Wpisy 3 426 365 – 3 426 464
28 listopada 2018 15:15 → 28 listopada 2018 16:02, 100 wpisów
nie piszmy mową nienawiści choć by były tego podstawy lub nasze zburzenie
Jacy ludzie taki świat...
To prawda że im bardziej świat się rozwija tym bliżej końca!!!
tak jka pisałem wrócimy do punktu wyjścia czyli do zera kamienia łupanego oczywiście nikt nie wie kiedy to nastąpi ale tak będzie
Skoro tyle różnych pojeb... ów,na fejsie cuda, wszędzie gwałty, popaprancy, do czego to dazy, do upadku!!!
To już. Nie ludzie to dzicz.zwierzyna!!!
to zależy od pozostałych czy an to będziemy pozwalać i zboku stać bo to nas nie dotyczy aż przyjdzie kryska na matyska i nas to dotknie
Kara śmierci dawno winna wrócić!!!
Za takie rzeczy od razu w czapę, a nie do pierdla i huja karmić do końca dni
ale już do chodzi do tego że ci ludzi zaczynają rządzić i miec w pływ na innnych a to oznacza że ciężko będzie coś zrobić w takiej sytuacji bierność odwracania się takie skutki mamy
Zag to nie śmieszne
Jak ci zrobią druga dziurkę to nie będziesz się chichral
Dusia
Dobrze pokazane w Terminatorze
dawniej tak nie było pytanie czemu ? ale odpowiedź jest prosta religia lub pewne postawy dawały pewne zahamowania gdy się w nic nie wierzy nie ma ideałów robi się wszystko co złe
Dusia wiemy o czym mówię
Otwarte granice plaga
zlać wszystko i zmiksować w blenderze lub w młynku do kawy wszystko wymieszać kolory zapaprać wszsytkie kolory razem zlać i mamy tego efekty dosć bolesne ale to początek tego co będzie
Forsa chyba ba masz iluzje
Forsa weź sebe
Za co
Czemu
mam z boku czatu reklame ,,pieniądze spadają z nieba? Odwróć złą karmę i mniej pieniądze na wszystko..DOWIEDZ SIĘ JAK....
dlaczego
Isia co se be be beee kawał Ci się przypomniał z kozą i kapustą bee bee
Tak zaraz przyleci Gabriel
U mnie już ciemno jak w du...pie...
Isia za to że Jesteś tak poprostu. Bo my lubimy dziewczyny nic nato nie poradzimy
Forsa, wiesz że podpadles mi
U mnie mgla i mróz od rana
Isia a jak by tam żarówkę energooszczędną zamontować to byś Miała jak w lodówce raz ciemno raz jasno
3 426 384. Mulag 2018-11-28 (15:24) Siła Eternów Daj Moc $
dawniej tak nie było pytanie czemu ? ale odpowiedź jest prosta religia lub pewne postawy dawały pewne zahamowania gdy się w nic nie wierzy nie ma ideałów robi się wszystko co złe
aha u mnie było teraz juz nie ale jeszcze jasno za oknem z tego co widze piekny widok góry z dala potoki i chyba galop sarn chyba
Mam ale zgaszone
Mulag omamy
Mulag renifery też lecą???
nie poważnie za oknem mam widok gór w prawdzie trochę prze kaloryzowałem ale widać góry i las z oddali
Jaki ja mam dziś obiad...mmmmm
Mulag to na Matejki są sarny w tym lesie przy kominie magnetycznym stomilu przyszły po opony zimowe dla Mikołaja bo renifery na letnich jeżdżą
Kasza sosik z grzybami z lasu i pierś z kurczaka
Jakie dobre
Cza coś obejrzec
Isia kto gotuje tera obiady strata czasu idziesz do sklepu i kupujesz zupę w torebce za 99 groszy np Rosół z kurczaka pomidorowa ogórkowa.itp już pierwsze danie jest teraz coś na drugie kotlety mielone nadziewane serem żółtym na deser galaretka na wagę i obiad tanio smacznie gotowy...
Czasem coś można ale nie zupe
Wczoraj miałam pierogi z mięsem kupne b.dobre
Podsmażone, cebulką mniam
nara
A widzisz i poco stać w garach Isia bez urazy na g..nie trzeba dobrego materiału wełna bawełna byle donica pełna
znam takie małżeństwo nie gotują tylko żyją z tych zupek powiem ci ze wesoło nie wyglądaj oj kiepsko z nimi na włąsne życzenie
Mulag ale jest czas Halloween i chłopie zarabiasz ja się patrzy nie musisz się przebierać
a weekend do baru szczęście mają dzieci ze w szkolę normalny obida zjedzą
wiesz z własnego doświadczenia czy jak czyli zupki ci zaimponowały
to powodzenia bez wątpienia kaski zostanie dużo w portfelu tu nie ma dwóch zdań ze kaska zostanie tylko pytanie na co chyba na leki w szpitalu
Mulag tak szczerze jak te zęby szczerze obok. Jakbym ja był sam do nigdy przenigdy bym obiadów nie gotował ... strata czasu kupujesz gotowca i
ale gotowiec też kosztuje ten lepszy chyba że tylko zupki w proszku chińskie czy innych firm ale nie pociagniesz na tym za długo uwierz mi
Mulag Ty lylko o tych pieniadzach poto są żeby je wydawać a nie narzekać na gotowe Art spożywcze
nie tylko o tych ale wydwać trzeba na różne rzeczy sztuką by starczyło na wszystko a nie tu przewalić a gdzie indziej braknie ale ty juz milioner to się zapominasz h ehe
Jest jeszcze inna opcja chodzisz do normalnego baru na obiady i tyle jak przy zakładzie i już mi tu nie Ę Ą Ę Ą Halooooo Halooooo hehe a jak Ci szkoda kasy skladasz na drona to ok. Są 3 rzeczy które człowiek musi zrobić zjeść wy...i umrzeć .tyle w temacie
nie wiem czy wiesz obrócz tego podstawowego za frigo za 6,70 można dokupić całą tafle na miech tylko potrącają 20 zł i masz pyszne obiady tak to mozę być
Obiad na boksiedzę przy herbatcebez wkładki i wpadł mi pomys na zrobienie 10by zawierała wszystkie końcówki liczb różnych... Czyli np 20,41,22,63,14,5...probowaliscie tak?
Forsa... Jak trafisz 6 to osmiorniczki będziesz spozywalzamiast słowa bozego
Ktoś dostanie bana na 2 miesiące za jedyne 40 milionów złotych. Będziemy mu wysyłać paczki. Tak kończą oszuści. Marek, 2 miesiące zleca szybko.