Wpisy 3 419 908 – 3 420 007
21 listopada 2018 14:26 → 21 listopada 2018 15:58, 100 wpisów
jak dla mnie to dawanie ludziom pośredników, ale wiem że tak musi być ale zawsze można to minimalizować
dikladnie banki wszystkich okradaja kiedys w zakladzie dostawałes kase w kasie zakladowej, pozniej wymyslili banki zeby bylo szybciej i zebys kase miał na swoim koncie zobaczcie jak transfery z kasa dlugo ida z zakladow na konta pracownicze, i le przecietny zjadacz chleba musi czekac na swoja wyplate zeby ja dostac i zobaczcie jeszcze jakie oplaty i prowizje wam pobieraja od wyplaty za utrzymywanie kont, i rozne procedury z tym zwiazane bank oprocz tego tez i zarabuia na kazym obywatelu bo jesli by tak niebyło to juz by dawno upadł, i takjk samo jest ze wszystkim innym , teraz jeszcze niech zrobia gry przez internet to wtedy bedzie spadek grajacych zapewne, i mniej ludzi brdzie grac tez przez neta , bo duzo tradycjonalistów odejdzie od tych nowosci, nie kazdy musi znac obsługe internetu, czy i ilotto nie kazdy musi zaraz miec smartfona tez, i co z tego ze technika idzie do przodu i nowe technologie, nie azdy sie tez we wszystkich tych zeczach tez i odnajduje bo tyle teraz tego jest ze szkoda gadac, ja akurat nie mowie tu o sobie, ale znam grono ludzi ktorzy nawet telefonu typu smartfon,niemaja bo jak twierdza nie jest to im do niczego potrzebne, to zalezy tez od tego kto i co lubi tez nie, ja moze wedlug co tu niektorych mowie glupoty, okej, rozumie to , ale mysle i uwazam ze gry powiny byc prowadzone i tak i tak i przez neta jesli ktos chce z tego korzystac i tak tradycyjnie w kolekturze, jesli zas chodzi oto ze moga zlikwidowac punkty wysylania lotkow to moga i tak zrobic wtedy straca na klijentach , bo grono ludzi przestanie grac w te gry, i zostanie garstka ludzi ktorzy brda tylko grac a pytanie jak beda czesto trafiac te głowne wygrane? czesciej jak teraz czy zadziej jeszcze
3 419 898.dokladnie i jest tak do dzisiaj
Dziś wysłałem 36 ósemek w multi i rezultat taki sam jak wczoraj, czyli 1 x 5/8 oraz 5 x 4/8. Wieczorem będzie ostatnie losowanie, chyba wsiądę w auto i wyślę to jeszcze raz - do trzech razy sztuka...
Nie zapominajmy co było kilka lat na świecie kosztem obywateli ratowali banki jak był krach by dalej im nie brakowało a zjadacze chleba a kogo to obchodzi
Co ciekawe wysłałem wszystkie ciągi, ale akurat w 30-stkach wykluczyłem liczbę 35 i tylko 4/8 wpadło. Na szczęście 5/8 wpadło w normalnym zakładzie, ale powiem wam że zarówno wczoraj jak i dzisiaj było blisko do większego zwrotu.
