Wpisy 3 417 977 – 3 418 076
19 listopada 2018 16:22 → 19 listopada 2018 17:30, 100 wpisów
Ja miałem 4.5 brutto 2002 zaraz po wyjściu z monu
dzisiaj niewiem jak jest w takoch agencjach ocgrony jakie sa teraz tam stawki ale podejrzewam ze juz moze troche wyzsze, ale reki bynm sobie nie dał za to uciac, nie wiem wiec nie bede sie wypowiadał w tym temacie,
a noz twoja egzystenjca i cialo bardzo cenne na tej planecie sie bedzie liczyc
3 417 976.
wiem tylko tylko że do ochrony chorzy są przyjmowani i emeryci to chyba dobrze
Mulag jak Koledzy z Multipasko nie pracują to ja też moja vife dostała decyzje będzie brać ok 2500 za siedzenie w domu to ja mam iść i chochołów słuchać za mniej nigdy hańba hańba szajba łajba
kupie mieso nie wiem 70 kg ile wazysz i postawie ciebie i wiesz co wybiore ?
wlasnie te mieso
wlasnie te mieso
no takie są zasady na multipasko pracujący raczej tu nie bo to źle3 świadczy o braku zaradności
nie sztuka pracować ale sztuką jest nie pracować a jakoś żyć bez pracy
Mulag to jutro idziesz na walcownie jeździć walcem bedziesz robił naleśniki z chochołów
jestescie niewolnikami od urodzenia bo nie macie sily podjac innej decyzji niz tylko szkola, praca
3 417 987 tak ale tylko chorzy z 1 i 2 grupa ci co maja renty,sa przyjmowania a ci co maja tzw stara 3 grupe tak jak ja np, to juz nie sa przyjmowani, bo pracodawca ma z nich juz mniejsza kase, tym co maj to sie pomaga a tym co niemaja nic nie pomaga sie wcale mma sie na nich poprostu wywalone moga zdychac tak jest w naszym panstwie, atyla mowia ze pomagaja wszystkim al e prawda jest calkowicie inna nikomu sie nierpomaga oprocz patologi i 500plus iswoim kolesiom nz stołku obokw rzadzie
Angierski ja podjąłem decyzję Mulag świadkiem tak pracowałem żeby mnie sami odprawili
czy my dostaniemy od Tośka premie z okazji rocznucy niepodległości ??
NBP wypłacił pracownikom ok 18ml zł to i my powinnismy te 7/7 trafić w MM każdy
NBP wypłacił pracownikom ok 18ml zł to i my powinnismy te 7/7 trafić w MM każdy
likwidacja 500 plus wybory bedą to zagłusje za tą co będa za likwidacją 500
no ja w pracy dostałem z okazji niepodległosci a czy urząd pracy dał berzrobotnym
Czas honoru to był w innej firmie przepracowałem jedną noc i pokazałem im że ich nie kocham Angierski
3 417 993 tu masz swoeta racje
nic kawkę pasuje zrobic i coś słodkiego teraz żyje jak bezrobotny koniec niewolnictwa
lepiej zajac sie wlasna dzialanoscia - wtedy wiesz ze nikt cie nie wykorzystuje
stały zasiłek odszkodowanie już dostłem od państwa trwało długo ale niech płacą
Nie chce mi się tu opisywać bo to portal o liczbach już się dorobilem 4 auta skasowałem piątym jeżdżę dwa domy itd itp zataczasz krąg w życiu i stwierdzasz że na g mi to było potrzebne..
Kilka mądrych komentarzy.Oby nie zabrał głosu mędrzec spod znaku Koxiorozca.Co do zarobków, czy dużej kasy, można dojść łatwo.Zalozyc ciekawy portal zachęcający do gier, oferując szybki zysk.Za samo prowadzenie portalu jest ładny zysk plus za reklamy.O innych spostrzezeniach nie wspomnę. W Łańcucie król zmarł, ale w rejonie jeszcze żyją następcy. Prawda jest, że właśnie biedni grają i na nich jest zysk ( dlaczego jesteś biedny? Bos glupi).Co do życia po życiu ( krolestwa),Polecam właśnie taką książkę.
