Wpisy 3 426 382 – 3 426 481
28 listopada 2018 15:23 → 28 listopada 2018 16:13, 100 wpisów
Dobrze pokazane w Terminatorze
dawniej tak nie było pytanie czemu ? ale odpowiedź jest prosta religia lub pewne postawy dawały pewne zahamowania gdy się w nic nie wierzy nie ma ideałów robi się wszystko co złe
Dusia wiemy o czym mówię
Otwarte granice plaga
zlać wszystko i zmiksować w blenderze lub w młynku do kawy wszystko wymieszać kolory zapaprać wszsytkie kolory razem zlać i mamy tego efekty dosć bolesne ale to początek tego co będzie
Forsa chyba ba masz iluzje
Forsa weź sebe
Za co
Czemu
mam z boku czatu reklame ,,pieniądze spadają z nieba? Odwróć złą karmę i mniej pieniądze na wszystko..DOWIEDZ SIĘ JAK....
dlaczego
Isia co se be be beee kawał Ci się przypomniał z kozą i kapustą bee bee
Tak zaraz przyleci Gabriel
U mnie już ciemno jak w du...pie...
Isia za to że Jesteś tak poprostu. Bo my lubimy dziewczyny nic nato nie poradzimy
Forsa, wiesz że podpadles mi
U mnie mgla i mróz od rana
Isia a jak by tam żarówkę energooszczędną zamontować to byś Miała jak w lodówce raz ciemno raz jasno
3 426 384. Mulag 2018-11-28 (15:24) Siła Eternów Daj Moc $
dawniej tak nie było pytanie czemu ? ale odpowiedź jest prosta religia lub pewne postawy dawały pewne zahamowania gdy się w nic nie wierzy nie ma ideałów robi się wszystko co złe
aha u mnie było teraz juz nie ale jeszcze jasno za oknem z tego co widze piekny widok góry z dala potoki i chyba galop sarn chyba
Mam ale zgaszone
Mulag omamy
Mulag renifery też lecą???
nie poważnie za oknem mam widok gór w prawdzie trochę prze kaloryzowałem ale widać góry i las z oddali
Jaki ja mam dziś obiad...mmmmm
Mulag to na Matejki są sarny w tym lesie przy kominie magnetycznym stomilu przyszły po opony zimowe dla Mikołaja bo renifery na letnich jeżdżą
Kasza sosik z grzybami z lasu i pierś z kurczaka
Jakie dobre
Cza coś obejrzec
Isia kto gotuje tera obiady strata czasu idziesz do sklepu i kupujesz zupę w torebce za 99 groszy np Rosół z kurczaka pomidorowa ogórkowa.itp już pierwsze danie jest teraz coś na drugie kotlety mielone nadziewane serem żółtym na deser galaretka na wagę i obiad tanio smacznie gotowy...
Czasem coś można ale nie zupe
Wczoraj miałam pierogi z mięsem kupne b.dobre
Podsmażone, cebulką mniam
nara
A widzisz i poco stać w garach Isia bez urazy na g..nie trzeba dobrego materiału wełna bawełna byle donica pełna
znam takie małżeństwo nie gotują tylko żyją z tych zupek powiem ci ze wesoło nie wyglądaj oj kiepsko z nimi na włąsne życzenie
Mulag ale jest czas Halloween i chłopie zarabiasz ja się patrzy nie musisz się przebierać
a weekend do baru szczęście mają dzieci ze w szkolę normalny obida zjedzą
wiesz z własnego doświadczenia czy jak czyli zupki ci zaimponowały
to powodzenia bez wątpienia kaski zostanie dużo w portfelu tu nie ma dwóch zdań ze kaska zostanie tylko pytanie na co chyba na leki w szpitalu
Mulag tak szczerze jak te zęby szczerze obok. Jakbym ja był sam do nigdy przenigdy bym obiadów nie gotował ... strata czasu kupujesz gotowca i
ale gotowiec też kosztuje ten lepszy chyba że tylko zupki w proszku chińskie czy innych firm ale nie pociagniesz na tym za długo uwierz mi
Mulag Ty lylko o tych pieniadzach poto są żeby je wydawać a nie narzekać na gotowe Art spożywcze
nie tylko o tych ale wydwać trzeba na różne rzeczy sztuką by starczyło na wszystko a nie tu przewalić a gdzie indziej braknie ale ty juz milioner to się zapominasz h ehe
Jest jeszcze inna opcja chodzisz do normalnego baru na obiady i tyle jak przy zakładzie i już mi tu nie Ę Ą Ę Ą Halooooo Halooooo hehe a jak Ci szkoda kasy skladasz na drona to ok. Są 3 rzeczy które człowiek musi zrobić zjeść wy...i umrzeć .tyle w temacie
nie wiem czy wiesz obrócz tego podstawowego za frigo za 6,70 można dokupić całą tafle na miech tylko potrącają 20 zł i masz pyszne obiady tak to mozę być
Obiad na boksiedzę przy herbatcebez wkładki i wpadł mi pomys na zrobienie 10by zawierała wszystkie końcówki liczb różnych... Czyli np 20,41,22,63,14,5...probowaliscie tak?
Forsa... Jak trafisz 6 to osmiorniczki będziesz spozywalzamiast słowa bozego
Ktoś dostanie bana na 2 miesiące za jedyne 40 milionów złotych. Będziemy mu wysyłać paczki. Tak kończą oszuści. Marek, 2 miesiące zleca szybko.
Czwartek nie mój dzień.... Ale trochę kaski dali za nedzna 4 lotto to może zagram jak będę w miescie
W sumie nie gram o 6 nawet 5...3 by mi starczylanie jestem wybrednytu nie kasa się liczy.... Bo przecież nikt by nie grał wiedząc że 3 /6 to mały cud