Wpisy 3 426 034 – 3 426 133
28 listopada 2018 00:34 → 28 listopada 2018 10:59, 100 wpisów
niemiecki tez jest fajny, jechala ze mna mloda niemka i gadala przez tel, tak se pomyslalem ze podczas moglaby duzo mowic po niem do mnie
lubie niemiecki w sensie rozmowy glosowej
ja czasami pisze z pewnymi niemkami, ale nie na glos
ja czasami pisze z pewnymi niemkami, ale nie na glos
ogolnie dobrze miec zagraniczna panne dla odmiany
ja mialem z sierra leone
3 425 965. nic nie chciałem zeby mi kupowali ale syn kuzyna sie uparł i postanowil na swoim i tak, i dostałem komputer laptopa IBM LENOVO THINKPAD T420 w zamian, bo kuzyna syn zobaczyl ze mam porzadna stacjonarke ale stwierdził ze musze miec drugi komputer,wrazie czegos jakby mója stacjonarka np ulegla jakiejs awarji, tez sie smiał ze teraz to juz nikt nie kupuje stacjonarnych komputerów ze wszyscy stawiaja na nowosci, i ja tez musze miec laptopa wrazie godziny W boi wysłał mi takiego nowego prosto ze sklepu,on poprostu chciał cos zrobic dla mnie dobrego i zrobił dobry uczynek, kiedys zapytałem go czy jest mozliwosc unich w niemczech kupic jeszcze magnetowid vhs, to zaczół sie smiac bo na zachodzie juz nikt takiego czegos nieuzywa w polsce chyba tez juz nikt, a ja zapytałem na serio poniewaz miałem duzo fajnych filmow od kolegi na kasetach i chcialem pogladac to a nigdy niemiałem nawet odtwarzacza tego bo niebyło mnie stac kiedys na takie urzadzenie jak to bylo na czasie, on mnie wysmiał ze pytam o takie cos bo wiadomo juz jest dvd czy blurey, a ja pytam oo magnetowid,pytał sie czy serio cos takiego potrzebuje czy sobie tylko zarty robie z niego powiedziałem no zserjo chciałbym to miec ,bo mam kaseety i chce je w koncu poogladac
ale po jakichs 3 miesiacach znów mnie odwiedzil i przywiózł mi tez 3 takie same magnetowidy vhs funaji, srebrne widac ze nówki, choc bez pilotów, juz te modele, i co mozna był znalezć cos co juz jest niemozliwe, mozna było ja wiem ze to dla kogos jest juz przezytek , a dla mnie to sprzet nadal wartosciowy jest pomimo ze mam i dvd panasonica tez blureya, ale magnetowid vhs tez jest na czasie
ale po jakichs 3 miesiacach znów mnie odwiedzil i przywiózł mi tez 3 takie same magnetowidy vhs funaji, srebrne widac ze nówki, choc bez pilotów, juz te modele, i co mozna był znalezć cos co juz jest niemozliwe, mozna było ja wiem ze to dla kogos jest juz przezytek , a dla mnie to sprzet nadal wartosciowy jest pomimo ze mam i dvd panasonica tez blureya, ale magnetowid vhs tez jest na czasie
kiedys w podstawowce, mowie koledze trzymajac kasete vhs, ale super ta kaseta, nawet jak bedzie cos nowego to ja bede zawsze z vhs
a jak wszedl dvd to nie mam nic i video na smietnik
dvd tez juz za slaba jakosc i nie zbieram
Ja mam gramofon i plyty winelowe lubie sobie posluchac sporo muzyki.polskiej z lat 80 i 90 nawet bez pradu chodzi
Technika okey ja wszystkonsiadnie pole magnatyczne wszystkie nowosci beda bexwartoscioe znikna wszystkue dane zdyskoe
Konflikt Ukraina vs. Rosja, stan wojenny - moja opinia i atak ambasador USA w Polsce ws. TVN!
