Wpisy 3 417 811 – 3 417 910
19 listopada 2018 12:54 → 19 listopada 2018 15:56, 100 wpisów
https://www.youtube.com/watch?v=3Fzu-BOPBAU
zamiast piwa moze byc kupon mini multi lotto lub ciuchy zarcie ulubione czy tez taca wszystko sie sprowadza wg mnie do jednego kazdy wydaje na to co chce i ile chce dla jednych kupno czegos jest marnotrastwem dla drugiego przeciwnie kazdego kasa i nic komu do tego nawet jesli by wydawal miesiecznie na cos 1000 zl i w przypadku ts zero zwrotu
zamiast piwa moze byc kupon mini multi lotto lub ciuchy zarcie ulubione czy tez taca wszystko sie sprowadza wg mnie do jednego kazdy wydaje na to co chce i ile chce dla jednych kupno czegos jest marnotrastwem dla drugiego przeciwnie kazdego kasa i nic komu do tego nawet jesli by wydawal miesiecznie na cos 1000 zl i w przypadku ts zero zwrotu
bede zioral ide cos ogarnac po losowaniu szybki relaks i chyba spac w tym tyg nocka a ze pogoda senna
moja kolektorka jest troche zle patrzy jak wyciagam komorke i spisuje liczby z telefonu
jak sie nazywa obecna czy byla a raczej byl czy pol na pol poselanka anna cos tam szukam pewnego filmiku z tancem z pewnym kims
Gryks zgoda,tylko trzeba wydawać z głową i nie zapominać że jutro jest kolejny dzień.A wiele ludzi żyje chwilą i wydaje wszystko co zarabia,a później przychodzą gorsze chwile jak np choroba i ludzie nie mają za co kupić lekarstw
eh znalazlem nie petru a palikot tanczy z grodzka dobra do pozniej milego i dobrych typow
Petru założył partie o nazwie "Teraz"
A Biedroń ma założyć podobno partie o nazwie "Potem"
A Biedroń ma założyć podobno partie o nazwie "Potem"
Tak się podniecacie tym graniem przez Internet ok wasza sprawa a myśleliście nad tym czy nie bedzie od każdego zakładu przez Internet doliczana jakaś marża np jak przy kupowaniu doladowania do telefonu w niektórych punktach sprzedaży tak jest sklep sobie dolicza i jeszcze na tym dorabia jak płace za np Mini 1,25 to tyle mam zapłacić nie więcej chociaż i tak nigdy nie będę grał przez Internet
Kiedyś tu ktoś na tej stronie podawał link do grania przez Internet po pierwsze to była doliczana marża a po drugie co dla mnie Najważniejsze to granie przez Internet nie było zgodne z literą P czyli Prawa i co mi z tego nawet jak bym wygrał to kto by mi zagwarantował że pokaźna suma pieniędzy nie została by skonfiskowana np przez Skarb państwa
3 417 798. to az takie wygrane trafiasz ze nie maja kasy na wyplate? t co to za kolektura jest?
3 417 827.no własnie
Arczi bo taka jest prawda jak w ruskim banku nie przepadnie i nie wybierzesz to co miałabym się do tych
3 417 825. dokladsnie tak jest do wszystkiego doliczaja jak placisz karta gdzies w markecie to tez dodatkowo kroja Cie doliczajac sobie kwote obslugi karty i tez jakies 5zł dodatkowo tylko ze ludzie nato n iezwracaja uwagi zbytnio bo jak robizakupy na 400zł np to coto tam dlaniego te 5zl jest, a tu niewiadomo czy tez niebedzie jakiejs marzy tez przy grze przez neta,
forsami witaj
Forsami jakby TS brało prowizje z gry lotto online to nikt by nie grał przez internet .Oni i tak na tym zarobią bo w punkcie stacjonarnym musza płacić prowizje a tak raz zainwestują w aplikacje i to wszystko
Ja dziś za paliwo mam więcej niż w ts.
