Wpisy 3 417 906 – 3 418 005
19 listopada 2018 15:28 → 19 listopada 2018 16:33, 100 wpisów
Grajcie tylko w sprawdzonych kolekturach.Sa pechowe, w których nigdy nie było większych wygranych, zwłaszcza na chybika.
Polecam : Szczecin, Gdańsk, Zabrze, Katowice, Jaworzno, Rzeszów ( czasami).Krakow polecam .
3 417 852. dokladnie tak jest jak piszesz to jest gra na naszzej tzw. podswiadomosci, a nóż sie gracze skusza i beda grali na 8/8 ale my sie postaramy aby i tak nie trafili tej 8/8 moze tylko nieliczni trafia a my i tak w TS zarobimy wiecej,
no ale chyba to normalne
ze lepiej sie oplaca grac na 8 liczb bo daja 2x wiecej - czy sie wygra czy nie to i tak sie oplaca
ze lepiej sie oplaca grac na 8 liczb bo daja 2x wiecej - czy sie wygra czy nie to i tak sie oplaca
i tak takich znajdą sporo nic ich nie przekona ostatnie zaskrobniaki wezmą by zagrać w to czy innego, jedynie widmo sznuru może pomoże i tu nie ma gwarancji
lepiej jakby byla promocja 1 liczba gratis czyli zalozmy 3/8 traktuja jak 4 / 8
wy piszecie o 10/10
jak tu tyle zakladow 300 tys i nie moga trafic 8/8 - to jest taki myk tej gry - ze niby kilka liczb ale czlowiek mysli ze jak losuja 20 to wpadnie z 6/8 nawet i 8/8
jak tu tyle zakladow 300 tys i nie moga trafic 8/8 - to jest taki myk tej gry - ze niby kilka liczb ale czlowiek mysli ze jak losuja 20 to wpadnie z 6/8 nawet i 8/8
no a co myslisz
z 5/8 znajdzie sie mniej osob co maja 6/8 z 6/8 znajdzie sie mniej osob co maja 7/8 a z 20 ostatnich 7/8 jest mala szansa na 8/8
z 5/8 znajdzie sie mniej osob co maja 6/8 z 6/8 znajdzie sie mniej osob co maja 7/8 a z 20 ostatnich 7/8 jest mala szansa na 8/8
jak dobrze że człowiek ma do tego dystans i gra tylko dla zabawy a swoje cele i marzenia realizuje z pracy
Angierski bo to jest takie złudne 10 ale z 80 to że losują 20 to bez wiekszego znaczenia
Forsami no to raczej podpucha ze niby 20 liczb to mam duze szanse na pomylke
3 417 910 tak tylko komu sie oplaca chyba TS to tak
no zalozmy wszyscy trafia 5/8 przez pierwsze 5 kul bo maja takie same liczby
reszte liczb kazdy ma inne
jest okreslona liczba trojek ktora da tylko nie licznym wygrane
reszte liczb kazdy ma inne
jest okreslona liczba trojek ktora da tylko nie licznym wygrane
3 417 912.
śmieszne jest to że my marzymy wierzymy że w końcu wygramy jak te inne milionowe osoby a TS pewnie bez marzeń czy wiary wygrywa pewną pule
Mulag a ten komin stomiloski też jest magnetyczny opony wylatują
matematyka mowi prawde
jesli duzo osob zagra to ktos powinien wygrac
jesli duzo osob zagra to ktos powinien wygrac
3 417 918.
3 417 929.
