Wpisy 3 422 776 – 3 422 875
24 listopada 2018 16:25 → 24 listopada 2018 18:05, 100 wpisów
Pewien portalowicz , modli się do Pana Boga o szóstkę w Lotto.Panie Boże , nie mam pracy, eksmisja mnie czeka. - Dlaczego mi nie pomożesz? - Pan Bóg odpowiada.- Dam Ci wygrać ,ale wyślij ten kupon wreszcie.
Sneak, kupilem na chybika 2 zakłady, w których nie ma ani jednej liczby z Twojego zestawu.
Ja też
Do kladnie fuks
Ale jest wywiad z moim znajomym co trafił 6 w Lotto. Mówi że cofnąby czas i wszystko poukładalnie kupił nawet mieszkania choć wygrał na 3
O 14stej 2/3 zagrane wrealu tak nie wiele braklo
Ja słyszałem o gościu co trafił 6/6 oddał połowie żonie i odeszła
W chameryce osobnik trafił 1 milion i tydzień później zmarł na raka płuc a co najlepsze w dniu wygranej nie wiedział ze jest chory
Ja nawet nie chce 6 ani 5.... Niech będą 4 ale częściej i płatne od 100 zł bo chce w końcu skan dać..
U mnie w profilu jest zapisana moja ulubiona kolektura jest tam jedna wygrana w mini to jest rekord widziałem i słyszałem o tym gości jak zobaczył ile dostanie za 5/5 w mini to się totalnie
Sprawdzić moja kolekture
Brunetka
Zaraz się zacznie
mam trafione dwa plusy. A czytnik pokazuje brak wygranej
Że co
Raz mi nie chcieli wypłaci 96 zł bo wygrana została juz odebrana ja do nie zasapalem jak to możliwe w końcu mię wypłaciła
Kurde teraz sie dopatrzyłam ze 32. Wczoraj o 14 nie było plusem
Ja raz 2017 roku trafiłem 3/5 sprawdzałem pod wpływem dzień później wchodzę do kolektury a tam slysze tekst 900zl i 50 groszy daj mi pani ten kupon bo skana muszę zrobić
Byłem w szoku
Acha chodzi o gre mini
No napewno
Byłem pod wpływem i źle sprawdziłem kupona myslalem ze mam 3/5 a tu słyszę 900zl
18.19.51.53.61 takie dałam na mm
To ładnie byles dzumandzi
803 skan w profilu
06,18,25 lotto tylko czy zagrac o to jest pytanie wole mini multi no to do mapki wracam po malej pauzie
smak banana 4,6 mowilem wam ze dobry
Brunetka
angierski kto ma 13 grudnia o 2140 wiecej parek na tablicy ten wygrywa
Zb
3 422 659. MONTEZUMA1 2018-11-24 (13:15)
smak 4 banana 6
smak 4 banana 6
Bylem w szoku bo myślałem dzień później ze mam 40 zł a tu słyszę 900.50
Słuchajcie wszyscy.Roku Pańskiego 2015 kupiłem w pewnej Kolekturze 2 zakłady Lotto,wiedząc, że u tej zlodjki ( celowy blad), nie padnie nawet sąsiednia liczba.Bylem w drodze do Oddziału po odbiór wygranej 5tki w Lotto Plus.Dalem jej kupon do sprawdzenia.Uslyszalem znajomy dźwięk lottomatu.Babsko odparla: - Proszę 8 zł a na tym brak wygranej.Kupon zatrzymała.Wezwalem policję bo wcześniej wypłaciła mi o 100 zł mniej ( miałem 2 identyczne wygrane po 780 zl).Druga wygrana zrealizowałem w sąsiedniej Kolekturze.Gdy spostrzegłem, ze wygrana wynosi 780 zl,wrocilem do oszustki.Ta przepraszala bo się pomyliła.W innej , innym razem też twierdziła, że brak wygranej ( Euro).Poprosiłem kierownika zmiany.Wygrana otrzymałem.Kolektury były w kioskach z prasą.Juz one nie pracują, nie chciałem ich spotykać bo mam odruchy wymierne.O ironio losu!Dzisiaj spotkałem je w innej Kolekturze jako klientki . Albo każde z nas coś wygra, albo będą pustaki?
