Wpisy 3 424 585 – 3 424 684
26 listopada 2018 00:03 → 26 listopada 2018 12:00, 100 wpisów
RacjaForsami-albo się w tej chwili wytłumaczysz,albo weżmie się Cię na konwejer i jak posiedzisz na nodze odwróconego stołka-to zaraz zaczniesz śpiewać inaczej
Galik
a Ty co, urząd skarbowy czy łysol z bejsbolem ? czy ktoś Tobie zagląda ile Ty masz??
już drugi raz masz taką par..ywą tendencję kto ile ma
a Ty co, urząd skarbowy czy łysol z bejsbolem ? czy ktoś Tobie zagląda ile Ty masz??
już drugi raz masz taką par..ywą tendencję kto ile ma
maklerja się nie pytam kto ile ma,tylko to,że jak ktoś wygrał to powinien powiedzieć i to wszystko,przynajmniej ja bym tak zrobił,zwyczajna poczciwość ludzka,ale i tak tego nie zrozumiesz,widzę to po twoich wpisach
SPISEK KOMANDOSÓW W NIEMIECKIEJ ARMII UJAWNIONO (PL)
https://www.youtube.com/watch?v=UIvB7VzOxE4
https://www.youtube.com/watch?v=UIvB7VzOxE4
jakbyś makler myślał,to wiedz,że przy wygranych większych od razu wypłacają ci kwotę już potrąconą 10% podatku i urząd skarbowy nie ma prawa się do ciebie przytegocić,oj maklerek rusz muzgownicą
ale to dawno,jeszcze multipasko nie było,ale teraz to bym się pochwalił,bo wirtyalnie to nie ma się czym chwalić
a jak się boisz makler łysola z bejsbolem,to nie graj i najlepiej bądź biedny,a jak coś masz to rozdaj,wtedy możesz poczuć się bezpieczny,ale nie do końca,bo z innych powodów mogą cię napaść,co za myślenie i bojaźliwość i tacy ludzie są reprezentantami Polski,wstyd
Jak Polonia widzi sprawy polskie, ciekawe
https://youtu.be/_LbXid1D7Js
https://youtu.be/_LbXid1D7Js
Galik a jakiego typu była wygrana? Nie chodzi mi o sumę. Była piątka w mini czy coś słabszego?nigdy nie spotkałem kogoś kto główną trafił
Nowy tydzień, nowe nadzieje na wygrane...
Nowe rozdanie numerów... Wtorek zaczynam.... Dzis typniete z wczoraj bo cienko poszlo
Lotto de w środę:
>> 12 000 000 euro <<
>> 12 000 000 euro <<
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/17860/main/e0bec544b5.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
co by tutak na 14h w tym tyg 2 zmiana chyba na 1 losowanie zagram sie zobaczy sie zarys liczbowy jest tylko trza mi klocki poukladac a noz ts mi je nie rozwali
no to po pauzie spowodowanej roznymi poranymi sprawami do mapki wracam by sie dobrze z ts zabawic bede ziorał
01,04,06 / 11,12,13,16 / 21,24,27,28,29 / 34,36,37,38,39 / 41,45,46 / 58,59 / 62,68 / 72,75,76,78,79
tomi nie bij bo cie reka zaboli lub tak ci zostanie i bedziesz machal
W miejscowości Warszawa padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Radom padła wygrana 278 942,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Grudziądz padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Tarnów padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Szczecin padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
tomi rejestrujesz kupony lotteriswiatecznej czy wywalasz ja chyba bede rejestrowal mam 2 co mi tam co bedzie to bedzie
bede zioral mam wybrane liczby dobieram zagladne tylko to notatnika zestawow liczbowych jak i ktora kocha ktora liczbe ktora z ktora zlukam liczby z kalendarza
Ale bym się cieszył jakby 4/5 mini trafił... Grać będę tylko 2 zakłady maszyna... Jutro pierwsze starcie
aha jakos ja do tego jak do jeza sam nie wiem troche tronci sciaganiem danych osobowych pozniej dzwonia lub na malpe@ cos przylazi
tez bym sie cieszyl z 4 mini a juz skakal bym do sufitu gdyby byla 5 w mini
dobra ide w notatnik mapki jeszcze bo juz 10 a po 12:30 chce wyjsc a jeszcze cos w domu mam do zrobienia jak by co milego i trafnych.......... tomi to powo
Wygrana sama przyjdzie. Nie ścigać się z liczbami. Nie słuchać złych doradców. Nie podglądać profili bo na profilu są podawane inne liczby niż do gry w realu. Przecież na portalu są (już nie loguja się osoby), które trafiły główne wygrane. Nie wygra ten, kto zajmuje się nie liczbami a nazwami nick'ow. Tak jak są podobne nazwiska, są podobne nicki. Wielu boli brak na portalu osoby, która stale atakowano.Nie ma jej, uczepili się innych, podejrzewając, że to ona. Udanego tygodnia życzę. Gramy własnymi liczbami.
wujas
Chyba ta osoba atakowała wszystkich.Coś się Tobie pomyliło.
nic nie boli nikogo tylko ciebie wszyscy sa szczesliwi z normalnosci oby tak bylo zawsze
Krasnalek brawo miałaś w mini 4/5
Jak nie wchodzą a mini 4/5 kilka losowań temu
Ja dziś tylko profil... 12,13,14,16,18,42,46,47,49,48 tak dyszka
53
W miejscowości Karpacz padła wygrana 250 000,00 zł w grze Kaskada
druga wygrana ponad 5 zł na cały rok to nie zysk tylko czarna d...a
Oho... Nawet w Bieszczadach ludzie wygrywają tam, gdzie mówi dobranoc.
Krasnalka.
Panorama.
panoramix
Krasnalki sa malutkie i nie sięgają tych kumulacji
za duża paczuszka
Krasnalki sa malutkie i nie sięgają tych kumulacji
za duża paczuszka
Zagrałem na 28 losowań, z plusem, stawka 2, oczywiście 10/10.Mam taką kolekture, w której sympatyczny Pan, już od dawna daje od siebie 1 zakład Mini za darmo.Gram nimi na zagraj ponownie oraz 5/5 lub w Keno.Zaprawde, szczęśliwe liczby i szczęśliwy kolektor ( ojciec i syn).
W miejscowości Wólka Pełkińska padła wysoka wygrana w zdrapce 5 x KASA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Jelenia Góra padła wysoka wygrana w zdrapce SZCZĘŚLIWE LINIE