Wpisy 3 428 495 – 3 428 594
30 listopada 2018 18:15 → 30 listopada 2018 20:34, 100 wpisów
trzeba bedzie dopisac se godzine pracy i szef za to placi nie ja
jeszcze trafisz, kiedys 2 zl
Ciekawe kto lepszy czy
Jeżeli chodzi oto nie ma sobie równych.
dzis wielki pojedynek
5
6
5
6
live 2140
M1 będzie 6,7 albo 7
eurojackopt z plusem prosze tak dziś słyszałem w kolekturze drugi tak mówił że kobita musiła mieć cierpliwość anielską
Miłego
Mulag z Plusem Mini dziś 50 wygranych 5/5 w tym Także i Ty Ale się ucieszysz
A ja dziś w kolekturze bylem swiadkiem smiesznej sytuacji, weszlo dwoch chlopakow ze wsi kupuli losy, zablokowali kolejke, a pani kolektorka, do nich bierzcie te losy i wychodzcie bo juz musze drugi raz po was wietrzyc kolekture....hehe, dlatego jestem zwolennikiem do grania przez internet bo do takiej kolektury moze byle menel przyjsc
10 minut temu wstrząs na Alasce:
>> 6,7 M <<
>> 6,7 M <<
Forsami.
Prezes mnie uspakaja że się myle powyzej 4000 zł nawet 4500 he he dziękuje Prezesie za informacje
Ja w swoim sklepie = kolektoróra byłem też świadkiem jak przyszedł gościu po flaszke dziewczyna po wyjściu delikwenta wzięła odświeżacz powietrza w sprayu no nie dało się wytrzymać już ten gość nie żyje smrodu nie będzie
dziś oprócz hecy w kolekturze to koło mojeje jubilatki rower ana nim poteżny wór z puszkami po piwie z pewnością sprzeda i za gra i nikt go już wiecej nie zobaczy
Mulag to były moje puszki te co babki wypiły a to kradziej za co teraz zagram
dawniej ludzie zasypiali w zimie ale to było tak dawno że nikt tego nie wie ale tak było spało sie z 3 miechy w jaskiniach lub komórkach wykopanych wczesną jesienią
nic nie pozostaje jak grzejniki cały czas na zero a z szafy wyciągnąć kubrak i będzie w dechę
W najbliższych dwóch tygodniach ma być parę stopni na minusie i tyle
stytut Meteorologii i Gospodarki Wodnej wydał ostrzeżenia o marznących opadach i silnym mrozie. Alarm obejmuje siedem województw.
W powiatach tatrzańskim i nowotarskim temperatura w nocy może spaść aż do -19 stopni C. Jeszcze zimniej będzie na wschodzie. W powiatach bieszczadzkim, leskim i sanockim IMGW przewiduje nawet -22 stopnie C.
W nocy w pozostałej części kraju temperatura minimalna od -13 st.C, -9 st.C na wschodzie i południowym wschodzie, około -7 st.C w centrum, do -1 st.C na zachodzie i 1 st.C na zachodnim wybrzeżu
U mnie też kiedyś była taka babka co siedziała w budzie i niby grała... Ale wytrzymać nie szło... Wysłałem tylko nie zabierając czasu
Madman, podałeś przykład godny krytyki, ktytyki kolektorki.Z Twoje j strony tez brak szacunku do człowieka. Gdyby nie ci wiesniacy zywiobys się bananami adminowskimi.
Ja mam bałwana z akrylu i nawet świeci i nie potrzebuje śniegu żeby mieć bałwana
Za oknem: -9.
Są już wyniki Eurojackpot 10,20,30,40,50 9,10 to zdaje się moje
Dopisano wyniki Eurojackpot - 18,22,35,36,41 oraz dodatkowe liczby 3,4
Typowania Eurojackpot
bergvani wytypował(a) 2/5 + 2/2red007 wytypował(a) 3/5 + 0/2
Wilku63 wytypował(a) 2/5 + 2/2
chevelle1970 wytypował(a) 3/5 + 0/2
no jest szał A nie lepiej to w Ekstra Pensja zagrać przy 5/35 i 1/4
Tyle tysięcy osób typujących i raptem 4 osoby trafnie wytypowaly na profilu
Mulag ludzie nie chcą słuchać prawdy lepiej zagrać w Ekstra Pensja za 5 zlotych i mieć Emeryturę na 20 lat a nie chciwość na 7 mą galaktyke jaką jest Eurojackpot
a tyle powtarzam oszczędzać w skarbonce śwince lub innej postaci to nie zagram i się z bogace
Był wypadek policja pyta bacy baco widzieliście jak to było ano widziołem to powiedzcie panocki widzicie to drzewo no widzimy a oni nie widzieli
Forsami masz rację mnie jednej liczby brakowało i bym miał 5tys co miesiąc w EP z chybika.Kupon wisiał u mnie w profilu chyba z półtora roku
zobaczymy już jest próbka online dziś miałem ale sie nie skusiłem
Jacunn pisałem kolejny artykuł ale strona nawala i Nie podałeś treści wpisu
dla zainteresowanych ... można wejść do Typowania -> Bilans i zobaczyć, że łącznie w Eurojackpot dziś wygrało na multipasko 20 osób. Tutaj pokazuję trafienia co najmniej 3/5 lub 2/5 + 2/2, czyli nie ma 2 wygranych najniższych stopni, bo gdybym je pokazywał, to czasami ta lista byłaby na czacie za długa.
Podobnie zdecydowałem, że trafienia ze stałych są pokazywane dopiero od minimu 3/5 + 2/2.
Pozdrawiam
Podobnie zdecydowałem, że trafienia ze stałych są pokazywane dopiero od minimu 3/5 + 2/2.
Pozdrawiam
Pasko kiedy te emotki banan
dał byś z 20 nowych jka do ciebie pisałem a będziesz królem wysławiany
nie jest ale taka próba może ale to nie to ale jest w tej sw te podawania danych by kod dalej uczestniczył wygranej to jeszcze nie to ale ale
Z Soboty na niedzielę walka na zawodowym ringu Fury kontra Wilder szkoda że na kanale plus nawet tam z plusem grają niestety mam tylko kanał do samochodów osobowych