Wpisy 3 428 002 – 3 428 101
30 listopada 2018 09:35 → 30 listopada 2018 10:37, 100 wpisów
Tomi 77 wejdź na mój profil i sprawdź moją kolektury chodzi o wygrane w mini
5/5
Sebastian jak ci idzie w szkole
Witaj bezrobotny
Kipa26 coś ta nazwa nicka nie pasuje do tej sekretarki na fotce...
Ja tam się pieniędzy nie boje wezmę każdą ilość gotówki czy 17 Milionów czy 44 tysiące jak w Mini przyda się pieniędzy nigdy za dużo co to za mówienie ja nie chce tyle wystarczy mi tyle Ja biorę z wygranej każdą ilość gotówki
Forsami a ty za co grasz jak jesteś bezrobotny od lat
Zbigniew ja jestem spokojny bo. na moją emeryturę będą pracowały moje dzieci a na Twoją
Exp trafię
Zwolnili cie za promile
Zbyszek to bierz moje z Profilu Ekstra Pensja tu jest potencjał na emeryturę
Kto chce już na emeryturę niech zagra w Ekstra Pensja 2,5,8,23,35 (2) ostatnio byłem blisko 3/5
I zwolniles się z pracy
Forsa.... 44 tys lepsze, łatwiej wydaci głowa cię nie bolia i pakery nie muszą cię głaskać...
Zbyszek ile masz punktów w lidze typowania mało mało mało a ile Ci zostało do Emerytury kosmos kosmos kosmos
Tomi77 sprawdziles moja kolekture
Tomi jak wygram to wynajmuje goryli i te pakery co piszesz będą albo chodzić kanałami albo brzegiem Wisłoki w Dębicy na takich też jest sposób
Jakie liczby tom28 masz
Czytałem tu ostatnio w Internecie że została wyznaczona nagroda za zatrzymanie sprawców morderstwa biznesmena gdzieś w województwie Warmińsko-mazurskim i tak sobie myślę ludzie obracacie się w różnych kręgach macie tyle kasy i żeby nie pomyśleć o własnym bezpieczeństwie
Jeszcze nie trafile 6/6 w dużego
Jak bym trafil w dużego 6/6 islandorka od razu by mi powiedziała serdeczne TAK
To nie głupi pomysł... Masz emocje, adrenalinę, wyzwanie.... Dobra kasealbo trumnę i list prezydenta jaki byłeś dzielny
8,25,37,38,40 18,35,39,41,42 3,9,20,29,36 10,24,33,36,42 27,29,34,38,42 13,21,24,26,31 3,6,8,13,31 2,10,22,24,27 zbigniew takie poślę
Koniec grania i to sie dotyczy wszystkich uzwzglednieniem forsamiego kupowac książki od tadzia jak chcecie byc zbawieni
W okolicach Wrześni szukają mordercy poruszające się... rowerem z charakterystycznym rogiemale nagrody nie wyznaczył... To nie szukam za free
Czytałem właśnie ze dziś nie którzy mogą jeść mięsko dostali dyspesyje z związku z andrzejem zeby jeden drugiemu zabranial pozwalał jeść a sam pozwalający golone wcina z udami indyka ja tam jem kiedy i ile chce
Ja poszcze... To może Bóg się zlituje i zesle jakieś szczęście do Neklia nie tylko Toruń i Torun
53
Tomi ty lepiej kibicuje Lechowi bo to jest pewniejsze i liczby które sam wybierzesz umiesz liczyć licz na siebie
Dodaj 53
Toruń to wszystko przez Mikołaja Kopernika po co zatrzymał słomca a ruszył ziemie i od tego czasu sa problemy
Nie trawie Nawalki.... Niech krakusy zrobią susy... I pokonają Nalewke Adama
Tomi spodobało mi się ten list i ta trumna tak Forsami tak grałeś dzielnie ale nie trafiłeś celnie teraz do piachu rachu ciachu brachu
Forsami kiedy idziesz do pracy
Mulag wiem o czym piszesz widziałem ten film i te wylewne podziękowania dla Tadzia
A pro po jedzenia mięsa w piątek też jem kiedy chcę bo Wyobraź To Sobie Ja Jestem Bogiem
Wczoraj w autobusie 14 05 nakrylem gościa siedział na zielonej wyspie i sprawdzał liczby jakie wylosowano
O 15stej 2 zmiana się zaczyna
Zbyszek trzeba było mu tak ej gościu co Ty robisz i to w ałtopusie
Jagawisia Spytaj Dawida Podsiadło .Witaj nieznajomy pytanie do Ciebie mam
3 428 057
Z Toruniem wszystko dobrze tylko że nie którzy nie trawią Rydzyka
Z Toruniem wszystko dobrze tylko że nie którzy nie trawią Rydzyka
Jagawisia po wypłacie do Torunia wysyłam cała wypłatę
Lepiej wysyłać do Lichenia po zaksięgowaniu wpłaty wszystko się zmienia Wygrana w Lotto 17 Milionów gwarantowana
Do Torunia wszystkie renty i emerytury wpływają
Moze ja.pojde na ksiedza do Torunia i ciekawe czy mi tez beda dawac ałta za darmo
To ja dzis mam wyplate no nic trzeba dac do torunia ale cóż nie mów co możesz dla siebie ale co mozesz dla torunia tura
Ja w kościele raz na ofiarę dałem 1 grosz
Nie bo miałem jeden grosz
Ministrant
Ja bym wysłał przelew na Radio Maryja. Przecie ojciec Tadeusz nie tylko bierze, ale i rozdaje biednym i potrzebującym.
To ja zakładam taką instytucje Forsami wpłacajcie na moją fundacje jak chcecie być Milionerami będę się bawił za Wasze pieniądze a Wy będzie marzyć i naleśniki z ryżem smażyć
Forsami weź kredyt zmień prace
Zbyszek zrobiłeś jak ta wdowa z Pisma świętego dała wdowi grosz a Ty jesteś wdowiec
Zbigniew jeśli miałeś swojego majątku 2 grosze a dałeś 1 grosz.To dałeś 50 % tego co posiadales .Którego by było stać na taki wielki gest jak Ciebie
Żona wzywa
Forsami żona tez bezrobotna to wy chyba 500 plus dostajecie
5000 miało być
Jagawisia ja się nie zenie