Wpisy 3 428 702 – 3 428 801
30 listopada 2018 21:56 → 30 listopada 2018 23:00, 100 wpisów
Forsami
46-fajna liczba.
46-fajna liczba.
seven stare numery pewnie nie zagrane
378,5 bez jackpota samo multi bez wyzszych wygranych
to wedlug mnie ok...
378 / 590 = 64 % zwrotu jak z malych wygranych to w miare ok w zasadzie na male wygrane jest jakis % mniejszy wiec wedlyg mnie moze byc
to wedlug mnie ok...
378 / 590 = 64 % zwrotu jak z malych wygranych to w miare ok w zasadzie na male wygrane jest jakis % mniejszy wiec wedlyg mnie moze byc
Forsami
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Seven pokaż na co Cię stać dawaj skana 50 000 wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa - Odnotowano 1 wygrane w wysokości 100 000 zł
1 000 159 Witam multipasko bot co się nic nie odzywasz i nie typujesz
ponad 10 lat ma rekrod parek trzeba go zdjac
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Seven nie trafił w plusie
po wysypie 5 w mini wczoraj nikt dziś nie trafił głównej to i czwórka ładna
INFORMACJA PARKI MULTI MULTI -: Parki Multi Multi - 73 parki - niewylosowane w Listopadzie w 2018 r
https://www.facebook.com/typowanieparkami/
Powodzenia w grudniu
Korn 78 wiesz że Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko i żadna inna
Forsami szukaj lepiej pracy
Do 23 jestem w pracy
Zbigniew wiesz co bedzie na Swieta w Telewizji Zbigniew Sam W Pracy
Ferdka puszczą
Lecę pa do 23:00
Jutro Lotto Kumulacja 17 Milionów złotych ja kupon mam ważny kasa sie przyda na prezenty pod choinke na Wigilię Bożego Narodzenia Na Sylwestra
ale nie wygrałem bo trendzie kilku trójek czas na dokładanie do interesu ale jeszcze 9 losowań
Mulag Ale byś dzisiaj zgarnął w Mini prawie 300 tysięcy zawodników
Mulag co Ty jakie dokładnie jak jeszcze 9 losowań ja mam też 3/5 z wczoraj gram za darmo narazie mam do 5 Grudnia a później wybiorę i gram dalej nie odpuszczam choćbym umarł w butach
dobrze że człowiek realizuje się poz graniem bo tu na razie tylko iluzja ale to zawsze odskocznia od pracy
Ja miałem dzisiaj 2/5 sobie zobacz na profilu który to już raz w życiu
Mulag Ty straszny pesymista jesteś Wygrasz jeszcze w tym roku nim bałwan ztopnieje
dzięki, jak wygram kupię ci pokarm dla gołębi i może gołębia an powagę mówi jak wygram kupię ci ile karma 400 zł ale jak będzie 5 z5 czyli nie wiadomo kiedy
kto trafił 5/5 w Eurojackpot, to już nie ważne czy trafił jakąś dodatkową liczbę, czy nie, bo wygrana wyniosła tyle samo
Baba Wanga przepowiedziała mi że nagle się wzbogacę , jestem stworzony na sukces
wieczorkiem tylko 2x3/7 i pustol al widzę już światełko w tunelu
Kędzior też to mam już myślałem że to Baba Jaga a to Wanga ale ta Wanga co to Niemca nie chciała toż to topielucha jeszcze Halloween trwa
Lotto 17 Milionów kumulacja w Lotto nowy miesiąc święta już tuż przyda się na drobne wydatki dom auto itp
Kupię Ci jaki taki na łańcuchu czy Range Rover A może Land Rover Który zechcesz bo nie wiem Kędzior
Mulag pojedziemy do Niemiec zagramy w Eurojackpot tam taniej i bez podatku VAT
ja wiem czemu u nas drożej bo nasza waluta jest ze złota mam zł bądźmy dumnie chodźmy z podniesioną głową
bo jak dadzą do celi większość to kot im będzie płacił vat nawet ten nie do końca uczciwy
to wszystkiego najlepszego z okazji twoich urodzin niech ci się darzy
Mulag sprawdzales rankingi Eurojackpot teraz po losowaniu se zobacz poszczególne kraje ile gdzie wygranych...
mówi również ze uprawiasz sport biegi jak również gimnastyka to nie jest gimnastyka
Mulag fajnie to ten ranking pokazuje im bardziej bogatsze kraje tym więcej wygranych a reszta bieda i ubóstwo
i że jesteś ogólnie spoko gość to nie wiem czy program się myli czy nie
Krzysztof Jackowski Jasnowidz jasno widzi nawet w okularach do spawania
Mulag zrobie to bez butów to się duchowo ubogacisz jak glos ze strachu stracisz