Wpisy 342 495 – 342 594
13 czerwca 2011 14:15 → 13 czerwca 2011 15:35, 100 wpisów
vanilia gratki,,nigdy nie typuj jak nie puszczasz..zawsze co zatypujesz to puść

jeszcze kupon mam puszczony na 2 los tą wczorajszą 9 to jutro się po los o 14 dogadamy?
jakiś czas pogramy i zobaczymy jak to nam idzie, a na ile liczb gramy?
ok trzeba się dobrać do Ts...na 3/3 6/6? czy 10/10...do ustalenia
...jak wolisz?z asekuracją?
...jak wolisz?z asekuracją?Dzien dobry. Witam wszystkich.. .
Liczba 13 nie ma Rodziny. Ma tylko zaprzyjazniona liczbe - 31.
Pozdrawiam.. . Milego dnia.. .
Liczba 13 nie ma Rodziny. Ma tylko zaprzyjazniona liczbe - 31.
Pozdrawiam.. . Milego dnia.. .
no to zagrajmy na 2/2 5/5 i 10/10..lub 7/7 w trakcie będziemy sie dogadywać..co Ty na to?...lub samo 2/2 i 5/5 to zależy
czasem zagramy na pareczke i 5/5 czasem na 3/3 ,5/5/...czasem na 6/6 i zobaczymy jak to wyjdzie..

Wędrowco,a skąd wiadomo ze jakas cyferka ma rodzine lub nie

gra kitos z was moze w keno ?
Bonus Multi Multi: 310 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
no napisałes Gała ale..i odpisałam ze nie ma zadnych ale ze wygamy..będziemy puszczać te same zestawy

Aaaaa zakreciłem się jak bąk w tulipanie
tak będziemy puszczać te same zestawy to jutro zagramy na ?czy na 14 co innego i na 22 tez co innego?
tak będziemy puszczać te same zestawy to jutro zagramy na ?czy na 14 co innego i na 22 tez co innego?Gałęczka będziemy puszczać rózne zestawy..ale ja i Ty to samo..jesli oczywiście chcesz...jutro od losowania od 14stej...moje mocne cyferki i Twoje mocne cyferki

Gała jutro zagramy na..parke i 8/8 ale liczby dopiero po losowaniu o 14stej będe znała

Andro ok zagramy na 8/8 ja tylko to Ty graj jeszcvze na parke może tak być?
Gała ja zawsze puszczam na 1 losowanie...ale możemy zrobić ze puścimy odrazu na 2 losowania jesli tak chcesz ..moze być ze Ty sam na 8/8 a ja jeszcze na parke
Andro to ty grasz jak ci pasuje i liczby sobie mięszasz a ja gram na pare los 5/5 lub 6/6 lub 8/8 to jutro zapolujemy na 8/8
i proś żeby Twoje dzieci były podobne do mnie
i proś żeby Twoje dzieci były podobne do mnieaniqa.....he he he he i tak ma być,ci co nas znają to wytrzymują a jak nie to już ich problem

aniqa....jak się komuś nie podoba to niech się wyprowadzi z domu ha ha ha

4/10 i 4/7

...