Wpisy 3 418 302 – 3 418 401
19 listopada 2018 22:14 → 19 listopada 2018 23:59, 100 wpisów
grali ale co z tego jak nic nie wygrywali a cukier spadał gwałtownie
A jak to jest np pić na sucho pusta butelka kieliszek i lusterko
ludzie też patrzą co ważniejsze teraz a nie co może być bo to fantazja
zeby dobrze jesc trzeba jesc ryby mieso schab tylko te wyzszej klasy
3 418 305.
3 418 306.
3 418 308.
3 418 310.
3 418 311. o to wszystko prawda jest
3 418 306.
3 418 308.
3 418 310.
3 418 311. o to wszystko prawda jest
znam osoby co okazjonalnie graja zagra raz na miesiąc to tak jak z alkoholem można się na pić wszystko dla ludzi okazjonalnie lub tankować 24 H na dobę tak jak z graniem
Odpowiedź na kilka pytań jest jedna: - Ludzie nad madrzeja, inni glupieja bardziej z dnia na dzień.Mniej ludzi gra.Gdyby nie plus 500 byłoby gorzej dla T.S.Co się tyczy czatu i zainteresowania tym portalem, jest gorzej.Na portalu arogancja i robactwo tolerowane przez wiadomo kogo. Proszę powiedziec: - Komu ten portal przyniósł szczęście?
Ktoś tu we własne gniazdo kabla.Juz był podobny portal.Wiadomo co się z nim stało i z jakiej przyczyny.
Wkradł się błąd, ale nawet dobrze bo " kabla " to prawie to samo co " kala".
Komu ten portal przyniósł szczęście? tego to niewiem akurat a przyniusł komus?
Końcówki 6 dały 5/8 nawet jakby wysłał 10 końcowek przy promocji byłoby na plus jeśli płacą teraz 40 zł przy 5/8
Nie, raczej nikt się na nim nie dorobił, jeśli chodzi o Szanownych Portalowiczow.
Dobrej nocy.Przemylcie czy warto inwestować w coś co nie daje zysku?
dla nie których to jak pokarm a zyskiem jest kolejny ważny zawarty zakład a czy coś wyjdzie dzis jutro za miech czy rok za 100 lat nie myślą w tych kategoriach
to jest zabawa nie odbierajmy tego ludziom każdy jest dorosły gra bo tak chcę i tyle w temacie no chyba że to robi się poważny problem rodziny jeśli brakuje na papu i opłaty
Robią wały na 40 Milionów i dalej mało to co my mamy powiedzieć
Forsami dzięki za informacje czyli nie tylko spożywczym jest papu
Nie dajcie się zwieść złym prorokom tu pewien czas temu był człowiek z innego portalu co to robił pranie bez namaczania a ja wam powiadam Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych Mulag pamiętasz tego proroka
Dobra luzik co mnie to obchodzi Gry liczbowe dozwolone od lat 18
ale czy nie zostałeś ubezwłasnowolniony czy masz pełne prawa czy częściowe
Mulag ja i tak wiem kto się kryje pod innymi nazwami rozszyfrowałem to odrazu nawet ludzie do siebie majlują
dedukcja przeczucie , przeczytanie tekstu i się łańcuszek zaczyna układać
ja jutro wybieram się do wiedźmy zagrać w mini plus zagram w lotto z plusem
To co mam powiedzieć mam dla Pani Wiedźmy pozdrowienia od Forsamiego przyszłego nieokreślonego ale w przyszłości milionera
Mulag Już nim jestem zapomniałeś Lotto Plus w ubiegłym roku szkoda że bez kasy ale zawsze
A w tym roku słabo a chciałem być Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Mam kupon Lotto z Plusem ważny do 8 Grudnia to co zawsze a Mini też to samo co zawsze od tylu lat sam widziałeśdo 25 Listopada
idę na telefon pecetka wyłączam popracowąłem na nim im tu przy okazji przechodzę na telfon
statystyka parek wyglada bardzo obiecujaco juz pierwsze testy przeszla
znaczy powiem tak
bardzo dziwacznie typuje akurat liczby na nie 2/2 typuje 590 a powinno byc 720 az takiego duzego odchylenia nigdy nie mialem wiec znaczy ze cos daje - nawet jak na nie typuje to mozna juz z niej korzystac
bardzo dziwacznie typuje akurat liczby na nie 2/2 typuje 590 a powinno byc 720 az takiego duzego odchylenia nigdy nie mialem wiec znaczy ze cos daje - nawet jak na nie typuje to mozna juz z niej korzystac
poza tym musze wprowadzic macierze zamiast klas bo 10 sekund to za duzo
dzieki
dzieki
WYGRAŁ MILIONY I NIE PRZYSZEDŁ PO NAGRODĘ!
