Wpisy 3 417 677 – 3 417 776
19 listopada 2018 02:36 → 19 listopada 2018 11:39, 100 wpisów
3 417 070. zbigniew g 2018-11-18 (14:10) Kęty z kosili Sebastiana
pasko dzis nie czwartek spadaj stąd
tym wpisem Zbigniew mnie rozwlił,gościu nie ma hamulców hahaha
pasko dzis nie czwartek spadaj stąd
tym wpisem Zbigniew mnie rozwlił,gościu nie ma hamulców hahaha
https://youtu.be/PuH7Sjkp-uA
Super tekst pokazujący jak Polacy są szkalowani przez żydów
Super tekst pokazujący jak Polacy są szkalowani przez żydów
Zbigniew chyba się pomylił, bo powinien napisać "kosy skosily Sebastiana"
Gryks ty czubku nie piszę do ciebie to się nie wpier w temat, złośliwy małomozdzku
to chyba ten szpieg z krainy deszczowców- kaaarrraaambaaa...
Forsami
https://img1.obrazkionline.pl/ob/poniedzialek/poniedzialek_014.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
no to do liczbek wczoraj nic ciekawego wieczorem 2 kosze w mini w multi kosz 4/8
wole jednak ta wersie na tak no to i w mapeczke ....... z wczorajszego mini 23 29 i chyba 35
Kosiasty Seba?
no to zaczynamy... potem na miastozdrapki pobrać...
no to zaczynamy... potem na miastozdrapki pobrać...
Kłótnie z samego rana na portalu , i to na początek tygodnia niczego dobrego nie wróża.Kpili niektórzy ze Szczecina i Bytomia.Kloccie się dalej.A ten arogancki rzucał zaklęcia " nie wygrasz".Los chciał inaczej.Pozdrawiamy.
ciekawe jak to wszystko bedzie wygladalo z puszczaniem zakladow przez internet jak z placeniem jak z wyganymi np zakladzik za 1,25 czy 2,50 ho mi o male kwoty czy te co mozna w kolektorach o ile maja pewnie szybko machiny nie znikna ludzie nie wszyscy maja neta
Gryks ,będziesz miał swoje konto na lotto i będziesz tam se wpłacał kasę na grę.Wygrane ts będzie Ci wpłacał spowrotem na Twoje konto.A Ty będziesz mógł wypłacić lub za to grać dalej.Tak jak było na lottoland .pl
Dziękuję za odpowiedź jacunn zobaczy się jak będzie na tej stronie co podałeś nie bylem
W miejscowości Bytom padła wygrana 260 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Grudziądz padła wygrana 103 315,50 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Szczecin padła wygrana 103 315,50 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Warszawa padła wygrana 103 315,50 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Toruń padła wygrana 200 000,00 zł w grze Keno
kipa zdaje sie na 14h nie grasz moze masz jakas ciekawa liczbe ktora ci wpadla w oko
Czyli trans formers to ukryta broń była taka bajka ale to jest rzeczywistość
Następuje zmiana w losowaniu kulek do gier liczbowych a mianowicie teraz wg gry kulki będą wpadały do otworu na dole a nie jak jest teraz że do góry i ktoś na Youtube się wypowiada że to ustawka komin magnetyczny np jeśli chodzi o losowanie Lotto pierwszych 6 kulek które wpadnie do otworu jest decyduje o ew wygranej jak ktoś trafi
Zastanawiam się nie jeden nie raz co tym Ludziom siedzi w głowach obracają taką kasą że nam mi się nawet nie śniło i jeszcze im mało jak to jest obecnie w KNF 40 Milionów zlotych stawiają się na równi z Bogiem albo ponad człowiek zwykły zjadacz czarnego razowego chleba kim jest wobec tego
Nawet na cmentarzu widać to .Bardzo dobrze że jest kres bo tacy co mają za dużo stawiają się ponad wszystko ponad ludzi i co z tego że jest grobowiec za 30.000 jak i tak jesteś marnym prochem i to jest jak naj bardziej sprawiedliwe bo ci co mają by byli bogami a tak są nikim i
W miejscowości Słupsk padła wygrana 260 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
W miejscowości Jordanów padła wygrana 278 678,50 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Wodzisław Śląski padła wygrana 250 000,00 zł w grze Kaskada
W miejscowości Wilkowo padła wygrana 1 263 448,80 zł w grze Eurojackpot
Tu jak wyżej napisałem nie jestem wrogi żadnej opcji politycznej ale jak widzę taki syf to pracowałem za 5,05 albo same noce na piekarni
niezłe macie liczby...
iLotto - super, w końcu nie będę musiał znosić fochów kolektorek... w dniu w którym to wejdzie specjalnie pójdę do której i pokażę im "takiego wała jak Polska cała !" mam nadzieję ze te budki i inne takie teraz padną, bo i tak nie mają one sensu.
Nie padną nie wszyscy mają neta a jak mają to nie wiele zrobią a i z dystansem do nie których stron podchodzą a już o smarfie nie wspomnę ja sam nie weje i nic nie zrobie na stronie banku nie ufam od dystansik
3 417 771. multilotek 2018-11-19 (11:19)
Tez mnie wkurza chodzenie po budkach lotto ,albo Net się zawiesił albo kuponu nie potrafi wczytać itp
Tez mnie wkurza chodzenie po budkach lotto ,albo Net się zawiesił albo kuponu nie potrafi wczytać itp