Wpisy 3 422 545 – 3 422 644
24 listopada 2018 09:17 → 24 listopada 2018 12:57, 100 wpisów
Jako ze sam prowadzę kuchnie jak to facet omijam niektóre potrawy omijam szerokim łukiem jak np. gołąbki pracochłonne wole kupić gotowca
wczoraj znalazłem kupon z 3 zakładami Jacka na chybika i było trafienie ....
Doktor rozumie i tak podziwiam facetów którzy gotują,mój to do gotowania sie nie nadaje ...chociaż moi synowie gotują... nie umrą z głodu
osioł ten co zainwestował 37,50 i zgubił i drugi osioł co znalazł i myślał że cos wygra
kędzior ja kiedyś też znalazłam kuponik dużego i też na nim się nie wzbogaciłam
Czasami wystarczy 1 zakład na chybił trafił za 4 zł i trafisz coś konkretnego, a zagrasz systemem na 12 i masz zero.
Z masz 2 wysłał.... To już niedaleko Neklia mi dali 75 żyła za 4/6 lottoale na grę chociaż jest
Emili Scheck biegaczke wyrzucili rodzice z domu jak dowiedzieli się że jest les... ja bym to uszanowalkażdy ma swój wybór...
Ja gram jak już tylko 2 Lotto... Po niedzieli może 2 minichoć tu to kosmos
O banan to byłoby fajnekażdy mógłby wybrać sobie karę na ile godzin znika
75,76 Parka na 14
65,66,68 na 14 profilowe czeka.... A wieczoremLech Wisła Plock
65,66,68 na 14 profilowe czeka.... A wieczoremLech Wisła Plock
czasami na chatach daja linki youtube ktore pobieraja nazwe filmu i obrazek
serio np. brakuje tutaj np. choinki bombki mikolaja - a jak sa to pewnie takie tandetne narysowane w paincie
ja napisalem raz malego chata to byly super ikony obrazy duze i realistyczne
Pasko widać ma ten portal tylko dla kasy ,nic o niego nie dba.Ignoruje prośby ludzi którzy go utrzymują
z moich wczorajszych zostały jeszcze trzy
5 60 i jeszcze jedna
5 60 i jeszcze jedna
Zdrapki dla naiwnych Ale niewierny Tomaszpo niedzieli jeszcze szybkie 50 sprawdzę 4 sztuki I koniec drapania
czesc wszystkim co tu słychac
3 422 613. czyli jednym słowem zadnych zmian i dalej wałkujecie ten temat o te banany, ,a czy te banany sa takie wazne wogole? a jak tam z trafieniami i wygranymi jest u was wszystkich, bo banany to temat rzeka
doktor miałeś kiedy włamanie do swojej poczty e-mail
dostałem ciekawy komunikat >>> wpisując poprawne hasło ukazuje się komunikat
abym wysłał sms-a w celu odzyskania dostępu do poczty
dostałem ciekawy komunikat >>> wpisując poprawne hasło ukazuje się komunikat
abym wysłał sms-a w celu odzyskania dostępu do poczty
o widze tu kilka osób kombinuje z liczbami na stronce i dla tych osób tak trzymajcie dalej
3 422 618. alfafire nie wchodz w to , to jest wirus lub jakas proba wyciagniecia od ciebie twoich danych,widziałem to juz kiedys to jest tzw koleger
Arczibalik banany są bardzo istotne w życiu.Widziales Małysza ,on jadł bułkę z bananem i widzisz jak daleko skakał
3 422 623. tak niewiedzialem ze adam jadł bulke z bananem no popatrz a to ci checa
Lewandowski też jakby jadł banany to więcej by bramek strzelał a tak piłka mu przelatuje między nogami jak ostatnio
3 422 630.
1 z przedziału 10-20 ma dziś spore szanse na 14 +2 ten od tylu
dzis sobota czyli numer 66 wyjdzie na bank
66 i 69 wyjdzie własnie mi sie tu pokazuje i jeszcze pare liczb innych
75 i77 tez jest na tak
liczba 21 jest na nie