Mulag np jak w KNF mają ludzie tupet 40 Milionów od tak pyk i już jest a robol do roboty
Forsami a ty byłeś w wojsku
Forsami poczytaj ile właściciel polsatu zarobił 118 milinów h ehe
3 417 933.no masz racje z tym KNF,szybki zarobek i szybka strata
PPK
Po co grać nawet tyle nie dają grają ludzie biedni wszczególności by odmienić swoje szare życie ale nie doczekają raczej wiekszsoć z nich ale doczeka TS milinów od nich dobrowolna nie przymuszona darowizna he he za marzenia niegwarantowane
Mulag to czemu Ty nie jesteś właścicielem Stomilu to ja bym był statystą takim bogatym
Ofe
3 417 937.oszukac oszustów
ZUS
za prawdę Forsami ciężko będzie bogatym wejść do królestwa Bożego
Krus
Mulag nima żadnego królestwa nawet po śmierci idziesz na męki pisałem Ci kiedyś
Lotto
Gryks i ja pracuję
Forsami pamiętasz ileś miał na godzinę 5 zł
a te 5zł to juz na reke czy brutto?
Zbyszek dobrze że się tu znamy i lubimy to i powyglupiać się możemy
Miałeś 5 zł
ja sie nie smieje z Mulaga tylko z tej kwoty, jaka dostawał bo ja w ochronie na stanowisku miałem 4zł brutto na godzine no normalnie smiech na sali praca po12/24 godziny a za taka smieszna stawke no ale niestety takie byly stawki i trzeba bylo pracowac jak sie chiało jesc tak agencje chrony kiedys placiły,
Nie patrzcie co państwo kraj może dla was zrobić tylko co ty dla kraju
Wy się śmiejecie za 5 zlotych to jest 3 kg cukru drożdże woda i interes kwitnie masz glowe i... to kombinuj Zbyszek pamietasz to z MON u miałem 5,05 brutto 13 lat temu
dawaj z siebie ile mozesz dac dla dobra narodu pracuj ciezko uczciwie
Ja miałem 4.5 brutto 2002 zaraz po wyjściu z monu
dzisiaj niewiem jak jest w takoch agencjach ocgrony jakie sa teraz tam stawki ale podejrzewam ze juz moze troche wyzsze, ale reki bynm sobie nie dał za to uciac, nie wiem wiec nie bede sie wypowiadał w tym temacie,
a noz twoja egzystenjca i cialo bardzo cenne na tej planecie sie bedzie liczyc
3 417 976.
wiem tylko tylko że do ochrony chorzy są przyjmowani i emeryci to chyba dobrze
Mulag jak Koledzy z Multipasko nie pracują to ja też moja vife dostała decyzje będzie brać ok 2500 za siedzenie w domu to ja mam iść i chochołów słuchać za mniej nigdy hańba hańba szajba łajba
kupie mieso nie wiem 70 kg ile wazysz i postawie ciebie i wiesz co wybiore ?
wlasnie te mieso
wlasnie te mieso
no takie są zasady na multipasko pracujący raczej tu nie bo to źle3 świadczy o braku zaradności
nie sztuka pracować ale sztuką jest nie pracować a jakoś żyć bez pracy
Mulag to jutro idziesz na walcownie jeździć walcem bedziesz robił naleśniki z chochołów
jestescie niewolnikami od urodzenia bo nie macie sily podjac innej decyzji niz tylko szkola, praca
3 417 987 tak ale tylko chorzy z 1 i 2 grupa ci co maja renty,sa przyjmowania a ci co maja tzw stara 3 grupe tak jak ja np, to juz nie sa przyjmowani, bo pracodawca ma z nich juz mniejsza kase, tym co maj to sie pomaga a tym co niemaja nic nie pomaga sie wcale mma sie na nich poprostu wywalone moga zdychac tak jest w naszym panstwie, atyla mowia ze pomagaja wszystkim al e prawda jest calkowicie inna nikomu sie nierpomaga oprocz patologi i 500plus iswoim kolesiom nz stołku obokw rzadzie
Angierski ja podjąłem decyzję Mulag świadkiem tak pracowałem żeby mnie sami odprawili
czy my dostaniemy od Tośka premie z okazji rocznucy niepodległości ??
NBP wypłacił pracownikom ok 18ml zł to i my powinnismy te 7/7 trafić w MM każdy
NBP wypłacił pracownikom ok 18ml zł to i my powinnismy te 7/7 trafić w MM każdy
likwidacja 500 plus wybory bedą to zagłusje za tą co będa za likwidacją 500