Forsami jak ci coś zbywa to np samochód przyjmę jak ojciec Tadeusz od bezdomnego
nie rozumiem tego macie domy samohody kapital, a najwieksi z was krzykacze jesli chodzi o wygranie pieniedzy w totka
Kędzior to były takie przypadki z tymi autami że komediodramat wypadniety silnik rozbita szyba maska przodu orwarta podczas jazdy silnik zatarty no prawie każdy scenariusze przerobilem w tych 4 autach teraz się z tego śmieje chociaż mnie to kosztowało sporo
Co do Polsatu i innych milionerów nie będę się wypowiadał, choć wiem dużo.Wracajac do łatwego zysku. Każdy z nas wie, że można, zrobić nawet 3000 zł za dobę nie doprowadzając podatku.
Znajomi pracują w pewnych zawodach, są ustawieni do końca życia i siódmego pokolenia.
Angierski ja przyjmę każdą ilość gotówki z wygranej w gry liczbowe i się tego nie boje były podobno takie przypadki że grający nie zgłosił się po odbiór wygranej bo co bo się przestraszył
no kazdy przyjmie kazdy ma dziurawe kieszenie i chcialby napchac wiecej
Angierski nie myśl że jestem bogaty wręcz przeciwnie jak jestem bezrobotny
Forsami nie mysle, ale sa tacy co nie maja nic i nawet na granie nie maja
moze poprostu nie warto liczyc ze ts to jedyne rozwiazanie
moze poprostu nie warto liczyc ze ts to jedyne rozwiazanie
W Chojnicach nie pobrał 17 milionów.T.S.przekazal te kwotę na świąteczne kumulacje.
poskreślałem idę się zapuścić, kiedy ten internet ruszy
żeby nie latać z kuponami
żeby nie latać z kuponami
Forsami to tak samo jakbys powiedzial mam dom mam samochod nie mam pracy ale mam jeszcze pieniadze nie zyje w biedzie, ale bym wygral 2 banki na bestresowe i lepsze zycie z czasem wolnym
a druga rodzina prawie ze zebraja, myslal jak tu cos zarobic zeby przezyc - a wygoda jest na ostatnim miejscu
a druga rodzina prawie ze zebraja, myslal jak tu cos zarobic zeby przezyc - a wygoda jest na ostatnim miejscu
J mam taczke....zabiore wygrana i Fafalale z P#I#S uby zobaczla jak zyje emeryt prawdziwy
Nie jeden biedny wygrał, przegrał wygrana i popełnił samobójstwo.Nie jeden gracz skończył grać, skracając sobie życie.
a powiem tez tak ja znam bogatego co mial jeszcze szczescie w zyciu i wygrywal rozne rzeczy samochod mercedes SLK itp
Sneak najgorsze jest to ze czlowiek jak wygra traci wszystkie relacje z ludzmi, zaczyna wydawac te pieniadze pod pretekstem tego ze byl biedny i zaczyna zyc w bogactwie przez pewien czas, a potem szara rzeczywistosc i sen mija
Znam goscia,bogacza.Byl wrogiem gier.Wyjrchal do Niemiec, tam zagrał w Euro.Trafil fortunę. Jakby mu bylo mało, zagrał w Polsce.Znow trafił milion. (38 lat).Arczibalik73,od trzech dni obstawialem 73 jako plus.Dzisiaj opłaciło się.