Arczi to by wartalo sprawdzić u źródła jeden telefon na oddział Totalizatora i wszystko jasne jak
Gryksio ni mom nic
Forsa
Kupiłam sobie Miodek od pszczelarza
Isia a ja nie gram nic tylko Mini na wieczór chyba że się rozmysle i zagram w Multi Multi na wieczór
Zaraz cytrynka
Forsa
3 417 834.jacun a skond wiesz czy tak nie bedzie tez? np jak teraz widzisz zrobili promocje na te8/8 ile osob trafilo po te 8/8 w MM w ciagu tej promocji porownaj sobie , a ile przegrało kasy w tej promocji, i zobacz ile osob jeszcze trafi a ile jeszcze straci, na tym,interesie?
Jacunn to się jeszcze okaże Jacunn mam zagrane Mini do 25 i Lotto z Plusem do 8 Grudnia tak to było na 10 losowań
Dopisano wyniki Multi Multi
01,02,03,04,15,16,22,24,26,28,32,33,42,52,57,60,63,64,67,73
Plusem jest liczba: 73
01,02,03,04,15,16,22,24,26,28,32,33,42,52,57,60,63,64,67,73
Plusem jest liczba: 73
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 11027 zestawów od 1451 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 16 690 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 27 176 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- el-ohim - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 722 zł = 48,13 x koszt gry
- hanys_ek - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 84 zł = 33,60 x koszt gry
- wip - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 1 424 zł = 28,48 x koszt gry
- masterli - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 360 zł = 24,00 x koszt gry
- majzuk1 - koszt gry: 32,50 zł, wygrana: 704 zł = 21,66 x koszt gry
3 417 846. tak forsami niegra teraz oczywiste jest jak wysłał tyle i czeka na wygranom to co bedzie pakował zbedna kase w TSa , i ma racje najpierw te puszczone kupony musza zarobic na siebie a potem bedzie dalej inwestował jak nie trafi teraz,dobra stragedia
Arczi i Inni ...promocja to fajnie działa na podświadomość każdego konsumenta nawet w sklepie czyż się nie łapiemy na tym a bez promocji to co nie można było wygrać 44 tysięcy wystarczyło podwoić stawkę chociaż wiem że to nie to co za 2,50 ale to jest takie granie na ludzkiej podświadomość ii
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 9672445
Wylosowany numer to: 9672445
Dopisano wyniki Kaskady - 02,04,08,09,11,12,16,17,18,19,22,23
3 417 845. arczibalik73 2018-11-19 (14:00)
A co wspólnego z gra przez sieć z promocja na 8 skreśleń .Nie od dziś wiadomo ze są kiepskie wygrane w gry lotto.Ameryki nie odkryłeś
A co wspólnego z gra przez sieć z promocja na 8 skreśleń .Nie od dziś wiadomo ze są kiepskie wygrane w gry lotto.Ameryki nie odkryłeś
Jacunn wszędzie są wysokie pule i Miliony nawet bym napisał do wygrania o czym zwykły zjadacz chleba może śnić a nie zawsze jeszcze nam się coś śni a już wygrać to... co to jest
no ja dzis pusciłem sobie tak tylko testowo ta 8/8 i zupełnie niepotrzebnie widze, no ale coz stało sie wysłane Ts zarobil 2,50 , ciaglo mnie na pewne numerki , i 3 z nich wyszly tylko akurat mi sie one tez dzisiaj i snily tez i bylem ich pewny ale donich dokreslilem tez 5innych ktore z tymi powinny wyjsc, ale niestety nie wyszly , dlatego ztwierdzam ze ta promocja jest o kant upy rozbic , i trzeba grac wylacznie w mini , bo jesli niechca dac trafic w MM nawet przy promocji to trzeba ta gre narazie odstawic na bok i grac w najtansze mini tu sa lepsze i szybsze saznse aby cos trafic niz w tego 1 MM, tu za 1 MM masz az 2 okienka mini lub mini na 2 dni to zalezy kto jeszcze i jak gra tez, dlatego odpuszczam sobie ta promocje i MM i wogole multiego i gram tylko i wylacznie mini tu ostatnio od 2 miesiecy mam realniejsze trafienia niz w Multilotka
