Wpisy 3 407 547 – 3 407 646
9 listopada 2018 16:35 → 9 listopada 2018 19:20, 100 wpisów
Kurczę tyle ludzi nabrali że sam lekarz nie przyjął ...dopiero w poniedziałek chociaż prywatniena próżno jechałem do Wrześni...
Prezydent zaprasza chociaż nie chciał pójść sam a prezydent Wawy się odwołuje
5 wcelowanych zaplace 100 zl moze byc okolo min 150 zl tam szansa jest
Ja nie drapie....też oszukują chyba że ktoś trafi na dobrą seriędla Izy
Za powyższy wpis pikusiek stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Korci mnie ten ej dawno nie grałem wolę multi mini może jednak zagrać ostatni raz w tym roku
Sebastian m dostał ostatnio na 48h mało wg mnie ale nie warto więcej o tym pisać
ja w ostatni piątek wygrałam w euro j 36 zł, a do piero 3 raz w zyciu to grałam. A dziś zapomniałam
gryks76 tak? nie widziałam tego... Ja się staram skupiać na pozytywach
moje kupony już poszły, nie nie mam, zapomniałam o tym, ze nawet jest
Jadę zaraz do teściów na chwile przy okazji się puszcze zastanawie się jeszcze nad tym ej tylko albo własne lub z trafił
Normalnie śnią mi się liczby chyba muszę przestać grać jak mi sie po nocach śnia konkretne numery
Haha zapisuj lub miej telefon pod ręką jak się przebudzisz dawaj na mp
To z następna wizja proszę wpisać mi w kg cyfry żartuję żeby nie było
gryks76. nie no nie można snów tylko na liczby traktować- Nie chcę pisac ich na Mp
Tomi mnie to Mini robi non stop w balona zobacz wyniki z kilku losowań a moje z profilu
Dziwię się działaczom Lechasytuacja jest kiepskamoże trzeba było dac szansę młodemu trenerowi?Zamiast Adama
Cześć
Dziś piątek
Gramy dziś o dużo pieniążków
5 ton banknotów wyobrażasz to sobie ?
I tylko 500 kg trzeba oddać
Nie ma nikogo to trza spalaszowac kolacje puściłem jednak ej z trafika moge jedynie napisać że oboki moich podawanych pisałem 3,6 a mam 4,7 chyba w tamtym roku ostatnio grałem w ejacka tylko nikt nie zna gier które tu nie którzy mądrzy innaczej piszą bywa
Dragon u Ciebie wieje?
Dragon co Ty tam narobiłeś?
A w Eroinę zagraliście ?
A tak w ogóle gracie w Kaskadera ?
A w Superadynę ktoś gra ?
3 407 083. zloty 2018-11-09 (09:05) Hotel Motel
43,44,45,46-tak z taśmy,a pewniak to [71] -i uciekam do pracki
miłego
--------------------------------------------
dobre no nie?
43,44,45,46-tak z taśmy,a pewniak to [71] -i uciekam do pracki
miłego
--------------------------------------------
dobre no nie?
Złoty a niby za co ?
Mogę iść nawet na 24h a co tam źle?
Dają banany,przywożą paczki
Nie dygaj złoty
Co Wy tak się boicie ?
Nie wierzcie w sny i żadnym wrozkom. Każdy ma swój dzień. Często się wygrywa na daty urodzenia najbliższych, dobrych ludzi. Miałem ładne wygrane w Euro z daty urodzenia 14.09.1947, 18.05.1920.22.10.31.10, to ważne osobistości. Możecie się śmiać, ale mam dowody na wygrane.
Ostanie dodatkowe na Euro 9 z miesiąca urodzenia ks. Jerzego, 10 z miesiąca, który bardzo lubił, i w tym miesiącu został zamordowany. W innych losowaniach często typowalem zChrystusowa 33, 22, nie zawodzily.47,49,10 kilkanaście trójek stawka 10, Super Szansa też /1949/549/, śmiejcie się dalej. Zezwalam.