przerwy.
Gosia.
czyli pisanie na nie tamat mamy opanowany perfekt,kolejny level dojścia do wygranej to hipnoza
Rychliwe liczby to sa małe, niskie liczby,a ruchliwe to te, które częściej wypadają...
Arogancki0166, nie mam zamiaru z Tobą konwertować. Nie jesteś partnerem do dyskusji że mną. Nie będę się znizal do Twojego poziomu. Kim Ty jesteś, jeśli nie typujesz, a tylko krytykujesz i atakujesz. Wiem co medycyna i psychiatria mówią o takich osobnikach. Zatem, proszę, nie pisz do mnie. Nie mam zamiaru czytać Twoich uwag. Niech ten dzien 1 grudnia 2018 roku, będzie dniem ostatnim, kiedy zajrzałem na czat. Kaimierz K., kiedyś powiedział o pewnej grupie, że to jest " szambo Europy". Pozdrawiam, życząc wysokich wygranych.
róbcie zrzutę i robie taki portal a nawet lepszy według waszych potrzzeb
Panoramix Ty już całe wieki nic nie wygrałeś na Twoją brodę i kałacha...
Sneak...to już tu nie wracaj w innym wcieleniu...
Argo... mylisz się ale jak pisałem 3ba być przygotowanym ...po to ak
No tak... Pewnie mieszkasz gdzieś obok szemranego towarzystwa...
18+ dozwolone gry TS-a...
Lecę, miłego...