Wpisy 3 427 440 – 3 427 539
29 listopada 2018 18:42 → 29 listopada 2018 19:51, 100 wpisów
Zjadłem frytki patrzę w lustro miałem być piękny a jestem brzydki
Wygram 15 Milionów złotych w Lotto to se zrobie operacje nie do Poznania tylko do Świnoujścia
Krasnalek to zrób tak wyjdą twoje numery to powiedz szefowi tak ..Co teraz to mi to Lotto z Plusem
pomyśl ze nie jesteś sama moze to pomoże troszkę miliony tak idzie
to ci zaskocze tyle mi zostanie 13 dni i jedne techniczny w sumie jak się nie myle 14 ale urlopu 13
Nie jeden będzie żałował, że trafił szóstkę. Będzie ich mnóstwo. Chyba, że ktoś skresli liczby, pewniaki na Lotto plus ( już były podane) i wyśle je 15 razy to będzie miał 15 milionów.
Międzyzdroje, Szczecin, Gdynia, Gdańsk i Chojnice.
Krasnalek, pamiętasz jak licealista z Białegostoku trafił szóstkę rozbijajac kumuluacje?
Chodził chłopak z kuponem kilka dni, nie wiedział, że ma szóstkę.
Jak ja nie lubię takiej dyskusji, gdy na koniec odpowiedzi rozmówca pisze "co z tego". To takie prostackie.
Nie jak, a gdy?
Gdzie Ci wysłać słownik otogrficzny Taszyckiego i Jodlowskiego?
a potem ogłosił wszystkim i do drzwi za czeli przychodzić potrzebujący
Pewniaki na Lotto plus już zostały podane. Super Szansa też padnie 2000000 zł.
O 19:40 będą podane pewniaki na Super Szanse.
Brygada Rr.
Nie w błoto bo wzbogaciłas T. S., budzet państwowy i na leczenie hazardzistow, no i na sport.
Spadam stąd. Dwóch o takim samym () nie może być na portalu.
Pewniaki na Lotto plus: 1,2,3,4,5,6
Chip i Dale nie grają w Ts moze ktoś nie wiedział ale powiewam wam byście wiedzieli dla potomnych
12.23.34,45,16,22
Piękna bajka filmowa wyszła o Krzysiu i przyjaciołach oglądaliście w kinach 2018
Tak, wiem. Trzeba jakoś wspomagać budżet T. S. i podnieść kumulacje.
Te z 521 nie dla
Przecież te z 521 to te same co z 523.
Krasnalek masz w stałych co grasz?
71 mój p.
Zagram na rekordową kumulację dopiero...żadne multi ..euro jacopt...ekstra pensja ..mini