Wpisy 3 421 545 – 3 421 644
23 listopada 2018 09:42 → 23 listopada 2018 10:51, 100 wpisów
Ja z reguły prawie zawsze sobie sam skreślam tylko sporadycznie gram na chybił trafił lubię gdy to ja decyduję o każdej liczbie na kuponie
Moja największa wygrana była właśnie na chybił trafił w ekstra pensji jak jeszcze była losowana w środy i niedziele.Wygralem wtedy 1000zl
W miejscowości Lubartów padła wygrana 20 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
No to na jutro skromnie 2 lottoto jest moje mottobo ja mam zwrotto z lotto
Tomi można pani w kolektórze zrobi Ci wachlarz niczym Dama De France i powie proszę sobie wybrać
Tomi to zależy od punktu,w zasadzie każdy kto kupuje zdrapki powinien mieć prawo wylosowania spośród kilku sztuk ale nie zawsze tak jest
Lotto Z Plusem kupon ważny do 8 Grudnia jest już zwrot za 3/6 liczę na pełny sukces 6/6
Jacunn Toś mnie rozbawił wielkie nic kilkadziesiąt trójek kilka czwórek Ale czekam na tę jedną chwilę jak szalone bije... Gram w Lotto bez wielkiej podniety to tak jakbym płacił abonament RTV ratę pożyczki itp.. może kiedyś będzie coś więcej
Jacunn najpierw chleb masło opłaty i mleko a Lotto zaczeko oby już w Sobotę wieczorem
Ktoś tutaj nudzi pochwalami Lotto i pasko.Kazdy wie,że lotto i pasko są najlepsze
ale starajcie się mniej jeść czasem za darmo dadzą jesć ubierać kubraki na siebie w mieszkaniu nie uzywac tak pradu gazu i wody teraz zimno to tak się myć nie trzeba a to wszsytko dla miłości do tosika
Przecież wiadomo nie od dziś że biznes z gier liczbowych jest lepszy i opłacalny niż sprzedaż ropy i ekologiczny gry nie emitują CO2
Zaq mniej więcej to samo co teraz siedział w domu tylko teraz nie mam
Mulag no a jak niby inaczej przecież już nie będę nigdy pracował co mam iść na piekarnie na same noce
Tylko Milionerzy tak potrafią jedna noc i uszczelki pocałujcie mnie w koc
Koleś ma 38 lat, wyższe wyksztalceie, zawodowo pracuje od 22 lat.Nie poprowadził grosza do fiskusa.
Na co on jeszcze jeździ ryzykuje swoje życie jak już jest Milioner
Za powyższy wpis Forsami stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
znów loch dla Forsamiego czyżby posmakował mu czarny chleb miska kaszki i jego wspaniały czosnek chiński
3 421 523. sam jestes zryty
Forsami odwołaj się od wyroku od Admina banan nie wiadomo za co
Złóż reklamacje
Ja Mulag adwokat tu pokrzywdzonego oskarżonego i skazanego na loch na 8 h wnosze o ułaskawienie również nie dopaczyłem się u mojego klienta czynów zabronionych i wszelkich jakichkolwiek które by dawały choć cień skazania go ostatecznego do lochu Dla tego Szanowny Panie Pasko Proszę skromnie u przywrócenie Forsamiego do pisania
brak instancji odwoławczej przynajmniej dwu instancyjnej bardzo mnie nie pokoi brak tu praworządności i brak sądów
Pasko powinien tu podać swój nr tel .Bysmy mieli z nim kontakt ,a tak jest tylko @.Za nim Pasko odpisze to forsamiemu banan się skonczy
widzisz jaka sytuacja jest trudna wszyscy łączymy się w bólu nie czas na wklejanie takich rzeczy