Wpisy 3 422 539 – 3 422 638
24 listopada 2018 09:11 → 24 listopada 2018 12:55, 100 wpisów
Lotto de: 11 000 000 euro.
ja wczoraj nie grałam bo by była klapa na całego,żabka była zamknięta,jakaś awaria była
odpuściłam granie,chociaz mogłabym iść na bp,
czasami trzeba odpuścić
czasami trzeba odpuścić
Jako ze sam prowadzę kuchnie jak to facet omijam niektóre potrawy omijam szerokim łukiem jak np. gołąbki pracochłonne wole kupić gotowca
wczoraj znalazłem kupon z 3 zakładami Jacka na chybika i było trafienie ....
Doktor rozumie i tak podziwiam facetów którzy gotują,mój to do gotowania sie nie nadaje ...chociaż moi synowie gotują... nie umrą z głodu
osioł ten co zainwestował 37,50 i zgubił i drugi osioł co znalazł i myślał że cos wygra
kędzior ja kiedyś też znalazłam kuponik dużego i też na nim się nie wzbogaciłam
Czasami wystarczy 1 zakład na chybił trafił za 4 zł i trafisz coś konkretnego, a zagrasz systemem na 12 i masz zero.
Z masz 2 wysłał.... To już niedaleko Neklia mi dali 75 żyła za 4/6 lottoale na grę chociaż jest
Emili Scheck biegaczke wyrzucili rodzice z domu jak dowiedzieli się że jest les... ja bym to uszanowalkażdy ma swój wybór...
Ja gram jak już tylko 2 Lotto... Po niedzieli może 2 minichoć tu to kosmos
O banan to byłoby fajnekażdy mógłby wybrać sobie karę na ile godzin znika
75,76 Parka na 14
65,66,68 na 14 profilowe czeka.... A wieczoremLech Wisła Plock
65,66,68 na 14 profilowe czeka.... A wieczoremLech Wisła Plock
czasami na chatach daja linki youtube ktore pobieraja nazwe filmu i obrazek
serio np. brakuje tutaj np. choinki bombki mikolaja - a jak sa to pewnie takie tandetne narysowane w paincie
ja napisalem raz malego chata to byly super ikony obrazy duze i realistyczne
Pasko widać ma ten portal tylko dla kasy ,nic o niego nie dba.Ignoruje prośby ludzi którzy go utrzymują
z moich wczorajszych zostały jeszcze trzy
5 60 i jeszcze jedna
5 60 i jeszcze jedna
Zdrapki dla naiwnych Ale niewierny Tomaszpo niedzieli jeszcze szybkie 50 sprawdzę 4 sztuki I koniec drapania
czesc wszystkim co tu słychac
3 422 613. czyli jednym słowem zadnych zmian i dalej wałkujecie ten temat o te banany, ,a czy te banany sa takie wazne wogole? a jak tam z trafieniami i wygranymi jest u was wszystkich, bo banany to temat rzeka
doktor miałeś kiedy włamanie do swojej poczty e-mail
dostałem ciekawy komunikat >>> wpisując poprawne hasło ukazuje się komunikat
abym wysłał sms-a w celu odzyskania dostępu do poczty
dostałem ciekawy komunikat >>> wpisując poprawne hasło ukazuje się komunikat
abym wysłał sms-a w celu odzyskania dostępu do poczty
o widze tu kilka osób kombinuje z liczbami na stronce i dla tych osób tak trzymajcie dalej
3 422 618. alfafire nie wchodz w to , to jest wirus lub jakas proba wyciagniecia od ciebie twoich danych,widziałem to juz kiedys to jest tzw koleger
Arczibalik banany są bardzo istotne w życiu.Widziales Małysza ,on jadł bułkę z bananem i widzisz jak daleko skakał
3 422 623. tak niewiedzialem ze adam jadł bulke z bananem no popatrz a to ci checa
Lewandowski też jakby jadł banany to więcej by bramek strzelał a tak piłka mu przelatuje między nogami jak ostatnio
3 422 630.
1 z przedziału 10-20 ma dziś spore szanse na 14 +2 ten od tylu
dzis sobota czyli numer 66 wyjdzie na bank
66 i 69 wyjdzie własnie mi sie tu pokazuje i jeszcze pare liczb innych