Wpisy 3 410 309 – 3 410 408
11 listopada 2018 22:36 → 11 listopada 2018 23:59, 100 wpisów
Na jutro ?
Zmierzyłem i dodałem 8
No tak tylko 23 to jeden pewniak
czy tutaj jest jakis ornitolog? teraz o ptakach tu sie pisze w cm zamiast o liczbach
Wiesz co mi wyszło jak zmierzylem i dodałem 8 ?
Wyszło mi 2 bo tam był dołek czyli minus 6 cm
Czyli 2
Tak
Zabrakło mi liczby 75 do 5/5 w Mulatkę rozumiesz ?
To wybieram 3
Pisałem żeby nie uzyeał wahadła
Tomi a to jest często ?
Mega nie patrz na to -mrozu nie ma
jola jesli to czytasz to wiedz ze sie niepodlizuje nikomu, z TP tylko gratuluje wszystkim co cos trafiaja bez wzgledu na ktorej stronce o tym komunikuja to co trafili, jakbys była inteligentna to bys komentarza niedawała
jo i pierscien atlantow, kto nosi nie zginie w wypadku samochodowym
arczibalik73 O jakiej Joli piszesz?
arczibalik73 Jaką znowu Jolę wymyślasz?
arczibalik73 Ja nie widzę tu żadnej Joli
jola prosze nie podsycac atmosfery i sie nie podniecac zabardzo co wczesniej napisałem o stronce TP i nie wyzywac kogos od lizusów bo taka osoba nie jestem ,i nie kopie pod nikim dolków jak ty to nagminie robisz, lizusem to ty jestes szybciej odemnie
sebastian chodzi o twoja ukochana jole, z TP
chociaz jedna dobra wiadomosc, wylosowane miejsce 4A czyli 4,5
przy oknie, a w multi 3
przy oknie, a w multi 3
3 410 354. TP- typowanie parkami inaczej
3 410 355. makler dzieki ze wyjasniłes jacunowi
Odwrotność liczb to sukces
3 410 344. a wiesz ze ten pierscien atlantow przyciaga do siebie nieszczescia wcale niema noc wspolnegp ze szczesciem tylko działa w odwrotna strone
67,76,34,43,54,45 , tylko 45 zawiodła,ale za to 54 dopisała jako plus.
23 na procent
3 410 360. tak to prawda w szczegolnosci gdy wychodzi liczba 69 odwrotnie to bedzie96 i znajdz to teraz MM
Jest noc nie wiem jak młodzi słuchają muzykiii ja w słuchawkach 15 minut mam dosyć
Moją ukochaną Jolę ?
wszystko sprawa umowna moze byc odwrotnosc nawet 1 jesli sledzisz wyniki tej przemiany
rregulaminowa
rregulaminowa
Mnie zabrakło liczby 75
Mnie zabrakło liczby 75
odwrotnoscia 69 jest 71 ?
arczibalik73 Jola też pisze o mnie że jestem jej ukochanym ?
pierscien atlantow to można wsadzić do nocnika
arczibalik73 a tak w ogóle to Jola czyta to co my tu piszemy ?
arczibalik73 dlaczego tak wolno mi odpowiadasz?
Sebastian TY tu niewidzisz Joli ale ona tu siedzi cały czas w ukryciu w krzakach, jakby jej tu niebyło to by glupich komentarzy nie dawała u siebie na wiejskiej stronie jak to okreslila nawet padła propozycja ze skrytykowałem ich niby stronke, bo jej nie polecam innym osobom,i admin ich zaproponował abym zrobił lepsza ,bo ta tu taj gdzie jestesmy jest podobno nasz admiin tutaj nie daje sobie rady ze stadem tak to jola skomentowała i dlatego nasza stronka jest do luftu,wiec pytanie poco jola tu siedzi?
sebastian wystarczy od czasu do czasu kuknac do sasiadów i zobaczyc okim i co pisza i wystarczy. a napisałem tylko dlatego Twoja jola bo kiedys oniej duzo tu pisałes na stronce
Jola siedzi tu cały czas i czyta co piszemy ?
Siedzi w krzakach ?
a jak wytłumaczysz to ze cały czas wszystko co tu napiszemy tam komentuja i wiecznie cos im niepasuje, nietylko jola ale inni tez
To ona nie ma co ze sobą zrobić ?
Siedzi sama w domu i się nudzi ?
A może ona w ten sposób chce zwrócić na siebie uwagę?
A ja podjąłem męska decyzjegram w mini niezależnie od promocji Multipozdrawiam Ize Chytra+I kawał serca oddam
tomi77 dobra decyzja
+sebastian ja tam im nie wchodze na ich czat i nie dodaje swoich komentarzy , wiec z kąd wszystko wiedza jesli ich tu niema na stronce? dlatego tez uwazam zeby tu sie ograniczac do pisania pewnych zeczy na ich temat, bo tam sie tym za bardzo podniecaja tym co my tu piszemy i o czym kolwiek
3 410 389. super i tak trzymaj dalej ja tez gram narazie tylko w mini
Oni się podniecają ?
3 410 388. masz 536 zł wygrane
Multipasko najlepsiejsza strona do typowania na sucho i na mokro
panoramix
3 410 399.
arczibalik73 modyfikujemy tę naszą metodę ?
Chodzi mi o Mini
sebastian nic nie modyfikujemy gramy tak jak jest crl to do koncz rku trafic te 5/5 w mini