Wpisy 3 417 311 – 3 417 410
18 listopada 2018 17:52 → 18 listopada 2018 19:06, 100 wpisów
z 5 schodze do 2 numerow jak w przedzial wlazly 3 wczoraj i wahadlem z 2 numerow powinienem juz to trafic
niech sie tylko skonczy ta j promocja na 8 to bedzie sie gralo kulturalnie na 3,5,7
Kadlubiec grasz w Mini albo w Lotto z Plusem może na 10 losowań to my się znamy
Poniosla mnie dzis fantazja i wyslalem 10 zakladow mini sytem 6 z maszyny
65,66 kosy moze wpadnaLewy chory...z Portugalia bedzie wesolo....
Ja mam jeden Mini i wystarczy Ale Bar Ale Bar Ale Bar jest wielki
3 417 324.ja tez mam na dzis tylko 1 mini i twierdze jesli ma byc to bedzie
Skoki Stocha....?Zyla,KubackiPiotr mnie zadziwia ale Klimow odpalil i Kamil nic nie mial do powiedzenia....Zajc Tim,ten nieznany wypalil dosc rowno
Lewy chory co maszynka do golenia się popsuła a może pianki brakło Milik go zaraził i bidok z metra do bramki nie trafił to jest dopiero Leon Zawodowiec
Rozwiazać Narodową reprezentację Polski piłki nożnej kto jest za kciuk w górę
MONTEZUMA1 tak jak wczesniej obiecałem podaje liczby to co mi wychodzi na dzisiejszy wieczór w MM co z tego bedzie zobaczymy , porownaj to ze swoimi liczbami
1,3,7,8,12,15,16,25,28,30,32,33,39,40,42,44,45,53,54,60,61,64,68,69 tj.24 liczby plusem bedzie 39
1,3,7,8,12,15,16,25,28,30,32,33,39,40,42,44,45,53,54,60,61,64,68,69 tj.24 liczby plusem bedzie 39
61,64,65,67,69 na wieczorjuz cie gonie angierskijeszcze tylko przesune sie o300 miejsc
Seba jeszcze na bsnanach??
Klicg,Frankowski,Zielinski dobrze grali....a c sue stalo z Piatkiem?
Tak żeby to pod jednym ja mam jeden na co komu kilkanaście nikow nie pojmuję
A na ile go dostał?
Mi się zdaje że było bezterminowe
Ale znając go pewnie tak
Co rusz nowi
Gryksio odpal troche
Forsa no to jak tam
Bozia kazała się dzielic
Forsa Gryksio, ale koledzy
Bozia dużo znaczy w hierarchii religijnej, ale z grami losowymi nie ma nic wspólnego... u niej nie wymodlisz chyba, że będziesz się modlić przez Św.Ritę...
Forsa
Aro ale ja nie w ten deseń
Albo Św. Jude Tadeusza...
Forsa to mnie zaskoczyła...
To inaczej nie wygrasz...
Zniesmaczyles
Co za film oglądałeś Forsami...
Dobra to się módlcie, calujcie... pa
A gdy plusem będzie 73 lub 75, to będzie się działo, oj będzie. Bardzo lubię 17 i 71, że o 25 nie wspomnę. System już ma rozpoznanie jakie liczby zostały zawarte. Poleca 3 na 8 i reszta oboki. 22. 11.18 powrócimy do normalności. Arczibalik, zagraj w Mini ostatnio wylosowanymi w german Lotto. Ty wiesz jakie padły. Oprócz 3 daj na mini, ale 3 wpadnie w Multi.
Forsami słabej wiary jesteś w wygraną...
Islandorka30,5 kto z kim ma się całować...
Arogancki wygrana to Szklane Domy Stefana Żeromskiego ja już 16 rok wygrywam jak mi to mówi mój kolega Menstar
Islandorka30.5, z tą modlitwa to różnie bywa. Z całym szacunkiem do wierzących, ale nie bierzemy przykładu z tych, którzy padają na kolana a....
Tylko nieliczni mogą wygrać kadłubek czyteż skromny...
I Tobie z maszyny da...
Wierzący jedynie przez posłanców mogą prosić i modlić się o wygrane, a nie bezpośrednio do Boga, czy Bozi- islandorka30,5 czy Forsami
Ille aliquando ita propariam descripsit cotidianam vitam : Corripiendi sunt inquieti, pudillanimes consolandi, infirmi suscioiendi, contradicentes redarguendi insidiantes cavendi, imperiti doceni, desidiosi, exicitandi, contenttiosi cohibendi, superbientes reprimrndi, desperantes erigendi, litigandes pscsndi, inopes adiuvandi, oppressi, liberandi, bo i approbandi, mali tolerandi, ( heu!)
Już myślałem że nastała normalność skąd się to bierze gdzie się to legnie
Skarabeusz