Wpisy 3 421 839 – 3 421 938
23 listopada 2018 15:07 → 23 listopada 2018 16:00, 100 wpisów
Jagawisia chcesz banana
3 421 837.dokładnie jak piszesz
w black friday -30,40,50 % ceny...
Jagawisia banany są zdrowe
Witam!!!
ArcziJa bardzo chcę wytypować trafne numerki-Ale
PORADZ =coś
ArcziJa bardzo chcę wytypować trafne numerki-Ale
PORADZ =coś
Jedz banany
Sebastian je banany od kilku dni nastop
25 lat dostał bananów
Chcesz banana napisz coś głupiego
sie zapuscilem puscilem teraz tylko czekac na efekty dobrej zabawy z ts
Gonzaga w Bytomiu jest duży targ staroci.Tam z całego kraju przyjeżdżają
jacunn , oj chętnie bym pojechała na ten targ , na jakie ulicy jest ten targ?
Hej
przed południem wychodziłem z budki TS i upadła mi rękawiczka podnoszę patrzę obok kuponik , wziąłem myślę puszcze z niego liczby na wieczór na fart -- na to Jacek spocony na wieczór dziś aktualny , jakiś jeleń nie dość że zapłacił 37,50 - 3 zakłady na chybika to jeszcze go zgubił .
Tak więc pierwszy raz biorę udział grze o spoconego Jacka
przed południem wychodziłem z budki TS i upadła mi rękawiczka podnoszę patrzę obok kuponik , wziąłem myślę puszcze z niego liczby na wieczór na fart -- na to Jacek spocony na wieczór dziś aktualny , jakiś jeleń nie dość że zapłacił 37,50 - 3 zakłady na chybika to jeszcze go zgubił .
Tak więc pierwszy raz biorę udział grze o spoconego Jacka
Ten targ jest zawsze w pierwszą sobotę miesiąca ,Bytom Szombierki koło stadionu
dobra 3 zaklady w multi 2 w mini puszczone tam wczesniej zapodane multi mini typne i lulu
o 18h losowanie grup me w kopanej ciekawe na kogo mlodzi trafia u-21
wygrana z faworytem i ekipa do medalu musi ich podbudowac wygrali z nimi to dobrze rokuje oby nie poszli w slady krychy grosza lewego i pozostalych z tych ms z tego roku
kedzior znalezione nie kradzione a noz mimo wszystko chapniesz pamietaj tylko my to czytamy jakis falszywy ruch znajdziemy dobra ide spac ostatnia nocka
ciiiiiii , nic nie słyszałem nic nie widziałem nic nie znalazłem
to jest jeszcze jeden przyklad ze zaklady w internecie sa lepsze - nie mozna zgubic kuponu
Jaki jest najpopularniejsz owoc na zielonej wyspie
Pasko dodaj emotke banan 

pasko propaguje zdrowa polska zywnosc czyli 1 jablko dla kazdego ucznia
3 421 853. gonzaga wes popatrz na liczby z ostatnich 10 losowan do tyłu zobacz jak chodza liczby i ktore liczby sie powtarzaja, wtedy zobaczysz ktore liczby jeszcze nie wyszły ,złoz je razem do kupy i przenies na kupon,graj numerami ktore jeszcze nie wyszły, a zapewne trafisz cos, powodzenia
https://www.youtube.com/watch?v=obocyYMgiU8&start_radio=1&list=RDobocyYMgiU8
Trzeci komentarz pod teledyskiem >>> autor swojsko brzmiący
Trzeci komentarz pod teledyskiem >>> autor swojsko brzmiący
3 421 884.a moze nie zgubil tylko go wyrzucił sprawdzałes date losowania
'?
'?
Szczęśliwy gracz wysłał trzy zakłady ej, kim jest
szczęśliwy znalazca szczęśliwego, jednak reklamowanego, jako zagubiony - kuponu ?
Okaże się się przy próbie odbioru wygranej ...
Ale, przy tej okazji, Drodzy Gracze rodzi się pytanie - Czy nie lepiej jednak jest grać poprzez właśnie uruchamianą stronę internetową ?
szczęśliwy znalazca szczęśliwego, jednak reklamowanego, jako zagubiony - kuponu ?
Okaże się się przy próbie odbioru wygranej ...
Ale, przy tej okazji, Drodzy Gracze rodzi się pytanie - Czy nie lepiej jednak jest grać poprzez właśnie uruchamianą stronę internetową ?