https://www.youtube.com/watch?v=trkMMGunm54
jeżeli jesteście w tym temacie to posłuchajcie tego
https://www.youtube.com/watch?v=trkMMGunm54
jeżeli jesteście w tym temacie to posłuchajcie tego
3 426 047.ja mam jeszcze wieżyczke na kasety magnetofonowe panasonica i około 4000 kaset ,lubie sobie o d czasu do czasu jeszcze posłuchac kaset, mam tez kilka sprzetów kasetowych z cd, i nadal twierdze ze jest to bajerancki sprzet,wazne ze gra i jakm dlamnie jest na czasie, co do gramofonu i płyt winylowych to moj przyjaciel z dziecinstwa tez ma afdapter i zabytkowy patefon zta taka tuba jeszcze, tensprzet sie nigdy nie starzeje dopoki gra jest zawsze na czasie
powiem wam ze ja wole starszy miec jakis sprzet muzyczny jak teraz te co wychodza nowsze czy to juz MP3czy powiedzmy 4k,czyjuz nawet te sprzety na usb, i,a to dlatego ze kiedys tamten sprzet ktory był produkowany to był produkowany dobry jakosciowo mało sie psuł ,a to co teraz idzie w sklepach kupic to juz nie stawia sie na jakosc tylko na ilosć ,teraz jest duzo tez podrób i sprzetu chinskiego kytory pada po miesiacu,
WOŁYNKA II POGROM ĆWICZEBNY
https://www.youtube.com/watch?v=sgrXW1I6FfE
zobaczcie jak ukraińcy mordują cyganów,tam jest nawet filmik jak z siekierami i nożami idą pod ochroną ukraińskiej milicji na cyganów,to jest naród zbrodniczy,a wy tak przytulacie się do nich,czy chcecie żeby to samo robili z Polakami jak kiedyś na kresach? opamiętajcie się,nawet do tej pory nie przeprosili nas za Wołyń,a rząd polski wpuszcza tylu tych zbrodniarzy do Polski,tedykuję ten film szczególnie gryksowi fanatykowi tych ukrów
https://www.youtube.com/watch?v=sgrXW1I6FfE
zobaczcie jak ukraińcy mordują cyganów,tam jest nawet filmik jak z siekierami i nożami idą pod ochroną ukraińskiej milicji na cyganów,to jest naród zbrodniczy,a wy tak przytulacie się do nich,czy chcecie żeby to samo robili z Polakami jak kiedyś na kresach? opamiętajcie się,nawet do tej pory nie przeprosili nas za Wołyń,a rząd polski wpuszcza tylu tych zbrodniarzy do Polski,tedykuję ten film szczególnie gryksowi fanatykowi tych ukrów
Handel dziećmi w praktyce, sposoby dystrybucji, ceny, nazwiska ,Paweł Bednarz i Klaudiusz Szkudlarek
https://porozmawiajmy.tv/handel-dziecmi-w-praktyce-sposoby-dystrybucji-ceny-nazwiska-pawel-bednarz-i-klaudiusz-szkudlarek/
Powtarzam wpis tego filmu,bo jest bardzo ważny,mógł być niezauważony wcześniej wśród tylu wpisów
https://porozmawiajmy.tv/handel-dziecmi-w-praktyce-sposoby-dystrybucji-ceny-nazwiska-pawel-bednarz-i-klaudiusz-szkudlarek/
Powtarzam wpis tego filmu,bo jest bardzo ważny,mógł być niezauważony wcześniej wśród tylu wpisów
Jerzy Zięba i żydzi, a sprawa polska
https://youtu.be/-O9xXT3cxdQ
Ciakawy filmik, polecam!
https://youtu.be/-O9xXT3cxdQ
Ciakawy filmik, polecam!
https://youtu.be/JsnSaEbB3vI
dotam
Ale co Ci się nie zgadza ? Od zawsze byli tu obecni tropiciele spisków teesa, i rozwalający ten system, tudzież urywający się z domu bez klamek, szukający sponsora, czy bajkopisarzy, oraz
trochę sceptycznie patrzących na tych z powyżej
/zobacz np na wpisy sprzed dekady-okolice 15650/
Ale co Ci się nie zgadza ? Od zawsze byli tu obecni tropiciele spisków teesa, i rozwalający ten system, tudzież urywający się z domu bez klamek, szukający sponsora, czy bajkopisarzy, oraz
trochę sceptycznie patrzących na tych z powyżej
/zobacz np na wpisy sprzed dekady-okolice 15650/
Wyglada też na to, że analfabetyzm był od zawsze i bota
rozdającego banany - nie było było
rozdającego banany - nie było było
Bajkopisarzy, było było
a teraz, z łatwości dostępu do neta trochę
klonów przybyło
a teraz, z łatwości dostępu do neta trochę
klonów przybyło
Robal_36, nie zapomnij o różowej tabletce. Pozdrawiam.
Hej robal zgadza się dusia Tez się zgadzam że lepsze to niż drapanie czy też nicki żeńskie pod plaszczykiem chłopiec czy też odwrotnie
Coś mam z oczkami ostatnio i kolorki słabo odróżniam, jak niebieska będzie, to regulaminowa nie będzie ?