3 419 890. jacunn 2018-11-21 (14:17) iLotto już za pare dni
3 419 880. arczibalik73 2018-11-21 (14:11) miasto
Arczi bo jak się zakłada konto to czyta się umowe
czytałem umowe przy zakladaniu konta miałem w tym bankiu ponad 15 lat konto, i nigdy zadnych zastrzezen do nich na poczatku było wszystko ok, z czasem pomalutku zmieniali wszysztko teraz juz całkowicie na mieszali,roznosci, teraz bank zmienil nazwe zeby niejojarzyc nix zlego z nim,a ja poszedlem i zlikwidowałem tak konto i przyzeklem sobie ze jak znajde gdzies prace sobie to juz nigdy unich niezałoze w tym banku konta tylko pojde gdzie indziej tam gdzie sie ludzi traktuje z godnoscia i ,i sie nie oszukuje na transakcjach i tyle w temacie z mojej strony o bankach,
3 419 880. arczibalik73 2018-11-21 (14:11) miasto
Arczi bo jak się zakłada konto to czyta się umowe
czytałem umowe przy zakladaniu konta miałem w tym bankiu ponad 15 lat konto, i nigdy zadnych zastrzezen do nich na poczatku było wszystko ok, z czasem pomalutku zmieniali wszysztko teraz juz całkowicie na mieszali,roznosci, teraz bank zmienil nazwe zeby niejojarzyc nix zlego z nim,a ja poszedlem i zlikwidowałem tak konto i przyzeklem sobie ze jak znajde gdzies prace sobie to juz nigdy unich niezałoze w tym banku konta tylko pojde gdzie indziej tam gdzie sie ludzi traktuje z godnoscia i ,i sie nie oszukuje na transakcjach i tyle w temacie z mojej strony o bankach,
prości ludzi nie muszą wszystkiego wiedzieć , takie rzeczy ważne powinny być wysyłane do posiadacza konta wyraźnie na pisane to jest celowe by nabijać prostych ludzi
Świadom odpowoedzoalnosci karnej i regulaminowej tegoż portalu, oświadczam co nastepuje:
Z tego co wiem to od nowego roku każdy pracodawca ma wypłatę przelewać na konto pracownikami
i tylko tą jedną wiadomością tak ważną wysyłać a nie stek paragrafów itp
Gosia jak ktoś lubi przeszkadzac smecic głową nie przebujesz tego muru
czyli brak wyboru zmuszanie by banki na nas zarabiały po co nam pośrednicy ale tak jest
3 419 925. spokojnie juz nie bede tyle pisal juz i tak z tad zmykam narazie wszystkim,
Arczi obiecywał nie raz że będzie skracał swoje wywyody ale na obietnicach się skończyło podobnie jak w platformie obywatelskiej
3 419 930
3 419 933ales mnie porównał brzydze sie ta partia akurat ale juz mniej bede pisał spoko jest
Jeszcze nie w tym tekście, dopiero w trzecim powiem to co myślę.Teraz, któryś raz z kolei,potwierdzam,że arczibalik73, zawsze pisze mądrze, za co Mu serdecznie dziękuję.Jak nigdy, nie będąc złośliwym, tak teraz twierdzę, że ban się należał gościowi bo przesadził.Co do esbeków,tutaj, na tym portalu jest mnóstwo.Az się roi od nich.Jesli ktoś śpi, oni urzeduja.Za chwilę będę miał bana za poniższy tekst:
2/3 w profilu... coś się rusza... Dzis dalsze dumaniezdrabki mam super 7 sztuk 4
3 419 938.prawda tak jest tutaj
Tomi zobacz co ja 3419904 dwie obok w 6/8 eh lotto plus ładnie dalo
Popatrzcie na kogo próbowaliście? Oddałem głos na osobę zaufana.Okazalo się,że okłamał wyborców ( Katowice).Co do złodziejstwa, to najgorszym złodziejem za przyzwoleniem prawa sa:
3 419 941a z tak jest zle zemnaniby dobra narazie wszystkim i zycze wszystkim milego dnia i trafnych typowan i wysokich wygranych narazie do wieczorka
Tak,plus 500 jest za darmo? Moje , nasze pieniądze otrzymuja dziecioroby, nieroby i alkoholicy,którzy nie splamili się żadna praca.Nie wszyscy, ale mnóstwo jest takich, którzy nie pracowali i nie pracują, a od państwa otrzymuje za darmo 3000 zł.Ma 7 dzieci,nigdzie nie pracuje a kasa leci.( O genach nie wspomne).
3 419 930.miałes spac po nocy a nie sie tu wtracac
3 419 950.dobrze piszesz prawda
może ma koszmary Arczi widzi cie ze spluwa lub młotkiem i ucieka i nagle się budzi cały spocony i se myśl zaraz coś mu do tnę
3 419 954.dobre
950 po części masz rację muszę przyznać tylko że do większości to nie dociera że płacą wszyscy na to po przez różne towary usługi itp i tyle wolę liczby niż to
Co do Carneckiego,dobrze rozegrał.Byly ziec prezydenta powinien odpowiadać przed sądem nie z wolnej stopy, a z aresztu.Okradl niepelnosprawnych a uważa się za niewinnego.Banki, tak, okradają.A T.S.jest uczciwy?