Arczi Ty w to Mini z tego co pamiętam w tych stałych miałeś już nie raz oby teraz w realu najlepiej w portfelu albo na koncie bo real to market też jest
w ciagu tych 2 miesiecy ostatnich juz 4 razy trafiłem te 3/5 w mini, 3 razy w tamtym miesiacu i 1 w tym miesiacu nie duzo , ale na dalsza gre zawsze cos jest,i mam nadzieje ze nadal tak i tez bedzie, lepiej trafiac cześciej i po mniej niz grac w MM i nic nie trafiac i sie tylko wkurzać ze tyle a tyle kasy sie straciło, a ile by to bylo szans w mini trafic
3 417 864.tak miałem zgadza sie, i zauwazyłem ze odkad zaczolem grac ponownie w Mini po latach nie grania czesciej mi cos wpada niz ostatnie miesiace w MM, dlatego gram tylko narazie w mini, chyba tak bedzie juz do konca roku no chyba ze jak tu trafie wieksza sume to wtedy sobie moze jakiego multasa puszcze w grudniu lub jaka EP i nawet bo widze ze na sucho dosc czesto mi wchodza wygrane, a w yo jeszcze nigdy w realu niegrałem i kiedys musi byc ten 1 raz nie, ale to dopiero jak trafie i przytule cos wiecej w mini, narazie mini gram do konca roku
nigdy niegram z chybika, według mnie chybik to strata kasy jest, sam kresle numery i puszczam gram tylko jednym ukladem liczb nie jak tu co niektórzy pisza ze wysyłaja systemy czy nawet po te 50 ukladów na raz mi wystarczy jeden ukladzik na kilka losowan, albo jest albo niema, ale nieraz jest tak ze kreslisz i odrazu Ci wpada lub za jakis czas ci wpadnie, pamietajcie ze liczby sie powtarzaja i zawsze czekajac mozecie trafic i nawet wszystkie numery tylko trzeba czekac i wierzyc ze sie uda trafic i jak to sie mowi troche szczescia tez i trzeba miec
Arczibalik73, miło Cię widzieć i przyjemnie czytać.Jwstes osłona czatu.Dzisiaj były wymarzone liczby w MM.Piekny układ na kuponie. Nie dajcie się nabierać na słowo " promocja ".Po nim się kryje dozwolone prawem złodziejstwo.
Nawet jak promo była na 7 liczb... Ciężko było trafić głupia 3/7
Na chybika warto kupić kilka, obstawiać i wysłać na ostatnią chwilę.Pozdrowienia, tym razem już ze Szczecina.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
obstawiłem dzis na MM liczby 1,2,3,7,8,25,46,80 na takie mnie ciaglo i wyszlo 1,2,3, tez ale pbok mojego 25,wyszło 26, dałem 46 a wyszło 42, tego nie przewidziałem co zas tyczy sie liczby 80 to mi sie sniła tak samo jak sniona 1,2,3 i 25, snilo mi sie ze spotkalem kolege ktory niusł keyborda firmy yamaha psr 80 s, niewiem czy wogole jest taki model o takim oznaczeniu yamaha psr80s , ale we snie mi sie ta liczba ukazała jak i te pozostałe i snila mi sie mloda sasiadka ktora przyszła domnie ona teraz jest w wieku miedzy 25/26 lat postawilem na 25 wyszlo jednak 26 ale coz ,tojest tylko gra i albo sie trafi albo inie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Witam All jak tak sobie pomyśle to TS przeżył fajne czasy socjalistyczne gdzie o dziwo był uczciwszy dla graczy i do dziś jest z tym że teraz rzadziej się wygrywa. Co by nie robić systemy programy to wszystko nie ma sensu, jak coś ma się trafić to się trafi ale wiadomo TS swoje zarabia i ma się dobrze i tak zostanie, Arczi fajnie napisałeś o tych zdrapkach to do piero jest ściema w sensie tego że zagram w swojej kolekturze z złotą rybkę a tak na prawdę ani w mojej a nich w żadnej w moim mieście nie ma wygranej ale jest owszem w Radomiu
