Wpisy 3 426 582 – 3 426 681
28 listopada 2018 19:15 → 28 listopada 2018 21:38, 100 wpisów
----->>
Nigdy mi się nie zdarzyło przegrać.Jesli nie wyjdzie w Lotto, wygrywam w Multi.Jesli obie zawala nadrabiam zdrajcami.Zaesze do przodu.Kupilem 100 zdrapek po 2 złote.Zdrspuje tylko po 2 dziennie.
Zdrapkami
Na zdrapki wydałem 200 zł Wygrałem już 800.
Radomiak... 100 ale z jednej serii? kupiłem po kilka różnych... Lipa
Dzisiaj w Multi miałem natchnienie na liczby 47,74,13,31, stawka 5 Wpadły.
Kupuję w różnych kolekturach,nigdy w jednej i sam wybieram Dopisały mi znaki zodiaku
Po złotówce nie kupuję
Nie kupuję też w automstach.Tam wkładają przebrane zdrapki.
Gram tylko przed zamknieciem systemu, nigdy wcześnie.W Keno tylko 5 pierwszych losowań
Nigdy nie sprawdzam Keno podczas losowań
Najlepiej kupować zdrapki w pipidowach
38
73
22
19
59
57
Dobra, koniec sciemniania... 5/5 trafiłeś... Daj skan to uwierzeza długo tu siedze
Aya świnie to u mnie w profilu użytkownika Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko zapraszam do obejrzenia
Zarabiająca miesięcznie 40 tys. złotych Danuta Dunin-Holecka (50 l.)
O... Czyli normalkaaya dziekigram swoje.... Choć myślę nad multi 10 liczb ale trudno nawet 5/10 trafic
Nie grałam juz od dawna,kiedyś puściłam lotto z trafika i jest 3/6
jeszcze nie odebrane
jeszcze nie odebrane
Radomiak każdy ma swój rozum...o co Ci chodzi zamieszanie robisz na stronie
Reasumując wątki na stronie Multipasko, przy jakiejkolwiek wygranej lepiej zrobić sobie skan, bo frustratów i niedowiarków trudno przekonać
ale obecnie jest to już nieaktualne, może dlatego że wygranych ogólnie jest mało
ja gram malutkim systemem na 9 skreśleń na 4 zakłady i nie potrzebne w grze mi są kpiny zbigniewa g
ja muszę tylko walizkę poszukać na allegro tylko bo moja walizka jest za mała
staram się nie nakręcać na większą liczbę zakładów, bo to nic nie daję
jest systemów mnóstwo i są zapewne dobre,ale muszą wpaść typowane liczby i tyle
Wygrana przyciąga wygrana. Ktoś chce od szczęśliwców skan wygranych kuponów. Uważam, że należy uszanować prywatność innej osoby. Już ktoś dał skan wygranych. Jaki efekt, sam autor wie. Zatem proponuję by nikt kto dzieli się dobrymi radami nie wypowiadał się na forum czy czacie. Moim zdaniem to co dzieje się na czacie jest, nie użyje określenia, bo może ktoś mieć kłopot ze zrozumieniem. Pozdrawiam ciepło. Tych mądrzejszych zachęcam do zaprzestania publikacji swoich rad. Nie odpowiem na żadne uwagi, krytykę lub ewentualną pochwalę.
Za powyższy wpis Basztard stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Cały czas zastanawiam się ,czy naprawdę nikt na multipasko nie wygrywa "znacznych " sum
no cóż komputer też ma swoje uczucia, i na pewno czół się obrażony
miejmy to całe granie z przymrożeniem oka a będzie okey dla nas wszystkich nie myślę to siać jakiś teorii spiskowych ale mam swoje przemyślenia i widzę że się sprawdzają
Tak, to prawda , jak powiedział Norman Mailer: "Komputery to najmądrzejsi z łacińskiego moron.Wlasnie ten komputer moron za prawdę spuścił basztard'a do lochu.
To w takim razie po jakiego grzyba się chwalą
a potem jejku jejku bo ktoś chce zobaczyć
a potem jejku jejku bo ktoś chce zobaczyć
dokładnie chwalisz się jak wygrałeś to pokaż nie chwalisz się to po co wypisywanie
Poprawiło się , ale prezesowi w Zakładach Kasprzaka za 40 milionów
Skoro tak się boją,że szczęście ucieknie ---nie chwalić się
zamknąć gębusie i siedzieć cicho
zamknąć gębusie i siedzieć cicho
21 wiek ja w kilka sekund zmieniam zdjecia co to dac w klika sekun skan a tak pisać bzdety że sie wygrało to bezsensu może wszyscy będziemy pisać jak to wygraliśmy, jedne wielki bełkot
może to jedyne wygrane w krajerze te 42 różnie na to można patrzeć
ale fakt faktem takie małe znaczenia takiego nie mają pisałem tylko że było by miło
nikogo nikt nie będzie zmuszał do wstawianie wygranej za np 18 zł czy 250 tyś
ale widzę że trzeba być czujnym, na każdą ewentualność, co dzisiaj nie jest problemem
chodziło tylko że jak ktoś tak wypisuje jak to wygrał sporo to mógł by dać skan nei zauważyłem zeby ktoś chiał skan z 3 z 6 w lotto nikt nie prosi nikt ni stawia nie widze problemu
Aya, why fool reason?
Do not worry aboud me.
to ja po japońsku będę ale się nie da bo wyskoczy treść wpisu