76 mln funtów! Taka wygrana padła w międzynarodowej loterii EuroMillions. Szczęśliwe liczby to: 5, 15, 17, 37, 44 oraz 7 i 11 jako "szczęśliwe gwiazdy". Problem w tym, że do tej pory nikt nie zgłosił się po odbiór nagrody. - Jest to największa nieodebrana nagroda w historii, dlatego apelujemy do właściciela kuponu o jej odebranie - powiedział rzecznik National Lottery.
Kim jest zwycięzca? Tego nie wie nikt. Wiadomo jedynie, że kupon został nadany 2 listopada w Bostonie w hrabstwie Lincolnshire. Brytyjskie media spekulują, że szczęśliwcem może być jakiś wczasowicz, który kupił los podczas wakacji.
Jeśli zwycięzca nie zgłosi się po odbiór nagrody do 1 maja 2019 roku, wygrana w wysokości 76 milionów funtów zasili inne projekty.
https://www.youtube.com/watch?v=F6T4YHGW5Tg
76 mln funtów! Taka wygrana padła w międzynarodowej loterii EuroMillions. Szczęśliwe liczby to: 5, 15, 17, 37, 44 oraz 7 i 11 jako "szczęśliwe gwiazdy". Problem w tym, że do tej pory nikt nie zgłosił się po odbiór nagrody. - Jest to największa nieodebrana nagroda w historii, dlatego apelujemy do właściciela kuponu o jej odebranie - powiedział rzecznik National Lottery.
Kim jest zwycięzca? Tego nie wie nikt. Wiadomo jedynie, że kupon został nadany 2 listopada w Bostonie w hrabstwie Lincolnshire. Brytyjskie media spekulują, że szczęśliwcem może być jakiś wczasowicz, który kupił los podczas wakacji.
Jeśli zwycięzca nie zgłosi się po odbiór nagrody do 1 maja 2019 roku, wygrana w wysokości 76 milionów funtów zasili inne projekty.
https://www.youtube.com/watch?v=F6T4YHGW5Tg
Galik poco zatem grać jak się nie chce nagrody bez kasy to sobie można dla sprawdzenia swoich umiejętności strategicznych tu na Multipasko typować
Chyba dwa razy w życiu zdarzyło mi się posiać kupon ale i tak znałem numery ale bez kuponu i tak bym nic nie dostał w oddziale nochyba że
W Polsce też takie przypadki były co ktoś nie odebrał wygranej no co za be be be że to ja nie mogę wygrać
Tak z doskoku ktos zagrał i tak wyszło nie stały zagorzaly gracz co gra stale
Mulag banalne pytanie bez odpowiedzi poco grać jak się nie chce wygrać albo mówienie ee ja i tak nie wygram chociaż ten ktoś zagrał no to poco grasz kup sobie wate cukrową a nie mi tu pitu pitu
do 1 maja to mam jeszcze czas
Tak nie spieszy sie zastanawia sie w jakim banku opłaca mu sie ulokować kaske a moze wyda na pochod 1 majowy
No cóż-Efektownie trafiwszy pewniaczka>[12}
...ale nie b.EfektywnieBo tylko>2x4/10
...ale nie b.EfektywnieBo tylko>2x4/10
Nawet w tych bankach to różnie bywa widać teraz co się dzieje przeleją Ci na konto a za chwile się okaże że masz zero i co wtedy
Autem qui pauoerum necessiate praetendens de tamta conquerbatur iactura, respondit leus.(confidentes, ntis' Nie pisz do mnie więcej.
3 418 327. adis8 wiem o tym, strasznie mi sie stronka ta tu zacina czy tez tak macie?