Wpisy 3 411 003 – 3 411 102
12 listopada 2018 15:06 → 12 listopada 2018 15:41, 100 wpisów
JP kiedyś zgine przez tego walkmana Nie słyszałem jak trąbi na mnie Boening
Przysiadłem na chmurze bo to leży w mojej naturze. Macham sobie nogami i słucham z Wamihttps://www.youtube.com/watch?v=SyX2JZ0fFn0
Doktorze Judumie i nie dobrze bo ciągle dymieCiągnie się za mną smuga gdy se jaram w locie szluga
Zawsze marzyłem by zostać pilotem odrzutowca a teraz widze w okienku samolotu małego chłopca. Bije mi brawo i woła zrób beczki zrób beczki i walnąłem w krzak porzeczki
Dobra na dzisiaj koniec latania Otrzepie sie i pójde jak człowiek z butka ...ooooo żółta budka
To miłe, Jacunn podał placek z obierek i zaprosił mnie na oberek
Takich pozytywnych ludzi tu trzeba
A nie Sebastian który wprowadza zament ,i arczi mimo że jest w miarę ok ale za duże referaty tu pisze.A to nie portal do tego
A nie Sebastian który wprowadza zament ,i arczi mimo że jest w miarę ok ale za duże referaty tu pisze.A to nie portal do tego
Co tam na strychu słychać
To może co robicie
Ktoś musi kolegę zastapic
Bo
Acha
No tak bo dziś zamkli
a ty to grasz w ts?
Nie ramek tylko Druid, co kiepsko czarowywuje
Spradzam Isia swoje moce i na razie w nagrodach rzeczowych wygrałem dwa koce
Od lat mu mówię zrób mix na ts a on nie, bo nie umie
ale tobie kocy nie potrza
I włożyli Panoramka między ramki a tam leżą na nim dwie kochanki
Tam gdzie mieszkają moi rodzice jedna Pani tak intensywnie grała w dużego lotka że swój dom przegrała. Jak nie których ta gra uzależnia
W tam ociec
Isia i tu się mylisz bo jak lece na pułapie 14000 metrów to zamarza mi ta lotka między nogami do sterowania kursu
Sułtanka
to czym ty latasz że ci zamarza
Isia to na rozgrzewkę siekniemy se malinowego soczku Tylko nie mów do mnie potem zboczku
wydaj tom rymowanek więcej zarobisz jak w ts
Krasnalek{{hej-Wszystkim Wysokich
Andre
To nie czujesz że rymujesz
Pod Losowanko może pazerny TS -da w końcu wisienke z Tortu
Gdzie mój chomik
O jest
Myszko co wygrałeś
Isla,Gabriel,gryks
Gryksio może 20- ki
Tos się oblowil
Puszczone dziś za 13,50 zwrot całe 6 zł
Ja już nic nie wiem
isa ja te 20 mam jakos od wczoraj na oku do poludnia proponowalem z 10 tek 20 stki na dzis dalej jestem przy nich
Andre
isa ja tez tylko co bys na te powiedziala 44 46 49 72 lub 18 21 22 24 26 28 29
Isia, zobaczysz , kiedyś Ci wytne numer i zamiast ostatniej kulki z plusem wyleci mały aniołek z dużym fallusem
Gryks ze słoika z Dżemem mam wisienki
Grysik Wybulone widze wieczko więc te liczby raczej nieaktualne deczko
Do drugiego 46*37
Napewno będzie coś od 1---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------80,oczywiście w MM.