Wpisy 3 412 107 – 3 412 206
13 listopada 2018 14:04 → 13 listopada 2018 17:42, 100 wpisów
Dopisano wyniki Kaskady - 02,04,05,07,08,10,11,12,13,16,20,24
Lewy bilety idą na leczenie dziecka, kum???
To tzw.cegielki
No i o to chodzi mamy na granie to czasem cza dołożyc na szczytny cel
trzon był 9,47,79
3 411 849. Sebastian_M 2018-11-13 (10:55) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Ok reasumując mamy Trzon
9,47,79
Ok reasumując mamy Trzon
9,47,79
A czego zazdrościć ?
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Czat sie podzielił na dwa obozy..wina jest po obydwu stronach Twoja też
ulala
Masz rację.
Masz rację.
3 412 078. Bywalec 2018-11-13 (13:17) wszechświat
na dzis
12/17.......
13/18 .....
ciekawe w którą stronę pójdzie , obstawiłem 2 wersje
Nic nie wysłałem
3 412 118. ulala 2018-11-13 (14:13)
Dla Sebastiana za trzon
79-45-41
"Trzon" S był zupełnie inny
fakt trzeba umieć czytać..
Dla Sebastiana za trzon
79-45-41
"Trzon" S był zupełnie inny
fakt trzeba umieć czytać..
dobra , nie ważne ,ale kierunek miał prawidłowy, a że nie wszystko się zgadza ,tak bywa
ulala bez urazy obóz i obozik znikomy obóz się raduje świętuje no i tyle w temacie o przeszłości i mniej tym lepiej trza zapomnieć i nie karmić radujmy się
A teraz
Sprawdzian bana. Przytaczamy wyrazy na czacie za które autorzy nie otrzymali bana, ani też Pan Admin nie zareagowal. Użyje je w tekście, która wynika z rozmowy z jezykoznawca. Zamiast "dupa", można powiedzieć "pupcia". Zamiast wyrażenia : "o chuj ci chodzi", to z czatu, można powiedzieć" o co ci chodzi zwisie". Zobaczymy, czy je, ykoznawca otrzyma zsylke do lochu.
Taszycki i Jodlowski.
Jednak można. Są ważniejsze sprawy niż Lotto. Śledzimy informacje o finansach w Ojczyźnie. KNF. Ciekawe, czy szef zejdzie do lochu?
73,75,78 i tyle na czacie reszta w typowaniu i tam w propozycjach....... moje serce sie raduje
Na dzis 32 zaklady mini z maszyny za wczorajsze 3/5
A dokladnie mowiac 4 kupony po 8 zakladow
jak ktos zainteresowany ziormieciem lub podaniem chociaz jednej liczby wg niego pewnej to smialo tu lub tam w mych propozycjach
Widzę że Pasko się pomylił,UFO to nie Sebastian_M,w dodatku UFO to Włoch
W miejscowości Szczawno-Zdrój padła wysoka wygrana w zdrapce SZCZĘŚLIWE LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Bywalec
To co na w
Ja tylko 2 zl
To co na w
Ja tylko 2 zl
Dzięki tpoaniom na portalu wpadło mi kasy na dalszą gre.Dopisaly: 79.41.48.56 Dzięki .
Plusik był trafny.
Czyżby sebus
Mega dawaj różdżkę
.
Galik, Ty robisz z Pasko nieszczesliwego, a IP - to co
jak Sebastien zignorował Pasko
Co tu pisać Pasko też wielu użytkowników skrzywdził dając bany za nic bez słowa przepraszam że tak jest na stronce to jego wkład.
Ktoś ma pretensje że to portal o liczbach a tu się pisz o ...xyz a że dawniej było inaczej to moje pytanie jest takie kto tu wygrał Miliony dzięki tym wzajemnym poradom albo kto jest w stanie podać tu i teraz takie liczby np w Lotto byśmy My którzy tu zagramy stali się Milionerami w innym przypadku nie widzę tu podstawy do oburzenia że Pan xyz..pisze nie na temat czy na temat...
Piszecie a ja nie wiem o co wam chodzi jest pięknie no to trza się puścić lala oby loch dożywotnio
Tu jeden człowiek podał mi raz typy że trafiłem 5/5 w Multi Multi sam UFO to był i a ktoś skacze jak wsza ba postronku i nic z tego nie wynika..
to jest czat graczy o swobodnej tematyce jeśli drugi osobnik też chcę dyskutować a konkrety Panie i Panowie w typowaniu forach tu też są można temat napisać post a nie z czatu robić coś sztywnego
Czekam na te numery co ci wielcy tego świata podadzą bym i ja był Milionerem Niech żyje Mulag.. Niech żyje Mulag niech żyje..
Mul... dokładnie chat to chat a jak mi ktoś nie odpowiada ,to można ignorować gościa
Fors.... z orszaków weselny z kuponem w ręku w drodze do oddziału ts
Za dzień może dwa wspomni ktoś może raz za tydzień może dwa zapomni cały netowy świat bay bay
ale ni każdy daje rady cóż trzeba nad sobą pracować i cały czas pracuje nad sobą dużo mi jeszcze brakuje z pewnością czasu braknie do doskonałości ale nie wiem jak by człowiek chciał żyć w zgodzie z każdym to i tak wszystkim nie dogodzi i będzie źle wynika to z faktu braku kompromisu i ustępstw i tak to już będzie
Panoramix pisałem ty nie raz czy można mieć pretensje że w lokalnej gazecie piszą o kozie klarnecie i bagnecie.. to jest samo życie i czasem bywa jak ten papier toaletowy długie szare i do... więc poco tu robić hop hop na trampolinie
tam gdzie jest miraż dużych ludzie staja się jak zombi ...brak emotki..