3 418 005.wszystkie biura posrednictwa powinny byc polikwidowane bo sa to instytucje wogole niepotrzebne,ja od 6 lat juz tam jezdze za praca co miesiac tam jestem, i jeszcze przez te prawie 6 lat nigdy mi nie zaproponowano zadnej oferyty pracy, wiec pytam ich poco wy tam siedzicie, i dlaczego nie wywiazujecie sie ze swojej pracy, szukam sam sobie pracy pomimo ze tam co miesiac musze byc na wizycie ,bo placa mi tylko ubezpieczenie , ale tak nic poza tym,a ta instytucja wlasnie jest po to powolana i istnieje aby wspierac bezrobotnych bez prawa do zasilku i im wlasnie pomagac, niestety nie robia nic do czego sa powolani, ale rzad nadal takie instytucje utrzymuje i tym ludziom placi, ktorzy pracujac tam sie smieja z ludzi ktorzy nierobia, naprzyjmowali sobie tam roznych siks na stanowiska po znajomosci i taka gówniara tam siedzi i sie madzy bo ona pracuje a ty jako petent mozesz i zdychac, bo co ja obchodzi ze ty jako bezrobotny nie masz z czego zyc
inni maja wywalone na ludzi tam wazne ze ona ma prace ty nie musisz , i wazne ze w ich statystykach jestes ujety to sie liczy,i nic pozatym,kiedys dawniej te posredniaki jak pamietam to szukały ludziom pracy,kierowali do zakladów ludzi, robili im rozne kursy przekwalifikowan i szukali pracy tez i pod te kursy teraz juz potym zostaly wspomnienia teraz nic sie tam nie robi dla bezrobotnych, jak kiedys, teraz bezrobotny ma sobie szam szukac pracy bo instytucje do tego sa poprostu nieudolne, ja chodze po zakladach szukam pracy i widze co sie dzieje, wcale nie jest tak rozowo jak podaja statytycy w tv , wcale nie ma tak ful pracy, na rynku, oczywiscie sa tez takie firmy ktorym brakuje rak do pracy ale na stanowiskach kierowniczych i i po studiach ale jak niema tam ktos np studiow to go nie przyjma, bo i poco a jesli nawet masz te studia to musisz byc w wieku do 30 lat znac kilka jezykow najlepiej, i i byc tzw. osoba dyspozycyjna 24/24 h, chcesz wogole zyc i pracowac to sie musisz dostosowac do naszych wymagan, a jesli chodzi jeszcze o przyjecia w danych firmach powiedzmy na stanowiska inne juz nie na kierownicze to sie przyjmuje ale nie ludzi tu obywateli polskich tylko braci z ukrainy bo im sie da mniej a onoii beda pracowali nawet za mniejsza kase. poco zatrudniac ludzi ktorzy chca pracowac, lepiej zatrudnic ukrainca na 2 czy 3 miesiace on tez bedzie pracował tak samo tylko ze za polowe stawki a ty polaku mozesz nie robic , co to nas obchodzi
inni maja wywalone na ludzi tam wazne ze ona ma prace ty nie musisz , i wazne ze w ich statystykach jestes ujety to sie liczy,i nic pozatym,kiedys dawniej te posredniaki jak pamietam to szukały ludziom pracy,kierowali do zakladów ludzi, robili im rozne kursy przekwalifikowan i szukali pracy tez i pod te kursy teraz juz potym zostaly wspomnienia teraz nic sie tam nie robi dla bezrobotnych, jak kiedys, teraz bezrobotny ma sobie szam szukac pracy bo instytucje do tego sa poprostu nieudolne, ja chodze po zakladach szukam pracy i widze co sie dzieje, wcale nie jest tak rozowo jak podaja statytycy w tv , wcale nie ma tak ful pracy, na rynku, oczywiscie sa tez takie firmy ktorym brakuje rak do pracy ale na stanowiskach kierowniczych i i po studiach ale jak niema tam ktos np studiow to go nie przyjma, bo i poco a jesli nawet masz te studia to musisz byc w wieku do 30 lat znac kilka jezykow najlepiej, i i byc tzw. osoba dyspozycyjna 24/24 h, chcesz wogole zyc i pracowac to sie musisz dostosowac do naszych wymagan, a jesli chodzi jeszcze o przyjecia w danych firmach powiedzmy na stanowiska inne juz nie na kierownicze to sie przyjmuje ale nie ludzi tu obywateli polskich tylko braci z ukrainy bo im sie da mniej a onoii beda pracowali nawet za mniejsza kase. poco zatrudniac ludzi ktorzy chca pracowac, lepiej zatrudnic ukrainca na 2 czy 3 miesiace on tez bedzie pracował tak samo tylko ze za polowe stawki a ty polaku mozesz nie robic , co to nas obchodzi
Angielski, tak, to prawda. Znam milionerów. Jeden z nich wygrał piękna kwotę.Dostal szmergla.( T.G.)Inny już nie zna rodziny.Za to jest bogatszy o...hiv
W olsztyńskim gość w dwa tygodnie trafił dwie szóstki.Jedna skreślil trzylatek.
