Wpisy 3 421 819 – 3 421 918
23 listopada 2018 14:14 → 23 listopada 2018 15:50, 100 wpisów
moje liczby zatypowane w MM
3 421 772. arczibalik73 2018-11-23 (13:51) schleisen
na 14 w MM 6,7,9,16,17,18,,25,29,38,42,43,46,51,52,54,59,60,72,74,75,77,79,80 L 23
liczby ktore wyszły o14
Dopisano wyniki Multi Multi
06,12,18,21,23,30,31,32,38,40,42,43,50,57,61,73,74,76,78,79
Plusem jest liczba: 50
liczby wspolne 6,18,38,42,43,74,79 które mozna było tafic ale to tylko na sucho
3 421 772. arczibalik73 2018-11-23 (13:51) schleisen
na 14 w MM 6,7,9,16,17,18,,25,29,38,42,43,46,51,52,54,59,60,72,74,75,77,79,80 L 23
liczby ktore wyszły o14
Dopisano wyniki Multi Multi
06,12,18,21,23,30,31,32,38,40,42,43,50,57,61,73,74,76,78,79
Plusem jest liczba: 50
liczby wspolne 6,18,38,42,43,74,79 które mozna było tafic ale to tylko na sucho
dla wygrywajacych i typujacych,
forsami trzymaj sie tam cieplo jutro zgarniasz 6 w lotto
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Okraska i tu się z tobą zgadzam ... Bo ja już w tym roku dzięki temu programowi wygrałam ...
Wszyscy by chcieli mieć podane jak na tacy numery ,i żeby one od razu z losowania na losowanie dały kolosalne wygrane... sami nic nikomu nie dają ,a mają pretęsje do innych ...nie zawsze jest święty mikołaj.... nikt nikomu lufy przy skroni nie trzyma i każe mu płacić...
Wszyscy by chcieli mieć podane jak na tacy numery ,i żeby one od razu z losowania na losowanie dały kolosalne wygrane... sami nic nikomu nie dają ,a mają pretęsje do innych ...nie zawsze jest święty mikołaj.... nikt nikomu lufy przy skroni nie trzyma i każe mu płacić...
Dusia o czym mówisz?
Wszędzie wyprzedaż a jak spojrzeć na ceny...ręce opadają
Gryksio puki coś nie wymysle
ile osób "połynęło" obstawiając 14,17 ?
Dusia, masz rację.Nie chcesz, nie kupoj, nie chcesz grać, nie graj.Dariuszw już nie jednemu pomógł wygrać.Teraz mają do niego żal.Wspomnijcie Kamień Pomorski.
Jeśli ktoś wypowie opinie o adminie goldenlotto to trzeba go ukarać.Popatrzcie jakie są wygrane po tym losowaniu.Ja też użyłbym określenia wobec T.S.jakie tu padały.Nie chcę. Jeśli przegrywasz, skończysz, wygrywasz, chwalisz.Narod jest przewrotny.
Ot, historia z życia wzięta:
"Mam psa i wczoraj w Kauflandzie kupiłem dwie paczki Pedigrre Pal Junior(tylko takie źre skubaniec choć ma już półtora roku!).
Gdy czykałem w kolejce do kasy,babka za mną zapytała; Czy mam psa?(co za pytanie?!)
Ale odpowiedziałem,że nie!Właśnie zacząłem dietę Pedigrre Pall, chociaż nie powinnienem bo statnio przez nią wylądowałem na ojomie w szpitalu.Ale zdołałem zgubić ponad 20 kilo. Powiedziałem jej że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć wyładowane kieszenie bryłkami Pedigrre Pal i zjadać jedną lub dwie gdy poczujesz głód i jest to żywność zawierająca wszystkie składniki nizbędne do życia i mam zamiar znów ją zastosować.Muszę zaznaczyć,że teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moją opowieścią,zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą.Zszokowana zapytała: Czy dlatego wylądowałem na OJOM-ie bo zatrułem się tym jedzeniem dla psów?? Powiedziałem że nie, ale usiadłem sobie na ulicy by wylizać sobie jajka, a wtedy potrącił mnie samochód.Myślałem ,że trzeba będzie pomóc facetowi wyjśc ze sklepu stojącemu za nią bo zataczał się od śmiechu..."
"Mam psa i wczoraj w Kauflandzie kupiłem dwie paczki Pedigrre Pal Junior(tylko takie źre skubaniec choć ma już półtora roku!).
Gdy czykałem w kolejce do kasy,babka za mną zapytała; Czy mam psa?(co za pytanie?!)