Bo ja tam, to mogę wziąć prawie każdą, i nie wzrusza
i co zrobisz ?
Bo ja tam, to mogę wziąć prawie każdą, i nie wzrusza
i co zrobisz ?
Gryksiuniu
tyle już tych tabletków przećwiczyłem, że mam wrażenie, że jak z liczbusiami - bez różnicy jaka, ważne - kiedy
tyle już tych tabletków przećwiczyłem, że mam wrażenie, że jak z liczbusiami - bez różnicy jaka, ważne - kiedy
A wracając do liczbek dumam nad wczorajszymi na 14h z mini i lotto lotto plus
01,12,19,25,26,32,33,43,44
te mi sie widza na 14h z wczorajszych losowan o ktorych wyzej pisalem a jak bedzie to sie zobaczy
te mi sie widza na 14h z wczorajszych losowan o ktorych wyzej pisalem a jak bedzie to sie zobaczy
o to to
ostatnio białe brałem - parę dni i nic
potem znowu białe, ciut mniejsze i
jak w numerach kulweczkowych promo i stałą czaskam i nic
po promo i siadła franca, a robak jechał na innych
na jakiego grzybka zmieniał ?
może zbiór stałych za duży ? albo niepotrzebnie stałe ?
może nie wiedział - kiedy wysłać?
Któż może wiedzieć, na pewno ?
ostatnio białe brałem - parę dni i nic
potem znowu białe, ciut mniejsze i
jak w numerach kulweczkowych promo i stałą czaskam i nic
po promo i siadła franca, a robak jechał na innych
na jakiego grzybka zmieniał ?
może zbiór stałych za duży ? albo niepotrzebnie stałe ?
może nie wiedział - kiedy wysłać?
Któż może wiedzieć, na pewno ?
nie to zebym sie czepial lecz nie sadzisz robal ze za duzo pytan zadajesz zbytnio myslisz
A może na 14 mnożenie z mm z wieczora od dla zabawy np 12 1x2=3
Lub 75 7x5=35 i 2 liczby sa i tyle aż tyle
Lub 75 7x5=35 i 2 liczby sa i tyle aż tyle
Nie no dobrze eh za dużo ostatnio na głowie idę nie będę się pograzal
Koreański zespół po polsku śpiewa... "Początek" męskiego grania... No jestem w szoku, to fajnie im wyszloa mówią że polski jest trudny
Witam wszystkich
35,37,60__3,37,60__
22,33,44__42,49,61__12,14,36__
9,39,44
Na czasie..
Nie gram tego może ktoś korzysta
Mi szkoda kasy na multi
Dopisuję:
11,30,65__3,55,62__60,70,73
Wszystko dalej w grze
35,37,60__3,37,60__
22,33,44__42,49,61__12,14,36__
9,39,44
Na czasie..
Nie gram tego może ktoś korzysta
Mi szkoda kasy na multi
Dopisuję:
11,30,65__3,55,62__60,70,73
Wszystko dalej w grze
Ja chce spróbować multi 8 liczb 2 losowania.... I 2 lotto na jutro
co?
Ty chomik do mnie czy że mnie
Jaki miałam dziś koszmar senny
No i gdzie ta mysz, najpierw Woła a potem myk...
To
Ze co
Goska
Powiedz mi jakie książki czytasz, a powiem ci kim jesteś?
Można tez: - Powiedz mi, na jakim portalu najwięcej przebywasz, a powiem ci kim jesteś.
Ustalono, że na czwartek są planowane liczby na Lotto, według kolejności losowania: 6.22.2.16.46.47.27.39.37.45.29.30
17,18,28,35,11,7 proszę nie typować bo są zarezerwowane dla ojca z T.
Islandorka
Gryksiuniu
Za dużo powiadasz, cóż - kto nie pyta, ten /na bank/ nie
usłyszy odpowiedzi
Za dużo powiadasz, cóż - kto nie pyta, ten /na bank/ nie
usłyszy odpowiedzi
Forsami SS mi dało ostatnie 3 liczby 111
SS nie zagrałem i nie zagram nigdy
Zbyszek to się szykuj na wojne święto lasu w partyzantce coraz bliżej
Zjedz kilka bananów przed 

Dziwnie "przycina" czat, tak spowalnia - wychodzisz na forum i wracasz i widzisz wpisy sprzed chwili ? nie wiem - coś na serwerze, czy mój operator ?
Robal już myślałem że to jest strona widmo tak samo miałem pisać pojawia się i znika
Wczoraj 8 razy 3/5
Jak bym wiedział kupiłbym bym to za chocho