Wpisy 3 427 496 – 3 427 595
29 listopada 2018 19:11 → 29 listopada 2018 20:43, 100 wpisów
to ci zaskocze tyle mi zostanie 13 dni i jedne techniczny w sumie jak się nie myle 14 ale urlopu 13
Nie jeden będzie żałował, że trafił szóstkę. Będzie ich mnóstwo. Chyba, że ktoś skresli liczby, pewniaki na Lotto plus ( już były podane) i wyśle je 15 razy to będzie miał 15 milionów.
Międzyzdroje, Szczecin, Gdynia, Gdańsk i Chojnice.
Krasnalek, pamiętasz jak licealista z Białegostoku trafił szóstkę rozbijajac kumuluacje?
Chodził chłopak z kuponem kilka dni, nie wiedział, że ma szóstkę.
Jak ja nie lubię takiej dyskusji, gdy na koniec odpowiedzi rozmówca pisze "co z tego". To takie prostackie.
Nie jak, a gdy?
Gdzie Ci wysłać słownik otogrficzny Taszyckiego i Jodlowskiego?
a potem ogłosił wszystkim i do drzwi za czeli przychodzić potrzebujący
Pewniaki na Lotto plus już zostały podane. Super Szansa też padnie 2000000 zł.
O 19:40 będą podane pewniaki na Super Szanse.
Brygada Rr.
Nie w błoto bo wzbogaciłas T. S., budzet państwowy i na leczenie hazardzistow, no i na sport.
Spadam stąd. Dwóch o takim samym () nie może być na portalu.
Pewniaki na Lotto plus: 1,2,3,4,5,6
Chip i Dale nie grają w Ts moze ktoś nie wiedział ale powiewam wam byście wiedzieli dla potomnych
12.23.34,45,16,22
Piękna bajka filmowa wyszła o Krzysiu i przyjaciołach oglądaliście w kinach 2018
Tak, wiem. Trzeba jakoś wspomagać budżet T. S. i podnieść kumulacje.
Te z 521 nie dla
Przecież te z 521 to te same co z 523.
Krasnalek masz w stałych co grasz?
71 mój p.
Zagram na rekordową kumulację dopiero...żadne multi ..euro jacopt...ekstra pensja ..mini
To ciekawe...2 dni było git...myślisz???
Vondo co masz na p.
Gitara
Raczej 24
Faralku
Jak tam żyjesz
Auto u sąsiadów
Wysłałem podane liczby na Lotto z Plusem 12 razy.Pamietaj,że zwracasz kasę gdy nie wygram choć trójki .
jak to fajnie że jest lotto ogólnie TS jest co robić z niepotrzebną gotówką w nadmiarze
Mulag to Ty ś mnie namówił na Lotto i nic nie wygrywam aż do dziś
ja czekam aż padnie 6 z6 przez 40 graczy ale chyba szybciej doczekam się 6 z6 u siebie