Wpisy 3 409 909 – 3 410 008
11 listopada 2018 16:21 → 11 listopada 2018 18:01, 100 wpisów
3 409 905. dzieki jesli chodzi omoja osobe
ulala mam tam jeszcze coś do zrobienia , i banany nie są mi na rękę
3 409 913. doktor2p cos CI niepasuje, tutaj w tym tekscie? cos nie tak napisałem ze sie smiejesz zemnie jak Ci rece opadaja to je sobie podnies,niepodoba CI sie tu na czacie cos to iewchodz tutaj, poprostu i bedzie
tak a jakie to nivy co? to ze niedałem spacji miedzy wyrazami to to cie tak rajcuje i z tego sie smiejesz?
niby miało byc
Na koniec przygody na Zielonej Łączce, życzymy Portalowiczom trafnych typowan i wygranych w realu.Juz tutaj niestety nie zajrzymy, choć będzie nam brakowało inteligentnego towarzystwa.Dlatego, że dominują tutaj arogancki0166,nie chcemy czytać jego i spółki swoich mądrości zwanych głupota stulecia.
rregulaminowa
Gryksio co wygrałeś
Na flecie czy fujarce
A kto ucieka?
Chyba jestem niewidzialna
Regulaminowa bez żalu z radością ps nowe nicki założone??? Zegnajcie się czyli my ze ty czy my ty skromny bywalec basztard
3 409 931.prawda i pod innymi nickami nie
tu nikt nikogo niewygania kazdy tu moze byc tylko aby nie krytykował innych czatowiczów i nie siał zamentu na stronie miedzy czatowiczami, grunt to zachowac spokój i dostosowac sie do regulaminu tutaj
Odkąd rządzi Polak maly marsze spokojne
bążzmy dla siebie bardziej życzliwi i zgodni ze sobą , nie kłóćmy się o byle co, i nie badżmy dla siebie wilkami,
bądżmy
a jesli sie chcecie posmiać to zapraszam na stronke TP obok, tam jak zawsze jest kabaret jak sie czyta i nas tu komentuje co piszemy, ciekawych zżeczy mozemy sie tam dowiedziec o samych sobie
Arczi aleś dobry
ja tam tez często zaglądam jak mam zły humor, albo mi go ktoś tu popsuje,tam się dowiaduje takich nieraz żeczy o sobie i kolegach tutaj ze klękajcie narody, jolajesteś de best
doktor2p 2018/11/11 16:57
Stracił byś sens życia jakbyś tu nie wisiał i nie czytał chłopie
a kolega by niestracił i inni z tej stronki MP jakby tu sie nie logowali u nas i nie przebywali na stronce multipasko najlepszej stronce ?
Stracił byś sens życia jakbyś tu nie wisiał i nie czytał chłopie
a kolega by niestracił i inni z tej stronki MP jakby tu sie nie logowali u nas i nie przebywali na stronce multipasko najlepszej stronce ?
W Dzień Niepodległości i Dzień Zwycięstwa zostało wylosowane 15 i 19
doktor2p nie w celach edukacyjnych wcale mylisz sie chłopie,ale lubie tez to co admin wasz udostepnia na swojej stronce czyli ten wykaz liczb w kazdej grze, nieraz z tego i tez korzystam i za to wielki szacun dla tego gościa , tyle razy wam tam pisałem tez na TP ze niejestem waszym wrogiem i niechce siac miedzy nikim zamentu a wy tam nadal mnie krytykujecie i innych z tej naszej stronki MP, a jak wam cos jest niewygodne czyli jakis wpis to go odrazu kasujecie,a czatowicza banujecie, ale ok ,
Niee ale lubie te emotki
3 409 967. to
Angierski cos wygrałeś?
Oglądałem trochę relacji z marszu a tam flagi Forza Nuova obok ONR owych -- "Forza Nuova" to włoska organizacja neofaszystowska. Liderem organizacji jest Roberto Fiore, mający kryminalną i terrorystyczną przeszłość."
no to jutro nas obsmarują w świecie jako wylęgarnie faszyzmu
no to jutro nas obsmarują w świecie jako wylęgarnie faszyzmu
3 409 975 tak emotki tez tam maja fejne lecz atmosfera tam nie jest na czacie zbyt przyjazna jesli ktos nowy jest, bo nikogo sie tam nie umi uszanować , dlatego nie polecam tej stronki TP nikomu znajomemu, tu na Multipasko zaś jest ok ,duzo tez mojich znajomych graczy tą stronke obserwuje choc sie tu nie loguje, ale mówia ze stronka jest spoko i oby tak dalej
Angierski .nawet nie chce
Na sucho 500.000 tys. W keno wygralam ze stawka 10
dlatego tez kolegów i kolezanki ze stronki obok czyli z TP prosimy tu o godne zachowanie się i nie obrażanie tu innych kolegów i krytykowanie tez admina naszego ,na stronce ze mu nie zalezy na stronce i niewidzi problemu jakiegoś, takie komentarze mozecie pisac w swoim kabarecie u siebie na TP, a tu prosze zachowac należyty spokój i dostosować się do wiekszosci czatowiczów i do regulaminu tutaj,wtedy tez zapewne nie będziecie dostawać tzw. banów pamietajcie niezgoda rujnuje, a zgoda buduje do was nalezy wybór co wybierzecie tu ma być spokój
Basztard
Fajny wierszyk...
Regulaminowa pisała żegnamy się a basztard dalej pisze zaraz bywalec skromny wejdzie co za pi
A co kogo obchodzą twoje wpisy walkowane o tym samym pod wieloma nickami
W dowód wdzięczności podaję pewniaki na Mini: 4,7,11,14,15,19,20,23,27,28,32,39
Na MM:12,18,32,1,17,26,54,80,13,25,57,20,53,50,37,68,72,78,4,11 według kolejności losowania.