Cóż tacy polacy też są to w liczby niż opowieści snuć a potem zły ts
ja pod 500+ podpisuje się obydwiema rękami ....ale nie w takiej formie która wspiera patologie i bogatych dla których 500 zł to wyjście do kiosku po prasę
Patrząc z drugiej strony wielu rodzinom dzieki 500 plus się polepszyło,dzieci w końcu zaczęły żyć a nie wegetować jak było za czasów platformy obywatelskiej.Przypomne tylko ze rządy PO i PSL pozostawiły po sobie 4,6 miliona Polaków poniżej granicy ubóstwa a niby zielona wyspą byliśmy
Jacun 500 plus ok ale nie kosztem społeczeństwa nie ze ma 500 plus i nie idzie do pracy a marzy o emeryturze
500 + zrodziło masę rozwodów fikcyjnych dla rodzin 2+1 bo warto było... A kto przejmuje się głosem kosciolaskoro kler do siebie nagrania kasę to rodziny też chcą dla siebie coś zyskac
Tomi o tej mafi biznesowej to inna baja oni też mają dla swoich dzieci 500 plus
jacun prezes wygrał los na loterii , spadek bezrobocia , rosnące PKB odblokowanie kasy przy mniejszym długu publicznym i .... koniunkturę gospodarcza na zachodzie
bo dla przedsiębiorców żeby rozkręcić gospodarkę nie zrobił NIC
bo dla przedsiębiorców żeby rozkręcić gospodarkę nie zrobił NIC
33 36 i w mapę bo od pisania to nic nie ma a tu mało kto podaję gada o liczbach a każdy chce wygrane
jak pamiętam ich poprzednie przegrane wybory w trakcie 2 kryzysu światowego to ich sposobem na kryzys miało być drukowanie pieniędzy ..... bylibyśmy w tej chwili drugą Wenezuelą
Jakby Polacy godziwie zarabiali to nikt by nie rezygnował z pracy a ze kobiety w sklepach charują za 6zl na godzinę na 1/4 umowy to nie dziwie się ze ludzie rezygnują z pracy dla 500 plus.To akurat nie wina rzadu tylko wina to tylko pseudobiznesmenów którzy bogacą się na wyzysku ludzi
Ten arcibalik, to jakiś dziwoląg, ma obok nicka wpisane miasto, a jest tak zacofany, że smiem twierdzić że nie jest z miasta ,...?
Gosia ja brałem z rana nawet pisałem a że wola referaty niż liczby i narzekać że nic
Z tymi snami to nie g*upi pomysł.Śniła mi sie podróż w czasie co przy przeliczeniu 13 liczba, szkoła (6) i imie norbert to (7)
Gryks w co drugim sklepie wisi kartka przyjmę pracownika ,miesiące upływają a kartki dalej wiszą .Ludzie chcą zarabiać wypłatę a nie jałmużnę z wielką laską szefa ze w ogóle daje
jacun masz na mysli sklepy osiedlowe czy typu biedronka lidla aldi
Sklepy osiedlowe ,w marketach tez grosze płacili ale teraz podwyższyli bo ludzi nie mieli
tak i wymagaja zeby od 5tej pracowac niskie place - zawsze ktos ja podejmie bo nie ma wyjscia
co do sklepow osiedlowych to nie wiem mam taki 1 sklepik czynny 7 dni w tyg w wolne tez pracuje wlscicielka zatrudnia mloda dziewczyne jak i kobiete na oko 40 lat pracowala do nie dawna w biedronce nie wiem czy sie zwolnila czy ja zwolnili pracuje juz w tym sklepiku rok czasu kiedy to w bidrze zdaje sie maja 3 oferty najwyzsza 3000 brutto plus rozne dodatki co do kwoty nie jestem pewien jak nie zapomne z ciekawosci lukne
Jak obliczyć ile zakładów pełnych będzie z 34 liczb na 6 skreśleń
co za k i p i 10 tke proponujesz jak nie masz ok bo ja mam co nie co brakuje mi dopniecia 1 guzika moze go dopniesz
Madman, uważam, że nie warto przelewać swoich myśli na czacie. Gdybys mial/a choć troszkę rozumu od Arczibalik73, to byś nie pisał takich bzdur. Popatrz na typowania tego wg Ciebie "dziwolaga" Arczibalik73. Przeciez to człowiek dający szczęście, z którego nie potrafisz skorzystać. Arczibalik73, jesteś ozdobą tego portalu a Tobie nadaje tytuł "Niosacego Radość" lub Dającego Szczęście. Ciebie zesłał na ten portal sam Pan Bóg.
Gryks76, dzisiaj ustrzelisz 10/10 w Multi. Masz wyczucie liczb.
Już nie można popatrzeć