Ale odpowiedziałem,że nie!Właśnie zacząłem dietę Pedigrre Pall, chociaż nie powinnienem bo statnio przez nią wylądowałem na ojomie w szpitalu.Ale zdołałem zgubić ponad 20 kilo. Powiedziałem jej że jest to w sumie idealna dieta i należy mieć wyładowane kieszenie bryłkami Pedigrre Pal i zjadać jedną lub dwie gdy poczujesz głód i jest to żywność zawierająca wszystkie składniki nizbędne do życia i mam zamiar znów ją zastosować.Muszę zaznaczyć,że teraz wszyscy w kolejce byli oczarowani moją opowieścią,zwłaszcza wysoki facet za tą kobietą.Zszokowana zapytała: Czy dlatego wylądowałem na OJOM-ie bo zatrułem się tym jedzeniem dla psów?? Powiedziałem że nie, ale usiadłem sobie na ulicy by wylizać sobie jajka, a wtedy potrącił mnie samochód.Myślałem ,że trzeba będzie pomóc facetowi wyjśc ze sklepu stojącemu za nią bo zataczał się od śmiechu..."
3 421 799. po co wam jakies durne programy do typowania numerów, ja nie uzywam zadnego programu tylko mózgu i wiem ze mozna i bez programu wytypowac trafne numery ,jesli sie tylko chce. nie dajcie sie nabic w butelke komus kto chce na was tylko kase zarobic, nie warto w cos inwestowac jesli to nie przynosi zadnych efektow, co to jest GL. GL5 jakies oznaczenie samochodubo z tym mi sie kojarzytak to jest jak ludzie są naiwni i sami się bezmyślnie ładują w bagno a póżniej maja pretensje ze im nie wyszlo cos, kupujecie marzenia za ciezkie pieniadze opamietajcie sie poco wam jakies programy sami typujcie liczby dla DariuszaW który bazuje na ludzkiej naiwnosci
systemy wymyslają ci co grają nałogowo i szukają naiwnych którzy im " zwrócą" straty
Jagawisia chcesz banana
3 421 837.dokładnie jak piszesz
w black friday -30,40,50 % ceny...
Jagawisia banany są zdrowe
Witam!!!
ArcziJa bardzo chcę wytypować trafne numerki-Ale
PORADZ =coś
ArcziJa bardzo chcę wytypować trafne numerki-Ale
PORADZ =coś
Jedz banany
Sebastian je banany od kilku dni nastop
25 lat dostał bananów
Chcesz banana napisz coś głupiego
sie zapuscilem puscilem teraz tylko czekac na efekty dobrej zabawy z ts
Gonzaga w Bytomiu jest duży targ staroci.Tam z całego kraju przyjeżdżają
jacunn , oj chętnie bym pojechała na ten targ , na jakie ulicy jest ten targ?
Hej
przed południem wychodziłem z budki TS i upadła mi rękawiczka podnoszę patrzę obok kuponik , wziąłem myślę puszcze z niego liczby na wieczór na fart -- na to Jacek spocony na wieczór dziś aktualny , jakiś jeleń nie dość że zapłacił 37,50 - 3 zakłady na chybika to jeszcze go zgubił .
Tak więc pierwszy raz biorę udział grze o spoconego Jacka
przed południem wychodziłem z budki TS i upadła mi rękawiczka podnoszę patrzę obok kuponik , wziąłem myślę puszcze z niego liczby na wieczór na fart -- na to Jacek spocony na wieczór dziś aktualny , jakiś jeleń nie dość że zapłacił 37,50 - 3 zakłady na chybika to jeszcze go zgubił .
Tak więc pierwszy raz biorę udział grze o spoconego Jacka
Ten targ jest zawsze w pierwszą sobotę miesiąca ,Bytom Szombierki koło stadionu
dobra 3 zaklady w multi 2 w mini puszczone tam wczesniej zapodane multi mini typne i lulu
o 18h losowanie grup me w kopanej ciekawe na kogo mlodzi trafia u-21
wygrana z faworytem i ekipa do medalu musi ich podbudowac wygrali z nimi to dobrze rokuje oby nie poszli w slady krychy grosza lewego i pozostalych z tych ms z tego roku
kedzior znalezione nie kradzione a noz mimo wszystko chapniesz pamietaj tylko my to czytamy jakis falszywy ruch znajdziemy dobra ide spac ostatnia nocka
ciiiiiii , nic nie słyszałem nic nie widziałem nic nie znalazłem
to jest jeszcze jeden przyklad ze zaklady w internecie sa lepsze - nie mozna zgubic kuponu
Jaki jest najpopularniejsz owoc na zielonej wyspie
Pasko dodaj emotke banan