a mi taka mloda zawsze w kiosku zle reszte wydawala, trzeba tez uwazac jak sie daje 50 groszy bo licza to jako 20 groszy albo 1 zl jako 50 groszy, stare sztuczki
3 422 809. gryks76 jesli Cie ciagnie na lotto i te liczby to nieodpuszczaj sobie tylko zagraj tymi numerami, moze nie pozałujesz nigdy nie odpuszczaj takich sytuacji graj i wygrywaj
tylko 3 powtorki numerow to nie bylo dobre losowanie, wieczorem bedzie lepiej
62 samotna brac,
w sobote jest zawsze 66? w sobote jest zawsze 6
Brunetka zmieniłem skana to są tylko nie które wygrane w mini
Jak się gra regularnie da się wygrać w tym tygodniu w mini jeszcze nie zagrałem jutro postaram się zagrać w mini
smak banana 4,6
teraz big black cock 3,5,9
teraz big black cock 3,5,9
Jak się gra co losowanie da się wygrać
Montezuma1 grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam, gdzie chcą...
gryks76 jesli cie ciagnie na jakies liczby nieodpuszczaj im kresl je i wysyłaj, ja wczoraj tak zrobilem w mini, i zaluje teraz ze pozmieniałem liczby, wczoraj ciagneło mnie na liczbe 2,16,10 19,37 na mini lotka kreslac kupon patrzyłem na to co wyszło przedwczoraj,w mini lotku, i skreslajac kupon skresliłem 2,16,10 ale 19 wymieniłem na 18,i 37 zmieniłem na 36 i tak wysłałem popatrz teraz, poprzez zmiane liczby dałem do pieca, ,poprostu wkradl mi sie jakis chochlik w te numerki, dzisiaj bym odbieral 4/5 w mini niestety tylko wpadlo mi 2/5 na tyych numerach a to jest niestety nieplatne, i widzisz sam siebie zrobiłem w kulki, dlatego jesli pierwsza mysl jest na jakies tam i stawiasz na te numery to kresl je i sie niezastanawiaj na nimi tylko kresl i wysyłaj
Powiedziałem koledze z pracy on do mnie jak ty to robisz a ja mu na to żeby wygrać trzeba grać podpuscilem go by bez wyjątku gral choć 1 zakład co losowanie i tak zrobił gra od 430 około losowań światek piątek czy niedziela i trafił dwa razy 4/5 jest na plusie
Kupuje 1 zakład na 10 losowań
Kolega nie ja
dla kolegi, a nie dla Ciebie
Forsami na zawsze
Sebastian 66 69 wczoraj padło
Islandorka
Forsami do roboty żeś się przyjąl
Żona mu nie pozwoliła zagrać na 21:40
3 422 840. jaki sebastian, gdzie jest sebastian zbigniew Q? bo ja go tu nigdzie nie widze
Gryksio 1 mini
Zb ileś tam nakosil? Bo nie widać???
Gryksio wygrywasz dalej?
zbigniew co to sebastian odkad jestem na mp nie pamietam moze dlatego ze mam krotka pamiec i o byle czym nie pamietam
isa wyobraz sobie ze na forum jak sie nie myle madea dala opis dni i jak moi znak mial miec farta w sr czw tak mial i na tym mozna powiedziec koniec
jutro ponoc wg horoskopu powinienem cos miec a jak bedzie to zalerzy odemnie czy dobre dobiore bede widzial liczby
Przeca seba dostał chyba na m_c...?
Kilka 4/5 Islandorca
Zb w mini???
To są wygrane tylko w mini
To ile???
Raz miałem 4/5 plus oboka
Zawsze grasz 50 zakład.
Ok pa
Islandorka ubierz okulary i odwiedzisz moje skany
Babciu gdzie są twoje okulary
Wtedy gdy trafię coś większego gram po 25 zakładów a czasami po 50 zakładów
Za wygrane
Babciu gdzie są twoje okulary
Wtedy gdy trafię coś większego gram po 25 zakładów a czasami po 50 zakładów
Za wygrane
3 422 853.wierzysz w horoskopy? przecierz to bujdy na kólkach sa, wymyslone przez ludzi dla ludzi ,
868
lepiej w horoskop niz w kogos kogo nie ma a wiekszosc wierzy to dopiero bania
Dlatego mam tyle wygranych w mini
Gryzoniu foto zaj.
Gryksio jaki masz znak