Wpisy 3 428 202 – 3 428 301
30 listopada 2018 12:18 → 30 listopada 2018 13:48, 100 wpisów
Dla Tych zwycięzców w Mini na każdym losowaniu powinno być dużo wygranych a w Lotto to nawet i ze 100 szóstek niech się ludzie bogacą graniem a nie ciężką pracą
3,4 lub 2,9 3 ejacek a z tych propozycje do 5 liczb na suchelca 4,7,15,19,23,28,36,44
na 14 w MM 4,8,10,13,14,19,25,29,31,35,37,38,42,44,45,46,49,50,52,61,70
A jutro lotto moje lotto plus dokładnie 6 trafiam i bawię się dalej na stronie i w realu
3 428 203. hejka Forsami
3 428 211.oczywiscie ze na tak tylko na trafił
witam wszystkich na czacie
będzie pan zadowolony i pani też będzie zadowolona,ts to sprawi
mesajechu pomijajac co nie co w tym profilowym fotku sama prawda 1000%
Mesajechu
tak,zagrałam
tak,zagrałam
panoramix umnie codzienie jest cos na trafił w MM grosze bo grosze ale sa, przedwczoraj bym ładnie przycisnol tesika,w mini ale znow nie wyszło tak jak chciałem,przez 1 kolesia , zagadałismy sie w kolekturze a kreslilem mini akurat na miejscu, i jakos jak to mowia reka poleciała nie na te liczby ktore miałem skreslic 2 oczywiscie trafilem jak zwykle a 2 skrzanilem,na wlasne rzadanie skresliłem 2,25,28,35,42 a wyszło 2,26,29,35,41 wszwdzie 1 w bok i byla by cła 5 ale tak to jest jakt kreslisz a ktos z toba rozmawia chwila niuwagi i poszło a bylo 3 minuty do zablokowania automatu w kolekturze pierwszy raz kresliłem na miejscu w kolekturze, bo w domu braklo kuponów na mini
dusia
Zagrałam,ale nie trafiłam.
Zagrałam,ale nie trafiłam.
wróciłem zagrałem odnowiłem licencje na mini i zagrałem w lotto plus i dostałem tam kupon św
syn akurat wraca do Polski ,kazałam mu w Niemczech puścić lotto ...ile tam jest teraz do wygrania
a to mam dwie szanse albo znajdę nagrodę jak nie to go dopisać to rejestracja druga szansa
Tym razem się nie udało, zarejestruj kod i weź udział w kolejnych losowaniach nagród
Dusia.
Mało jest w Lotto de, tylko... 15 000 000 euro.
Mało jest w Lotto de, tylko... 15 000 000 euro.
dokładnie czytają dla nich pisze oni mnie proszę ja mi daje bo mam dobre serce chce ich poprowadzić do sukcesu do szczęście
ZaQ.
Dusia:
"Na nasze" to prawie 65 000 000 zł.
1 zakład - 1 euro.
"Na nasze" to prawie 65 000 000 zł.
1 zakład - 1 euro.
Przerwa.
Się pomyliłem zdeka dałem 71 aczkolwiek może być chciałem dać 70 trudno
jak będzie tankował na stacji to sobie weżmie kuponik ,przyjeżdza na 3 dni i we wtorek wraca tam z powrotem
nie miejcie wątpliwości zagrajcie wszystkimi kombinacjami a będzie okey a tak to mogło to mogłem to
30 minut i 20 bananów losuja
Nie grałem wczoraj ani dziś nie gram
Wczoraj jak bym trafil w mini 5/5 to bym się
Zag wejdź na mój profil moja kolektura tam jest wygrana w mini 5/5
To ubierz okulary wejdź moja kolektura
zbigniew ja ciebie nie rozumiem jak można nie wygrać mini kobiety dawno już wygrały mini co to jest wiadomo różne ceny mini ale za 50 zł masz już mini
W stałych liczbach zapisanych miałem mnóstwo wygranych 5/5 a mam uwzględnione, tylko 2 razy, czemu?
Widziałeś ile wygrana w mini za 5/5
Ja dziś zagrałem za darmo miałem 40 40 zł taką wygraną z 20 listopada dołożyłem nie całe 2 zł i za grałem w lotto z plusem tą końcówkę bo za większość ponownie 3 zakłady na 10 losowań to już 20 dni bez wydawania gram za darmo przez 20 dni w sumie 10 było teraz kolejne 10 za darmo od dziś
Ja bym się w jak by tyle trafił za 5/5
To losowanie było w niedziele
szkoda że nie trafiło 16 lub więcej ale co by nie mówić dobre i by takie było powyżej 40 tyś też coś ale nie zapominać o -10 % dla naszego umiłowanego skarbca Mack Kwacza do Warszawy
15 minut i banany losuja
53
53wychodzi że by oddali końcówkę na rękę 40 tyś by mieli jeśli się mylę proszę mnie poprawić
Czy nie lepiej byłoby prosić Pana Boga taka modlitwa : - Panie Boze, obdaruj nie tylko mnie wygrana, ale i moich kolegów z portalu i znajomych, tak jak obdarowales skromnie wygranymi w Mini". Panie Boze, jest do wygrania 17 milionów złotych, spraw aby maszyna wylosowala liczby pewniaki dla każdego z nas.
zbigniew znasz może pana Czesława z Kęt , jeździ srebrną AstrąII
Nie znam
Czesław upadł na głowę za auto z 2008 chce 18 tys , podobno tylko 12 tys przebiegu