Wpisy 3 422 976 – 3 423 075
24 listopada 2018 18:50 → 24 listopada 2018 19:27, 100 wpisów
3 422 940. ale czy listopad nie kojarz sie Ci z zniczem a raczej swietem jakie wypada w tym miesiacu dlatego nawiazałem o emotke znicza
Gryks ja tez w urnie ale w domu w kredensie
brunetka a nie boisz sie ze przez przypdek badz co badz ktos straci czy cos w tym stylu
Menopauza.
Po śmierci lupa nie rzadzi
jak nie rzadzi to moze za okno niech kazdy ma kto zalaz za skore ma w oku niech cierpi
3 422 945. no tak kazdego to sprawa jest ,przecierz ja sie gryksa76 nie czepiam o nic, ale nielubi jak ktos krytykuje kogos np bo on jest wierzacy i jedzie na religie, np, oto mi chodzilo,a nie zeby komus dosrywac w jakis tam sposób, ja gryksowi jak innym osobom zycze jak najlepiej zawsze
3 422 987. celna uwaga zjedz bannana
jacun ale dajesz do pieca z tymi bannanami
zjedz bannana
zjedz bannana
Kiełbaska z cebulka smażona . Od sierpnia nie jadlam
Ostatnie 5 minut 2 bramkino trochę więcej niż 5....a już przysnalem a tu komentator tak darl ryja, myślałem że zwariowal
Z musztardka. Mniam
3 422 995. o cos konkretnego a nie tylko banany, na samych bannanach daleko nie zajedziesz
No jak to.... Lewy był chory a dziś grał? ale nie trafił do pustej bramki.... Bo był chory
tomi on dostal inno raz od krychy mial oko podbite to jak mogl grac na dzis sie z oczkiem polepszylo
3 422 997. Brunetka485 no ja dzisiaj to robiłem na obiad, frytki,z kiełbaskaz cebulka smazona i do tego surówka z kiszonej kapustki,pewnie ze pychotka byla, a na deser banan w bitej smietanie z galaretka truskawkowa
najzabawniejsze jest to ze krycha to cienki bolek a mial ale ze lewy nie trafil wylazl mu czeski krecik i nie trafil zdarza sie ale krycha to mocarz musial palnac z emocji i sie pobili lewy dostal udniosl sie dumam a oficjalnie kontuzja
Arczi a ty z cukrzyca takie deserki sobie serwujesz
3 423 003. smacznego
no od czasu do czasu nieraz robie deserki, najlepiej lubie sernik na zimno robic z galaretka
cukrzyca cukrzyca ale jesc trzeba cos nie? raz na kilka miesiecy mozna cos takiego zjesc, od tego ofdrazu cukier nie pojdzie wysoko a jesli pojdzie to go zbije zaraz insulina lub na silowni to wyrzuce
no tak
No to jest chore...byl chory dla reprezentacji.... A dla Bayernu jest cud i uzdrowiony.... Ale ślepy na jedno oko
Brunetka a ty ileś najwięcej wygrałas 24 zł w duzym lotku
A to chrumek ...,
Angierski a do mini twój program jak się ma? Bo pamiętam że demo było
Brunia
dobra teraz lece w cyferki trzeba cos na wieczor zatypowac i moze i tez wysłac jakies multji 1 choc bo mnie ciagnie na pewne numerki jak gryksa na lotto moze te cyferki w multi cos mi przyniosa jakas wygrana zobaczymy
Islandorka
Hehe ale śmieszne 440zl
Isla
I to bylo 4/7 ale kiepsko placili
Forsami chcesz banana
to idź do sklepu
to idź do sklepu Każda chce banana idź do sklepu i se kup 

A admin już nie daje
Zbigniew to se kup
Admin juz nie dają bananów Islandorca 

Można pisać wszystko
Jabłuszko