Prezydent podpisał ustawę PPK
co do mini potwierdzam 16 trafiłem trójkę w mini co jakiś czas mam trójkę raz na jednym zakąłdzie dwie trójki do wybrania
niby nic ale cieszy zwrocik w sumie nigdy nie grałem w multi czasem w ekstrak pensje ale to dawno nawet zrezygnowałem z milionów w lotto bo nie gram tylko mini mi zostało jak na razie w to gram tylko i wyłącznie ponad już dwa lata tylko mini
gdybym zagrał np te liczby nie na 8skreslen a 7 skreslen to by sie wrocilo te smieszne 2zł choc nie powiem cigneło mnie na 7skresl ale pomyslałem jest promocja na 8 a to sobie puszcze na 8/8 najwyzej strace, ui tak tez sie stało, imam nauczke tez ze nie posluchałem swojej intuicji ktora podpowiadała aby grac na 7 skreslen, i jeszcze wam cos powiem uwazam ze poniedzialki nie sa zbyt szczesliwe akurat umnie w moim przypadku dlatego tez i niegram w gry zadne raczej w soboty ,niedziele i poniedzialki, bo dlamnie to niesa zbyt szczesliwe dni na trafienie czegokolwiek, zawsze zaczynam gre np w mini od wtorku do piatku ,i twierdze ze jesli ma byc to bedzie a jak nie to nie, no chyba ze trafie cos wiecej to wtedy np kresle sobie kuponik na kilka losowan i puszczam powiedzmy od wtorku do wtorku to wtedy biore udzial i w sobotnich niedzielnych i poniedzałkowych losowaniach, ale nie inaczej, a tak gre zawsze zaczynam ale od wtorku dopiero,dlatego dzisiaj na wieczor sobie chyba tez odpuszcze mini i dopiero jutro wysle sobie choc zastanowie sie jeszcze na dtym, mini , czy aby 1 dzis luznego sobie niepuscic na wieczór,
juz dzisiaj Ts zarobil namnie te 2,50 niedał mi nic trafic to ja mu niedam juz dzis wiecej zarobica co do mini to sie jeszcze zasrtanowie, choc i niewiem ale MM sobie juz w tym miesiacu napewno odpuszcze bo to szkoda kasy, choc wszystkim grajacym w ta gre i zycze realnych wygranych i szczesliwych typowan,
nie ma co wariować sam przetestowałem sobie mini zagrałem na 50 zakładów za pierwszym razem trafiłem trójkę drugi raz nic i znów nic przestałęm grać ale kupony a raczej zakłądy trzymałem cały czas z ciekawosci czy coś wejdzie tak prawie z rok no i się trafiało trójka w miechu znów nic i tak w kółko macieja ale teraz gram 3 zakąłdami na 10 losowań i mam to samo
3 417 889.tak smieszne ale i prawdziwe
z/w
3 417 874dzieki za mile slowa
u mnie 4/8 normalnie i w rozpis na ósemki z dziesiątki - niestety tradycyjnie 3/10 trafione i w rozpisie jedno wielkie G
jak puszczam 10-tki to często miałem 4/10, 5/10, 6/10 a jak tylko zrobię rozpis z takiej dziesiątki to ciągle 2/10 albo 3/10 - a wiadomo, że rozpis to duża liczba zakładów a tym samym zwiększone koszty...
tak sie naczytalem o liczbach proponowanych na czacie do multi mini ze az mi sie zachcialo wiec zaraz ide
Gdyby skreślić liczby z Lotto i wysłać w Multi wpadłoby 4/6 Człowiek się nieraz zastanawia nad liczbami a tu wpadnie takie 01,02,03,04,05 i właściwie nie wiadomo czy się śmiać czy płakać...
Grajcie tylko w sprawdzonych kolekturach.Sa pechowe, w których nigdy nie było większych wygranych, zwłaszcza na chybika.
Polecam : Szczecin, Gdańsk, Zabrze, Katowice, Jaworzno, Rzeszów ( czasami).Krakow polecam .
3 417 852. dokladnie tak jest jak piszesz to jest gra na naszzej tzw. podswiadomosci, a nóż sie gracze skusza i beda grali na 8/8 ale my sie postaramy aby i tak nie trafili tej 8/8 moze tylko nieliczni trafia a my i tak w TS zarobimy wiecej,