3 418 025. ja tak samo przyjme kazda ilosc gotówki tak samo jak i forsami, tylko ze ja chce jeszcze pracowac jak kiedys to robilem bo wiem ze w naszym kraju niema nic za friko, a jestem nauczony pracowac a wypadłem przez chorobe z tego systemu całkowicie, niestety, ale zreszta to i tajk jest niewazne. szukam nadal pracy i mam nadzieje ja znalezc , moze juz niedlugo, ale tez by mnie uciszyla choc taka minimalna wygrana wte mini te 5/5 choc raz w zyciu, moze wtedy bym sam cos sobie otwrzył jakas działałnosc , narazie to moge pomarzyc i ojednym i drugim, dlatego gram aby cos wygrac
3 418 047. tak to i moze byc prawda slyszałem juz o tym wiele razy ze gdy małe dzieci kresla kupony lub podaja jakies liczby to te losy sa szczesliwe przewaznie lub kiedy numery podaja ludzie uposledzeni, , to wtedy tez działa, wiem ze dzieci jak i takie uposledzone osoby nez astanawiaja sie zbyt dlugo nad liczbami podaja je zupełnie z marszu z automatu co podadza to to pozniej wychodzi przewaznie dlatego polecam zawsze sluchac swoije pociechy małe co maja nam do powiedzenia
3 418 045 tak bo tak jest ci co nagle wygraja przwaznie głupieja i odwracajas sie wtedy juz od nawet tych swoich członkow rodziny
ja mam szmirgla a jeszcze w Lotto nie wygrałem tzn jak wygram to mi przejdzie
Lubię żarty wysokich standardów produktu będę Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony później Pozdrawiam serdecznie co złe to nie ja
Przepraszam że się wtrace nie twierdzę że nie macie racji tylko że z rodziną najlepiej na zdieciu z boku może są takie rodziny na tyle zzyte że nie sięgną po dralane Juz nie wspomnę o nowych starych przyjaciołach
Aaa jedno nikt nie wie tak naprawdę co z nim będzie jak milion mu przybędzie ja mam nadzieje ze odczekam np rok przemyśle i dopiero zdecyduje i tyle nie przeszkadzam
3 418 057.spoko jest gryks tak to prawda jest co piszesz, i najlepiej z rodzinka to jest jesli jestes z nimi w srodku na zdieciu nie z boku bo z boku moga cie wyciac za w srodku juz nie bo zniszczyli by całe zdiecie
3 418 059.no tak dokladnie jest nie wygrywasz jestes szczesliwy wygrywasz jestes przeszczesliwy ale z tego szczescia mozesz dostac fisia i znow byc nie szczesliwym
dla tego teraz nie robi się zdjęć tylko metal brąz kamień z tego zdjęcia
3 418 062
rodzimy się z niczym i umieram nic nie zabieraj nic , wiadomo póki żyjmey chcemy jakoś godnie żyć, nic w tym złego
to zalezy jeszczi o kogo na to stac jest na ten metal btaz i kamien, ja tam wole zwykłe fotki
dzis wieczorem w MM bezdie liczba 21
tak mi sie wydaje ze bedzie te 21 choc i moge sie mylic ,tez ale ciagnie mnie na ta liczbe na zbyt
no z kąd