Wpisy 342 557 – 342 656
13 czerwca 2011 15:04 → 13 czerwca 2011 17:53, 100 wpisów
Gałęczka będziemy puszczać rózne zestawy..ale ja i Ty to samo..jesli oczywiście chcesz...jutro od losowania od 14stej...moje mocne cyferki i Twoje mocne cyferki

Gała jutro zagramy na..parke i 8/8 ale liczby dopiero po losowaniu o 14stej będe znała

Andro ok zagramy na 8/8 ja tylko to Ty graj jeszcvze na parke może tak być?
Gała ja zawsze puszczam na 1 losowanie...ale możemy zrobić ze puścimy odrazu na 2 losowania jesli tak chcesz ..moze być ze Ty sam na 8/8 a ja jeszcze na parke
Andro to ty grasz jak ci pasuje i liczby sobie mięszasz a ja gram na pare los 5/5 lub 6/6 lub 8/8 to jutro zapolujemy na 8/8
i proś żeby Twoje dzieci były podobne do mnie
i proś żeby Twoje dzieci były podobne do mnieaniqa.....he he he he i tak ma być,ci co nas znają to wytrzymują a jak nie to już ich problem

aniqa....jak się komuś nie podoba to niech się wyprowadzi z domu ha ha ha

moje spostrzeżenie/od rewlacyjnych wygranych ,spadła ilość powtórek i to dość znacznie/

było w tym rewlacyjnym losowanku 10 powtórek,teraz jest w granicach 4
gala a masz mzoe jakis sposob albo cos. ile wgl wygrywasz w to ?
kosmaty
czy juz dokonales pzrelewu na spoldzielnie? bo prawdopodobnie dojda jeszcze dwie osoby i bedzie mozna zrobic system 8
czy juz dokonales pzrelewu na spoldzielnie? bo prawdopodobnie dojda jeszcze dwie osoby i bedzie mozna zrobic system 8LILA/ANIQA - Potwierdzam smiech to zdrowie
KORN/KOSMATY - moge zapytac, o co chodzi ze spoldzielnia?
KORN/KOSMATY - moge zapytac, o co chodzi ze spoldzielnia?
korn melduje ze nie dzis wogóle nieopusciłem łoza 
ale jutro dokonam wpłaty

ale jutro dokonam wpłatykosmaty poczekaj z przelewem mozliwe ze bedzie system 8 no i koszt bedzie wiekszy ale musimy to wspolnie zdecydowac a ty jak wolisz
Andro dzięki za piknięcje
mateusz raz trafiłem 5/5 a tak to małe kwoty do 10 zł

mateusz raz trafiłem 5/5 a tak to małe kwoty do 10 zł
no tak gala tylko widzisz ze ja nic nie moge wytypowac nawet 1/1 mi to z trudem wychodzi. masz jakis sposob, czy po prostu strzelasz ?
ok ,wielkie dziki ,moze cos z tego wyjdzie
Andro dziękuje pozdrowie,3maj sie i bądz grzeczna 

mateusz mam nadzieje że tak
wszystkim

mateusz mam nadzieje że tak

wszystkimaniqa.....umykam bo juz i tak ze śmiechu nie wyrabiam.Do jutra kochana

Kosmaty....
i reszta,chodź nie wszyscy

Kosmaty....

i reszta,chodź nie wszyscy

Lila Idz jush sobie bo jak ja mam pracować jak ja sie przez Ciebie cały czas smieje 

. Pa Liluś

.

. Pa Liluś

.yapa czekam na dwie osoby ktore złozyly rezerwacje jak ktoras z nich zrezygnuje to bedziesz nastepny
Ok. dzieki,
Z ubolewaniem przyznam,ze zbyt czesto nie zagladam na Twoja
stronke, to pewnie powod, ze zylem w nieswiadomosci.
Z ubolewaniem przyznam,ze zbyt czesto nie zagladam na Twoja
stronke, to pewnie powod, ze zylem w nieswiadomosci.
Ponad 9 500 000 zł trafione w Lotto w okolicach Wrocławia!
4, 26, 33, 34, 48, 49 â te sześć liczb zagwarantowało główną wygraną w sobotnim losowaniu Lotto...
http://serwis.lotto.pl/183-4d2320f51604b-3449.htm
4, 26, 33, 34, 48, 49 â te sześć liczb zagwarantowało główną wygraną w sobotnim losowaniu Lotto...
http://serwis.lotto.pl/183-4d2320f51604b-3449.htm
Za sześć złotych dwoma zakładami 
Prawie każdemu
takiego powodzenia
"prawie", bo niektórym nie trzeba życzyć, czy nie ?

kosmaty tak ale czekaj az dam znac kiedy wplacac 43,75 na lipiec jak bedzie 8 system na 7 18.75

korn jestem u ciebie na stronce
Witam ponownie.

...