Wpisy 3 427 742 – 3 427 841
29 listopada 2018 22:27 → 29 listopada 2018 23:21, 100 wpisów
nie pijesz wina nie palisz fajki to po co ci te jakies pseudo mikolajki
Ale Róbcie jak chcecie pamiętajcie jedno w Lotto z Plusem zawsze Wygrać Możecie
Forsami no coz na mikolajki prezent jak z bajki, kumulacja wysoka wiec nie wszystko na pokaz, trzeba jednak puscic i trafic a to sztuka dosc wysoka
Forsa... Do eurosreta nikt mnie nie przekona... Po co mi taka kasa jak tu w Lotto 4/6 ciężko trafic
Jest Miliony powodów by zagrać w Lotto ja tu widzę 17 Milionów zlotych
Forsami każdy widzi miliony i tyś ale nie ten adres do przekazania tych kwot
Mulag i weź się tu nastaw a tu nagroda pocieszenia długopis od Burmistrza miasta
nawet jak w realu będzie 15 to mi wystarczy , - nie chcę ale muszę - trafić tą 6
Ja nawet nie myślę o 6...nawet jej nie pragnę... Ani nie pozadam... Wystarczy 4/6
to brzmi jak serial 17 mgnień wiosny gdy Sztyrlic myślał .......
szczerze to wysle sobie teraz tylok w lotto jakies pukony i nic wiecej
najlepiej swoje liczby bo z chybika przy rosnącej kumulacji marnie widzę 6/6 z cht
Eee tam-gdzie będziesz łaził???
Podam Ci na bieżąco>>>22,5,39,24
Podam Ci na bieżąco>>>22,5,39,24
Gosia__77 wiesz zaklady na chybil to to samo co gralas zalozmy przez 10 lat
na jedno losowanie czy skreslasz samemu czy chybil-trafil to to samo
2 z maszyny wyślę na bank... Może jakieś multi z maszyny albo mini
Miało być 15 milionów, a brakowało dosyć duzo.Teraz też nie będzie 17 milionow.Gratulacje dla szczęśliwców.
Za chwilę na profilu pokaże mój kupon na chybił trafił w lotto na 10 liczb.
Lady jak coś wygrałaś to może kupisz sobie nowe spodnie te już strasznie podarte
Lady jak z taką prędkością prowadzisz jak wgrywasz skana to jp
Kedzior13, najpierw pokaże Ci jak się pisze wyraz " pokaże".Pokaże bo pokazać.Pokarze to Pan Bóg za brak znajomości ortografii.
kto to jest ten buk bo nie ktorzy pisza jak by to nie wiadomo kto i dzieki niemu kupony moze adresik numer telfonu chetnie skrzystam
a ja proszę wprowadzić ujednolicenie wszystko na u lub Ó to samo z ż lub rz i po kłopocie
Takie typowanie jaka ortografia.Warto też zajrzeć do słownika ortograficznego.Popatrzcie jak pięknie, literacko pisze Pan Admin.Jego artykuły czyta się jak poezję.
U Admina nie dopatrzysz się błędu ortograficznego .Jedynie Jego ban nie rozpoznaje pisowni niektórych części ciała.
Kedzior13, nie licz na sny.One są zwodnicze.Kazdy sen ma inną wymowę.
gosia o tego nie widzialego eee wybacz w bajki nie wierze predzej w krasnoludki